Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.

• Παίδες έχω το γνωστό bug με το sdcard0 και δε βλέπει τιποτα μεσα. Ούτε τη ρομ. Αν κάνω restart φορτώνει κανονικα με ολα τα αρχεια την τελευταια stable. Βλέπω και τη ρομ και όλα. Τι να κάνω. Εχω πελαγώσει

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από eptanhsios: “Μάγκες όντως τώρα σκάει; ” Αν είναι φουσκωμενη η μπαταρία ναι πάνω από 80% πιστεύω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν λες 80, 80% της επιφανείας ή πιθανότητες;

• Μάγκες όντως τώρα σκάει;

• Παιδιά βοήθεια. Άνοιξα πριν τη θήκη ώστε να καθαρίσω το τηλέφωνο και το καπάκι ψηλοβγηκε μόνο του. Το έβγαλα για να δω μήπως άθελά μου έγινε κάτι και παρατήρησα μια μικρή ανηφόρα στο σημείο της μπαταρίας που έχει το MI logo , πανω από το ΒΜ22. Σημαίνει ότι φούσκωσε; Θέλει αλλαγή; ** Παραγγελία έριξα στη πρώτη που βρήκα στο skroutz.

• Απο ρομ σε ρομ η μπαταρία ρουφιεται σαν πορτοκαλαδα.Τελευταια επίσημη Stable Ειδικότερα στη Oreo με flight mode, wifi μόνο στα 4 μέτρα από το μοντεμ και άντε να βγάλουμε 3.5 SoT. Παλαιότερα με Nougat ειδικότερα αυτή που είχε έρθει το τηλέφωνο ( stable ) πριν τις 22/5/2017 αλλά και κάποιες dev του Φεβρουαρίου ήταν οι καλύτερες. Έβγαζα άνετα 5-6 ώρες SoTDeviantart

• Από πάνω πέρασα την oreo εγώ πάντως. Μόνο cashe έκανα clean

• Παιδιά δεν βρίσκω την 12.4 dev rom aroma για το δικό μας (gemni Παράθεση από amavroudis: “Δεν βγήκε φίλε μου. ” Όντως. Μόλις το διάβασα Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε ROM για τα Mi-Note 2(Scorpio) & Mi-5 (Gemini)

• Παιδιά δεν βρίσκω την 12.4 dev rom aroma για το δικό μας (gemini) ....

• Στις τελευταίες dev αρωμα έχει εξαφανιστεί η αλλαγή των εικονιδίων που υπήρχε οταν κάναμε κλικ στις ρυθμίσεις ; Παλιά υπήρχε η εναλλαγή σε 5*6 κλπ (;) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52008/

• Λεω να αγοράσω ενα type c usb to usb hub ώστε να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο στο κινητό ( για παιχνίδια ). Αυτό έχω βρει Powertech-PT-496.html Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε κάποιο πρόβλημα υπερφόρτωσης ή γενικά να πάθει κάποια ζημιά το τηλέφωνο αν το επιχειρήσω; Ευχαριστώ

• Στη τελευταία aroma 8.3 γιατί δεν μας αφήνει να αλλάξουμε το grid style; Loading site please wait... Ευχαριστώ .

• Παράθεση από sakas1989: “Παράθεση από spideman3: “Με καθαρή εγκατάσταση παιδιά η OREO.. Βασικά η global με αρέσει σε κάποια σημεία περισσότερο από china πχ πλοηγός μοντέρνο ντιζάιν, εξερευνητής αρχείων. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαρ 2nd 2018, 10:29am =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51013/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51014/ ” Εγώ που έκανα την αναβάθμιση από το updater πως και δεν πήγα σε oreo ? ” Και γω ακριβώς τα…

• Και η Αρwma global dev δεν είναι των παιδιών; Εντελώς ξαφνική κίνηση πάντως, δε το περίμενα να πάρουμε 8αρα

• Android Oreo τελικά θα πάρουμε;

• Αν κάνω clear το system και περάσω από πάνω την ρομ? Μήπως φταίει το google keyboard;

• Παράθεση από spideman3: “Αν έχεις costum rom κάνε wipe cache & dalvick. ” Εννοείς cashe / dalvic cashe. Το έχω κάνει χωρίς κάποια επιτυχία. Μάλλον θα το αλλάξω το τηλέφωνο με κάποιο Xiaomi Redmi 5+. Πολλές προβληματικές ρομ βρε παιδιά με το 5αρι.

• Παιδιά έχω θέμα με τις τελευταίες arwma miui 9. Με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο αν γράψω πάνω απο 2 γραμμές κείμενο έχω memory leak. Τελειώνει η μνήμη σταδιακα. Ξεκινάει 1-980-800-700-450 κρασαρει το πληκτρολόγιο μετά ο chrome (γενικά κάποιος browser) και παγώνει το τηλέφωνο για μισο λεπτό. Επανέρχονται όλα αλλά έχω χάσει ότι εχω γράψει τις μισές φορές. Μιλάμε καθαρά για memory leak. Πώς μπορώ να ξαναπεράσω τη ρομ χωρίς να ρυθμίσω τα πάντα από την αρχή. Παντα περνάω τις ρομ (τις εβδομαδιαίες ενημερώ…

• Στη τελευταία dev (11.23) σαν να "χάλασε" λίγο ο ήχος ή μου φαίνεται; Με ακουστικά ειμαι και γενικά ο ήχος σαν να μειώθηκε λίγο το μπάσο;

• Παράθεση από XiaoPST: “Οκ ευχαριστώ. =============== Νοε 13th 2017, 7:45pm =============== Για πείτε ρε παιδιά. Δοκίμασε κάνεις την AEX? ” Θα σου πρότεινα να μείνεις σε Miui και ιδιαίτερα στην ρομ της κοινότητας Xtrv ( Arwma κατά προτίμηση ). Το καλοκαίρι έφαγα αρκετές εβδομάδες φλασαροντας αρκετές ρομ. Τα λιγότερα προβλήματα τα συνάντησα με την miui. Επίσης καλό ήχο (στοκ χωρις πειράγματα) είχα με miui dev / του φόρουμ εδώ. Σε στοκ android έχω δοκιμάσει αρκετές όπως τις: ( AEX, Lineage καθώς κα…

• Απο περιέργεια την πέρασα απλα με wipe cashe. Όταν βγει η επόμενη xtrv arwma θα τη περάσω απο πάνω Πωω για πεταμα ο ήχος στην global dev. Back to arwma.right now.