Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.
-
Παράθεση από GogoF: “Παράθεση από eptanhsios: “Αυριο θα περάσω την 8.5.2.0 και θα γράψω εντυπώσεις. Περισσότερο με ενδιαφέρει να σταματήσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Ειναι και η ζέστη αυτές τις μερες εδω Κέρκυρα ζεσταίνεται και το τηλέφωνο και δε μπορείς να το λειτουργήσεις οταν το χρειάζεσαι και καταντάει πολύ σπαστικό το ολο θέμα. Ειδομεν ΥΓ 39C battery 50-60 τα υπόλοιπα Χαχαχ καλα πάμε Άντε μήπως και γίνει κανένα θαυμα. Στη τελική αντε μου φαίνεται θα δοκιμασω downclock στα 1ghz ” Στάλθη…
-
Αυριο θα περάσω την 8.5.2.0 και θα γράψω εντυπώσεις. Περισσότερο με ενδιαφέρει να σταματήσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Ειναι και η ζέστη αυτές τις μερες εδω Κέρκυρα ζεσταίνεται και το τηλέφωνο και δε μπορείς να το λειτουργήσεις οταν το χρειάζεσαι και καταντάει πολύ σπαστικό το ολο θέμα. Ειδομεν ΥΓ 39C battery 50-60 τα υπόλοιπα Χαχαχ καλα πάμε Άντε μήπως και γίνει κανένα θαυμα. Στη τελική αντε μου φαίνεται θα δοκιμασω downclock στα 1ghz
-
@GogoF Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας μήπως εχεις κανα Facebook app εγκατεστημένο; Ακομα και kill τις ανοιχτές εφαρμογές να κάνεις νομιζω δεν κλείνει εντελώς πρέπει να πας να βρεις το app και να το κάνεις stop. ###### Για να παμε σε LineageOs rom πρέπει να κάνουμε κατι εξτρα ; Φοράω τελευταία TWRP και ρομ την 8.2.2.0 την ελληνική απο το φορουμ εδώ. ( Root με superSU ) Επισης απο το κακο στο χειρότερο, με chrome, μουσικη και 20% φωτεινότητα, flight mode ( sim in ) , wifi , 41 βαθμους μπα…
-
Παιδες δε κάνω τίποτα, απλά surfαρισμα με google chrome , flight mode και 20% φωτεινότητα και το τηλέφωνο ψήνεται πραγματικά. 39 με 40 βαθμούς η μπαταρία και μέσω cpuz που είδα τα υπόλοιπα είναι 49-50+. Μόνο συγχρονισμό έχω ενεργοποιήσει με youtube+Gmail Rom XTRV 8.2 Είναι λογικό; Πραγματικά δε μπορείς να λειτουργήσεις το τηλέφωνο.
-
Παράθεση από linuxilakis: “@akisjes ναι γενικά μπορεί το 0% να δημιουργησει θέμα. Θεωρητικά η μπαταρίες για λόγους ασφαλείας κρατάνε μια ελάχιστη τάση για να μην συμβεί αυτό. Όταν είναι καινούργια η μπαταρία και δεν έχουν δουλέψει τα χημικά είναι πιο πιθανό να συμβει... @eptanhsios το αντιμετώπισα και εγώ στο mi5s κάποια στιγμή στο viber αλλά νομίζω πως δεν είναι θέμα ρομ αλλά των εφαρμογών και πως δουλευουν στο miui... ” Κατάφερες να το φτιάξεις; Λόγω δουλειάς χρειάζεται το discord και δε μπορώ…
-
Το bug με το crashαρισμα του ηχου οταν παμε να συνδεθούμε σε discord και λοιπά voice προγράμματα, έχουμε κάποια λύση; Είδα ότι το έχουν και άλλοι στην 8.2.2.0 έκδοση ειδικά Και συγκεκριμένα συνδέεται σε κάποιο voice chat, ακουγεται ένα παράσιτο από τα ακουστικά μετά από ενα με δύο δευτερόλεπτα και δεν λειτουργεί ο ηχος σε καμία λειτουργία ή εφαρμογή. Edit# Hangouts, Duo, Skype crash sound speaker of mi5 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Audio stops working/muted once starting video cal…
-
Κάθομαι εν τέλει με μαμισιο κερνελ. Ωραία η ρομ του φόρουμ ,ωραίοι ! Κάποιο tip για το θέμα ήχου τι να προσέξω για καλύτερο"ακουστικό" αποτελέσμα; Ενεργοποίησα mi enhancer-> general ear buds Στο Dolby Atmos, το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο τι " πειράζω "; EDIT: το ψιλορυθμισα μόνος σε καλά επίπεδα EDIT 2: Επίσης τώρα που πέρασα την ρομ δεν πρέπει να είναι και root το τηλέφωνο; Δε μου έβγαλε κάτι περί super user κατά το installation της ρom. EDIT 3## Φλασαρα τελικά το αρχείο superuser.zip που …
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Παιδιά πάντως οι επιδόσεις της κάμερα της συσκευής είναι καλύτερες απ'οτι περίμενα. Όλοι λέμε για τις επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά με την χρήση φλας η το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό μαλιστα στο συγκριτικό κάμερας που έκανα κόντρα στο s7 edge, ανώτερο του s7 σε ορισμένες λήψεις. Εκεί που απογοητεύτικα και πέριμενα περισσότερα με βάση τα χαρακτηριστικά της είναι η selfie UltraPixel κάμερα. Περίμενα να είναι μέρα με την νύχτα με σε σχεση με του s7 αλ…
-
Παιδιά έχω κολλήσει προσπαθώντας να περάσω την ελληνικη ρομ. Κολλάει στο TWRP, ενώ μπήκε δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Δηλαδή εκεί που σου βγάζει να σύρεις με το δάχτυλο σου δεν κανει τιποτα! Εν τέλει βρήκα τη λύση. Επειδή διάβασα στο mi.com ότι το αντιμετώπισαν κι άλλοι, σε μένα δεν έπιασε να περιμένεις μια φορα να μαυρίσει η οθόνη, με τη δεύτερη πήρε μπρός. Τέλος πάντων. ...... φλασάρουμε...........! Από kernel τι να βάλω; Στο LG G2 είχα dorinmax και μετά Xceed Το παρακάτω βήμα που περιγράφεται …
-
Πολυ overheating η 8.2.2.0 , αυγουλάκια θα ψήσω σε λίγο. Με σερφαρισμα ζεματαει. Η τελευταία της προκοπής ρομ χωρίς χαζά θέματα ποια είναι παιδιά ; *Google chrome **Θερμοκρασίες 47,48,50+ C Μπαταρία 36-38 Cforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37044/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37043/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37045/
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από eptanhsios: “Πολλα bugs εν τέλει η τελευταία global 8.2.2.0. Μία ταινία έκατσα να δω με flight mode, 15% φωτεινότητά και ψήθηκε το χέρι μου στο 5 λεπτό. Από ότι είδα από 49+/50+ οι θερμοκρασίες. Μπαταρία νομίζω πιο χαμηλά κάπου στο 35- έπαιζε. Ήρθε κωδικός για unlock σήμερα . Να rootαρω ; Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό; ” ξεκινα....... ” ηρθε και ο κωδικός για ξεκλείδωμα boot loader και αρχίζουμε. Θα περάσω την ελληνική ρομ από εδώ.