Επειδή ως όνομα γράφει Andreas L. το έγραψα σε ένα χαρτάκι και το κόλλησα δίπλα στο κουδούνι. Έχει ελπίδες να χτυπήσει κουδούνι ο ταχυδρόμος ή να πάω στο ταχυδρομείο;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Πηγαινε ταχυδρομειο με τον κωδικο αποστολης και την ταυτοτητα σου και παρελαβε αν δε στο φερει ταχυδρομος
-
Μου άφησε ειδοποίηση τελικά για παραλαβή 11/1/2018 από ταχυδρομείο.
-
σήμερα παρέλαβα 7 δέματα... αλλα σε 7 μέρες, αλλά και ένα από τον Αύγουστο... γαματο?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Για μένα η υπόθεση Gearbest έχει κλείσει δια παντός !!!!!!!
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά Gearbest !!!! Και πλήρωσα κοντα στα 200€ για τον προτζέκτορα, και χάλασε μετά από 15 ημερες χρήσης, και έμεινα 4 μήνες χωρίς προτζέκτορα, και στο τέλος με αποζημιωσαν με 120$ μονο, μια και η συσκευή χάθηκε και δεν παρελήφθη από αυτούς ποτε .....
Υποστήριξη για ..... κλάματα, για να μεην πω τίποτε πιο βαρυ, όλο υπεκφυγές, αοριστιες, όχι η πολιτικη μας, όχι κάντε λίγο υπομονή, όχι δεν φταίμε εμείς, όχι μήπως κάνατε λάθος στη διεύθυνση αποστολης και άλλες τέτοιες κουτοπονηριές κινεζικες .....
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά από αυτούς !!!!!!!!!!! Δυστυχώς, όσο όλα λειτουργούν καλα, όλοι είναι καλοι. Όταν χαλάσει κάτι, τότε φαίνεται το After Sales Support, το σωστό Customer Care support. Και στον τομέα αυτό, μονο το banggood μπορουμε να πούμε ότι είναι σωστό. Refund αν δεν φτιάχνεται κάτι, την επομενη μερα !!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Μην τους αφήσεις έτσι, ξεκίνα τις αρνητικές κρητικές στις αντίστοιχες σελίδες...αυτό τους πονάει πάρα πολύ
-
Μου στελνει mail το gearbest, μια και η συνεργασια μας εχει στρωσει , σε αντιθεση με πολλους που εχουν κακη εμπειρια -και οχι αδικως-
αν ενδιαφερομαι για να κανω reviews για το καταστημα.
Τους λεω δεν εχω προβλημα και με ρωτανε αν εχω καποια εκκρεμοτητα παραγγελιας που με απασχολει.Και φερνει η κουβεντα μια με dpd uk , που ειναι στην αναμονη οπως και πολλων αλλων παιδιων.
Μου απαντησαν οτι οταν η παραγγελια περαιωθει , τοτε μπορουν να μου στειλουν οδηγιες για τα reviews.
Αρα ναι οπως ολα τα καταστηματα και σ αυτους η αρνητικη κριτικη στα μεγαλα σαιτ κριτικης, ειναι θεμα... -
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Μετα από καιρό στην αναμονή έκανα παραγγελία ένα mi note 3 σε μπλε χρώμα από lightinthebox στη τιμή χώμα που το έχουν τώρα. Ελπίζω να μην μας πιάσει τελωνείο για να το πάρω νωρίτερα από το Πάσχα. Μπήκε και ασφάλεια βεβαίως βεβαίως.
-
-
Μην την αναφέρετε κ πολύ αυτήν την λέξη, γιατί θα πλακώσει....η ασφάλεια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φάρος ένα ειδικής και τυποποιημένης κατασκευής κτίσμα που οικοδομείται σε διάφορα σημεία των ηπειρωτικών ή νησιωτικών ακτών ή και επί βραχονησίδων που εκπέμπει, συνήθως περιοδικό φως, χαρακτηριζόμενο εκ του σκοπού του ως ιδιαίτερο βοηθητικό μέσο στην ασφαλή ναυσιπλοΐα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα