Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Τι στο καλό, εσύ δηλαδή δεν έβγαλες το Duo που αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά άλλη εφαρμογή και συνήλθε; Αυτή η ROM του Nikel πραγματικά για τα μπάζα... ” Αυτό ακριβώς! Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες να δω πως τα πάει και βλέπουμε... Παράθεση από BanditGR: “Εγώ πάλι χωρίς να θέλω να γίνω προάγγελος κακών, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έφταιγε το trackview, είναι πάρα πολύ μεγάλο το ποσοστό χρηστών και στα official forums που εντόπισε το πρόβλημα στην ενημέρωση κάπ…
-
Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε ρολόι !! Χίλια ευχαριστωωωωωωω !!!
-
Καλήμερα με καλά νέα !! Εχθες που ανέφερα το πρόβλημα ήμουν με 20% μπαταρία και σε ενα 40λεπτο έπεσε στο 1% !!! Στο ενδιάμεσο έκανα εκκαθάριση των δεδομένων το FB και διαγραφή της εφαρμογής TrackView, η οποία μου έδειχνε οτι καταναλώνει μπαταρία αλλά το παράξενο είναι ότι είχα να την χρησιμοποιήσω πάνω απο 2 μήνες ! Μετά από αυτά έμεινα με το ηρωικό 1% πάνω από 30 λεπτά (wifi πάντα ανοιχτό) και το τηλέφωνο δροσερό (27c) Όταν έσβησε εντελώς το έβαλα να φορτίσει απενεργοποιημένο αλλά δεν κατάφερα …
-
Κι εμενα το ιδιο απο χθες !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58516/
-
Καλορίζικο το εργαλείο !!!
-
Καλησπέρα ! Κι εμένα το ίδιο μου έκανε στο σπίτι μόλις το παρέλαβα αλλά το πρόβλημα λύθηκε με μια απλή επανεκίνηση του ρουτερ ! Παρόλαυτα υπάρχει μια εφαρμογή,Wifi Analyzer αν θυμάμαι καλά, όπου μπορείς να ελεγξεις αν έχει πολύ "κίνηση" απο γειτονικά το συγκεκριμένο κανάλι του ρούτερ ή να βρείς ένα πιο ήσυχο και να γυρίσεις το ρούτερ σου εκεί !
-
Θα έχει σίγουρα! Το δικό μου ήρθε πρίν απο 10 μερούλες,φορούσε την MIUI Global 8.1 Stable (8.1.6.0) και έχει μια χαρά Ελληνικά !!!
-
καλή επιτυχία παίδες !
-
Συγχαρητήρια Γιώργο!