Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.

• Ακόμα η εκδόσεις της 7.0 δεν είναι επαρκείς σε σύνολο μέρα - νύχτα. Ο San1ty μέχρι τώρα ξεκινά σοβαρή δουλειά και θα έχουμε τον επόμενο καιρό σίγουρα καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα εδώ να προτείνω τα μέλη που δοκιμάζουν την 7.0 όταν αναρτούν φωτογραφίες να έχουν από κάτω τις ίδιες φωτογραφίες τραβηγμένες από κάποια άλλη έκδοση αν αυτό είναι βέβαια εφικτό ώστε να γίνονται καλύτερα οι συγκρίσεις. Για παράδειγμα την παραπάνω υπέροχη λήψη του φίλου geoanto555 θα ήθελα να την δω και από την x8a ή από κά…

• Παράθεση από GUZGUN: “Με αυτές τις ρυθμίσεις αλλαγμένες πάνω στο night config το night mode της 8a είναι πολύ καλό. Προς το παρόν έβγαλα μόνο πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό και οι φώτο είναι πιο καθαρές και από μέρα. Λόγω πολύ κοντινων προσώπων δεν τις ανεβάζω. Θα κοιτάξω να βγάλω κάτι διαφορετικό και θα επανέλθω. Τροποποίηση0f0180a103467521303920f8f3a89d37.jpgΤροποποίησηbcf94e895a1c9a555eb41cdeb9e995fd.jpgΤροποποίηση22381718d9ba17c45deb8f10bc174c75.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας T…

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από foxy4270: “Astro Gcam 7.0 mix2s Τροποποίηση48822878258_5c6d987252_c.jpgqw2 by foxy4270, on Flickr ” Πολύ ωραία φωτογραφία. Έχω εγκαταστήσει για δοκιμή την 7.0 του San1ty. Για να κάνεις μία παρόμοια λήψη με τα αστέρια χρειάζεται κάποια ρύθμιση; ” focus to infinity....και το κινητο σε τριποδα.Θα βγαλει ενα μηνυμα Phone is steady...και θα ξεκινησει η ληψη. Ενα λεπτο κραταει και κατι ” Foxy4270 ευχαριστώ. Σε σχέση με την x8a πως σου φα…

• Παράθεση από foxy4270: “Astro Gcam 7.0 mix2s Τροποποίηση48822878258_5c6d987252_c.jpgqw2 by foxy4270, on Flickr ” Πολύ ωραία φωτογραφία. Έχω εγκαταστήσει για δοκιμή την 7.0 του San1ty. Για να κάνεις μία παρόμοια λήψη με τα αστέρια χρειάζεται κάποια ρύθμιση;

• Παράθεση από loumos2314: “φιλε tubby morton βλεπω στο awb mod εχεις pixel 3 αντι zf6 586 ? επισης base εισαι ετσι? ευχαριστω εκ των προτερων. υ.γ για τα παραπανω τα ιδια και για μερα και για νυχτα? ” Στο AWB Mod στην αρχή είχα ZF6 586. Μετά διαπίστωσα ότι στις νυχτερινές λήψεις το Pixel 3 βγάζει πιο ψυχρά χρώματα και το κράτησα εκεί. Γενικά το θέμα με τα config είναι καθαρά θέμα γούστου του καθενός σχετικά με το πως του αρέσουν οι νυχτερινές λήψεις. Εγώ για παράδειγμα το βράδυ τα κτίρια που πέφτ…

• Παράθεση από loumos2314: “παιδια διορθωστε με αν κανω λαθος..... βραδυ -0,8 και auto exposure correction 1/6 kai correction night sight 1/4 ημερα +0,4 και τα υπολοιπα το ιδιο ? η τα εχετε στο off? ευχαριστω εκ των προτερων! ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64618/ Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έχω εγώ. Τα άλλα τα έχω στο off. Επίσης στις φωτογραφίες που βγάζεις την ημέρα ανέβαζε αν θέλεις λίγο το saturation όταν φωτογραφίζεις κάποιο θέμα που έχει έντονα πράσινα κόκκινα και μπλε χρώματα…

• Παράθεση από spideman3: “Έδωσε την πρώτη gcam 7.0 test ο San1ty σε Miui 11 με china beta δεν τρέχει. Telegram: Contact @PocoPhonePhotography ” Αφού "πιάστηκε" ο San1ty με την 7.0 για Mi8 θα δούμε ωραία πράγματα. Πιστεύω σε κάνα μήνα θα είμαστε με κομπλέ έκδοση που να λειτουργούν όλα!

• Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από loumos2314: “Παιδες καλησπερα, δουλευα με την beta 20 και ημουν ευχαριστημενος,αλλα μολις τραβαω βραδυ απλα κλεινει το app,εκαναα τα παντα αλλα αγανακτησα, και εφοσον διαβασα οτι η GCam_6.1-x8a ειναι ανωτερη, θα θελα τα φωτα σας σχετικα με GCam_6.1-x8a εναντιον F1v9.5_6.2.030 ? τελος εχω διαβασει στο νημα οτι αυτες ειναι οι καλυτερες απλα εχω χαθει στο νημα σχετικα με τα settings και τα xlm. καλο θα ηταν καποιος φιλος με καλη διαθεση…

• Παράθεση από loumos2314: “Παιδες καλησπερα, δουλευα με την beta 20 και ημουν ευχαριστημενος,αλλα μολις τραβαω βραδυ απλα κλεινει το app,εκαναα τα παντα αλλα αγανακτησα, και εφοσον διαβασα οτι η GCam_6.1-x8a ειναι ανωτερη, θα θελα τα φωτα σας σχετικα με GCam_6.1-x8a εναντιον F1v9.5_6.2.030 ? τελος εχω διαβασει στο νημα οτι αυτες ειναι οι καλυτερες απλα εχω χαθει στο νημα σχετικα με τα settings και τα xlm. καλο θα ηταν καποιος φιλος με καλη διαθεση να μας τα παραθεσει και να μαστε ολοι κομπλε,(να …

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tubby Morton: “Έχεις να προτείνεις κάποιο νούμερο; Επίσης τα ISO τα προτιμάς στο off; ” ετσι οπως τισ βλεπω τις δικες σου ...-0.8 σιγουρα.Αλλα παλι σχετικο ειναι...αν κανεις ταπ στα φωτεινα θα πεσει μονη της η εκθεση. εχεις ρυθμιση και για iso; ” Ναί έχει και για iso στο οποίο είναι από μόνο του αυτόματο στο off αλλά μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις. Έκανα ταπ σε κάποιες, μειώνεται η εκθεση αλλά βγαίνει κάπως σκοτεινή η φωτογραφία. Βέβαια είναι στα γούστα του κα…

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από foxy4270: “ανεβασε καπου να τις δουμε σε πληρη αναλυση. Με πρωτη ματια η εκθεση θελει κατεβασμα αρκετα... ” Δεν έχω λογαριασμό στο Flickr, θα σκεφτώ κάτι. Ναί, η ανάλυση είναι χάλια για να ανέβουν στην σελίδα. Αν πατήσεις πάντως πάνω στην κάθε φωτογραφία για να ανοίξει φαίνεται καλύτερα. Η έκθεση που ρυθμίζεται στο μενού της κάμερας; ” ναι εχει ρυθμιοση exposure compensation ” Έχεις να προτείνεις κάποιο νούμερο; Επίσης τα ISO τα πρ…

• Παράθεση από foxy4270: “ανεβασε καπου να τις δουμε σε πληρη αναλυση. Με πρωτη ματια η εκθεση θελει κατεβασμα αρκετα... ” Δεν έχω λογαριασμό στο Flickr, θα σκεφτώ κάτι. Ναί, η ανάλυση είναι χάλια για να ανέβουν στην σελίδα. Αν πατήσεις πάντως πάνω στην κάθε φωτογραφία για να ανοίξει φαίνεται καλύτερα. Η έκθεση που ρυθμίζεται στο μενού της κάμερας;

• Νυχτερινές λήψεις με την x8a του Marcello. Όλες είναι χωρίς το night sight. Το μόνο που άλλαξα σε κάποιες ήταν το saturation, από 1.0 σε 1.2 και από 1.6 σε 1.8. Διαπιστώνω πως όλες βγαίνουν λαμπερές και τα χρώματα των φυτών έντονα, αρκεί βέβαια το περιβάλλον να έχει σχετικό φως. Ως κάμερα επέλεξα την Pixel 3XL (τελικά η επιλογή Nexus 6P για την πίσω κάμερα είναι καλύτερη για τις φωτογραφίες ημέρας). Επίσης το AWB στην επιλογή ZF6 586. Επειδή έκανα ένα μικρό λάθος, πατήστε πάνω στις φωτογραφίες γ…

• Οι δικές μου ρυθμίσεις για την Gcam x8a του Marcello έπειτα από δοκιμές. Μου δίνουν ζωντανά χρώματα την ημέρα και πολύ φωτεινές και καθαρές λήψεις το βράδυ. Στην περίπτωση που φωτογραφίζετε ανθρώπους και το χρώμα του δέρματος σας φαίνεται ελάχιστα κοκκινωπό βάλτε το AWB στο default. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64456/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64459/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64457/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64458/forums.xiaomi-miui.g…

• @GUZGUN Πιστεύω με ότι έχω φωτογραφίσει ως τώρα πως η x8a έχει ξεπεράσει την beta20 του Xtrme. Ειδικά με το Standart_x8a.xml προσφέρει άψογες φωτογραφίες την ημέρα με ζωντανά όμορφα χρώματα και λεπτομέρεια. Τόσο λεπτομέρεια που θα εκνευρίσει αυτούς που έχουν ρυτίδες στο πρόσωπο τους! Χαχαχαχα Ειδικά αν παίξεις με το saturation ανεβάζοντας τα νούμερα, τότε βγάζεις φωτογραφίες για τις οποίες δεν χρειάζεται καν η "βελτιωτική" εφαρμογή Snapseed! Κατάπληκτος έμεινα επίσης και από τις νυχτερινές λήψει…

• Chrisnik στην σελίδα 102 του νήματος ο Foxy4270 έχει δώσει link για τα config της x8a. Εγω δουλεύω την x8a τις τελευταίες μέρες με το config που γράφει Standart_x8a.xml.

• Foxy4270 την κατέβασα αλλά δεν την κάνει εγκατάσταση. Μήπως φταίει το ότι έχω ήδη εγκατεστημένη την X8a;

• Foxy4270 υπάρχει κάποιο link για την Gcam 7.0 για Mi8; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Θεωρώντας ως βάση μου και καλύτερη ως τώρα την beta20 δοκιμάζω από χθες την Gcam του Marcello. Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις είναι άριστες αλλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμα για να βγάλω τα τελικά αποτελέσματα. Την μέρα έχει πολύ όμορφα χρώματα ειδικά αν ανεβάσεις λίγο το saturation, και σε κάποιες πρόχειρες νυχτερινές λήψεις στην γειτονιά είναι καταπληκτική με ελάχιστο θόρυβο. Το δυνατό - και τελικό - τεστ θα είναι στα φωτισμένα κτίρια και αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης τα προσεχή βράδια. Για την bet…

• loumos2314 δες λίγο το White Balance και αν δεν αλλάξει κάτι μπες στο μενού, πήγαινε στις σύνθετες ρυθμίσεις, κάπου εκεί γράφει base, μπες και δες τα config. Βάλε το Auto ή παίξε με τα υπόλοιπα που έχει εκεί μέσα (τα περισσότερα ξεκινάνε με την λέξη Pixel 2017, 2018 κτλ) μέχρι να βρεις αυτό που θα σου λύσει το θέμα Γενικά τα συγκεκριμένα config αλλάζουν σημαντικά την λειτουργία της κάμερας ως προς τα χρώματα.