Τίποτα ιδιαίτερο. Aliexpress κυρίως τελευταία γιατί έχω πορωθεί. Αλλιώς Gearbest και κάποτε Geekbuying αλλά μου την βίδωσαν και τους σταμάτησα.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
2 βδομαδες ειναι τελειος χρονος...και 20 μερες παλι ειναι τελεια! Το global δυσκολα να κανει παραπανω!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@Alex_MLT Προφανως και δεν θελω να τα δωσω...αν ειναι να δωσω τοσα το παιρνω απο mygad να χω και μια καποια υποστηριξη...μαλλον eglobal το οποιο δεν κανει 2 μηνες οπως λες!
Το Redmi pro 3/64 θέλεις; Στέιλε μου PM να σου δώσω Link
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Βάλε κάποιον άλλο να στο αγοράσει με τα δικά σου στοιχεία. Κάποιον από την οικογένεια σου. Αν συνεχίσεις να το σκέφτεσαι πολύ βλέπω να βγαίνει το επόμενο μοντέλο μέχρι να παραγγείλεις
NasDriver: Διαγραφή συνδέσμου. Κανονισμοί φόρουμ. -
-
-
- φιλε @giwrgosalim δεν ξέρω αν σε βοηθω αλλά κοιτώντας για ένα φίλο που πλήρωσε τελωνείο από eglobal βρήκα ότι στην παράγραφο 16 της συμφωνίας που δίνουν αναλαμβάνουν το τελωνείο αυτοί
- Ο φίλος κάνει ενέργειες για refund αν και δεν έπρεπε να πληρώσει εξαρχής
- Το λάθος ήταν της μεταφορικής που δεν είδαν ότι στο invoice έγραψε ότι έχουν πληρωθεί τα τελωνεια
- φιλε @giwrgosalim δεν ξέρω αν σε βοηθω αλλά κοιτώντας για ένα φίλο που πλήρωσε τελωνείο από eglobal βρήκα ότι στην παράγραφο 16 της συμφωνίας που δίνουν αναλαμβάνουν το τελωνείο αυτοί
-
της acs δλδ; εε νταξει δεν εχει κανενα σφαλμα το eglobal...απλα πρεπει να γνωριζω οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσω τελωνειο και σε περιπτωση αναλογη του φιλου σου να το κυνηγησω και να μη πληρωσω
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
..σαν να παίζεις τζόκερ είναι το θέμα με το τελωνείο. Ρίχνεις την παραγγελία ..και ελπίζεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Καλή τιμούλα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την παραγγελία αυτή την φορά.
Αλλιώς, εδώ είμαστε, θα τους χορέψουμε σε χλωρό κλαρί..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα