Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 45.
-
Δεν ανοιγει το κινητο ΜI3
Μήνυματο εκανα wipe data/factory reset και δεν ανοιγει δεν εχω μεσα περασμενη rom
-
Καλησπερα σε ολους,αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το κινητο μου MI3.το κινητο μου εκλεισε και οταν το ανοιγω κολλαει στο logo mi.com και δεν κανει τιποτα.το χειροτερο ειναι οτι το συνδεω στο pc για να περασω update να στρωσει και δεν συνδεεται με τιποτα...παιδια καποιος ας με βοηθησει δεν ξερω τι να κανω.στο system 1 και system 2 δεν υπαρχει τιποτα πως μπορω να περασω τωρα εγω την ελληνικη για να την κανω flash???
-
Δεν ανοιγει το κινητο ΜI3
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους,αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με το κινητο μου MI3.το κινητο μου εκλεισε και οταν το ανοιγω κολλαει στο logo mi.com και δεν κανει τιποτα.το χειροτερο ειναι οτι το συνδεω στο pc για να περασω update να στρωσει και δεν συνδεεται με τιποτα...παιδια καποιος ας με βοηθησει δεν ξερω τι να κανω.στο system 1 και system 2 δεν υπαρχει τιποτα πως μπορω να περασω τωρα εγω την ελληνικη για να την κανω flash???
-
καλησπερα σε ολους θελω να πω ενα προβλημα που εχω με το κινητο μου mi3.προσπαθω να το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δηλαδη ετσι οπως ηταν οταν το επιασα πρωτη φορα στα χερια μου.το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα δεν σβηνονται απο μεσα οι φωτογραφιες και αρχεια απο εφαρμογες που ειχα πριν στο κινητο.μπορει να με πει καποιος που γνωριζει τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.το κινητο εχει 2 partition και εγω εχω τωρα και στα 2 την 5.2.27.ευχαριστω πολυ παιδια.
-
Το flash το εκανα απο το recovery δεν γινεται τιποτα....ανοιγει παλι με παλια αρχεια και της φωτο περασμενες.δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.το μονο που ξερω ειναι οτι τωρα και στα δυο τα partition εχω την 5.2.27.
-
Καλησπέρα και παλι, τι ακριβως εκανα: Πέρασα την ελληνική εκδοση στο συστημα 1 και στην συνέχεια εκανα φορμάτ στο συστημα 2. Στην συνέχεια μου ζητάει επιλογή για προσβαση ροοτ, επιλέγω όχι. Το κινητό στη συνέχεια κολλάει και δεν ανοίγει με το λογκο της χιαομι. Μετα σκέφτηκα πως ίσως πρεπει να κάνω φορμάτ την sd directory αλλά φοβάμαι πως μπορεί να σβηστουν αλλά αρχεία του συστηματος. Ποια είναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να σβηστουν όλα και να ανοίξει ξανά το κινητό όπως το πήρα?! Ευ…
-
Δεν θα το βαλω στο system 1 θα το περασω απο τον υπολογιστη στο κινητο με το καλωδιο.αρχειο update.με την μια sto system 2 που ειναι active
-
Στς επιλογες εχει format system 1 format system 2 που ειναι active σε εμενα και απο κατω λεει φορματ ssd.αρα εγω κανω format to system 2 και ξαναπερναω τν 5.2.27
-
Αν κανω ομως φορματ το partition θα σβηστει και η ελληνικη βερσιον;;;δεν πρεπει να κανω φορματ τον ssd δηλαδη
-
Τελικα υπαρχει τροπος μεσω τς επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων να σβηστουν τα παντα απο το κινητο?ακομα ακρη δεν εχω βγαλει δεν σβηνει αρχεια και φωτογραφιες.5 ωρες προσπαθω
-
Καλησπερα σε ολους!προσπαθω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο κινητο μου xiaomi mi3 και δεν μου σβηνει τς φωτογραφιες και φακελους απο εφαρμογες που ειχα πριν στο κινητο.θελω να σβηστουν τα παντα απο το κινητο σαν να το πιανω πρωτη φορα στα χερια μου.μπορειτε να με πειτε πως πρεπει να το κανω?εχω περασμενη την 5.2.27 το μονο που δεν θελω να σβηστει ειναι η ελληνικη version.(πολυ καλη δουλεια παιδια μπραβο!!!!!!!!!)ευχαριστω προκαταβολικα!
-
και εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο ποιο πανω....οταν μπαινω στο ιντερνετ στα sms εχω ενα μνμ στα κινεζικα.....το σβηνω και μετα απο λιγο το ξαναεχω στα εισερχομενα....