Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.
-
Xiaomi-Mi-Home_featured.jpgΌπως διαβάζω η Infoquest που είναι ο επίσημος διανομέας της ΧΙΑΟΜΙ στην Ελλάδα, θα ανοίξει το πρώτο φυσικό κατάστημα της στην Αθήνα. Για τον λόγο αυτό ψάχνει προσωπικό που θα στελεχώσει το νέο της κατάστημα. Ευχής έργο θα ήταν να δούμε κάποιο μέλος της κοινότητας μας να δουλεύει εκεί! Παράθεση: “"Η Info Quest Technologies, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα, και επίσημος διανομέας Xiaomi στην Ελλάδα, ξεκινά τη λειτουργία του πρώτου Mi Home και αν…
-
Στην δεξιά φωτογραφία σου δείχνει το 4Χ με 5 τρύπες και το 4 με 6 τρύπες (έτσι αυτός τα ονομάζει).Το Global (infoquest) είναι με 5 τρύπες. Η δικιά μου θήκη από Ali έχει περιγραφή: "360 Degree Front Back Full Body Protective Skin Cases for cover Xiaomi Redmi note 4 Pro Redmi note 4 case 5.5 with Cover Film", αλλά δεν υπάρχει το link (καταργήθηκε) για να στο στείλω.
-
what is PHABLET
ΜήνυμαΓιατί δεν το παίρνεις από Ελλάδα, η διαφορά τιμής είναι πλέον μικρή και γλυτώνεις το άγχος του τελωνείου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
REDMI 4X Τυχαιο κλεισιμο
ΜήνυμαΚάνε τα 2 wipes και μετά φλάσαρε το προηγούμενο super user. Αν δεν στρώσει φλάσαρε Fastboot official rom και άστο για κάνα 2 μέρες να δεις αν έστρωσε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kermit1313: “Γεια σας και απο μένα.Σημερα το πρωι έχοντας κατασταλάξει note 4x πήγα στο πλαίσιο και το ειχε βγάλει προσφορά στα 229 ευρω.Το ταμπελάκι γράφει 4x το παίρνω κανονικα και βγαίνοντας έξω απο το μαγαζι κοιτάω οτι υπαρχει αυτοκόλλητο της info quest που γράφει 4x και το κουτί γραφει σκέτο 4 χωρις το x.Αφου ο υπάλληλος προσπάθησε για αρκετή ωρα να με πεισει οτι ειναι το ίδιο τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα.Το δείγμα που ειχε σαν τηλεφωνο εκει που λέει σχετικα με το τηλεφωνο …
-
Έχουμε το ίδιο κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα, που σημαίνει ότι δεν είναι θέμα rom. Θα σου πρότεινα να κάνεις hard reset και να το παρακολουθήσεις για κάνα δύο μέρες να δεις αν έχει στρώσει. Μου φαίνεται παράξενο να έχεις το ίδιο πρόβλημα σε 2 συσκευές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μένει να μάθουμε τα σημαντικότερα, δηλ. σε ποιες συσκευές θα δοθεί και φυσικά αν θα είναι Nougat base (θεωρώ απίθανο να μην είναι).