Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 548.
-
original battery xiaomi
billfot - - Tips & Tricks
ΜήνυμαΠαπεπιπτονως οι nohon είναι μια χαρά. Φθηνές με ένα 70% της δύναμης της αυθεντικής μπαταρίας.
-
original battery xiaomi
billfot - - Tips & Tricks
ΜήνυμαΗ ζυγαριά δεν κάνει ποτέ λάθος. Μπράβο Χρήστο!
-
Να μας πει καποιος των ΕΛΤΑ, χωρις πλακα , τι κανουν τα δεματα μια βδομαδα στο kd aerodromiou-item in conta aerodromiou που λεει και το 17 track.Ναι μεν κουνηθηκαν και τα σκαναραν αλλα ... Τ αγαλματακια ακουνητα αγελαστα? Αμα νομιζουν οτι παραγουν εργο να πανε μετεκαπαιδευση στη διανομη ενος super maket πχ για μια βδομαδα με τα μισα λεφτα...
-
Μου στελνει mail το gearbest, μια και η συνεργασια μας εχει στρωσει , σε αντιθεση με πολλους που εχουν κακη εμπειρια -και οχι αδικως- αν ενδιαφερομαι για να κανω reviews για το καταστημα. Τους λεω δεν εχω προβλημα και με ρωτανε αν εχω καποια εκκρεμοτητα παραγγελιας που με απασχολει.Και φερνει η κουβεντα μια με dpd uk , που ειναι στην αναμονη οπως και πολλων αλλων παιδιων. Μου απαντησαν οτι οταν η παραγγελια περαιωθει , τοτε μπορουν να μου στειλουν οδηγιες για τα reviews. Αρα ναι οπως ολα τα κατα…
-
Για το dpd.exports@dpd.co.uk ρωτησα, το αλλο το εκανα ηδη, ευχαριστω... =============== Ιαν 5th 2018, 1:37pm =============== Hi Vasilis I am very sorry you have not received your parcel. I have looked into this and can see we were expecting to receive your parcel on 28 November but it has not been received into our collecting depot. So this can be looked into further please can you contact the sender of your parcel. Αυτη την απαντηση πηρα απ την dpd.Τι σημαινει αυτο?Δεν το εστειλε καν το gearbes…
-
2018 xiaomi ευχές
billfot - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλή χρονιά παιδιά και πάνω απ όλα υγεία και αγάπη!