Μήπως τελικά ήταν τυχαίο
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Μήπως πήγαν στο βουνό??
Display Spoiler Ήταν τρεις Πόντιοι και έτρεχαν να σωθούν από τρεις Γερμανούς. Ξαφνικά εκεί που έτρεχαν, βλέπουν μπροστά τους ένα πηγάδι.
- "Γρήγορα να μπούμε μέσα να κρυφτούμε", λένε, και μπαίνουν.
Μετά από κανένα 5λεπτο έρχονται και οι Γερμανοί και κάθονται πάνω από το πηγάδι.
- "Ωχ!" λένε οι Πόντιοι.
- "Τώρα την κάτσαμε. Για να μην μας καταλάβουν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούμε τι θα λένε και να κάνουμε την ηχώ. Έτσι θα πιστεύσουν ότι το πηγάδι είναι άδειο."
Συμφωνούνε τελικά να το κάνουνε. Αρχίζει λοιπόν να μιλάει ο πρώτος Γερμανός.
- "Πού να πήγαινε; Μήπως πήγαν στο βουνό;"
Κάνει κι ο πρώτος Πόντιος:
- "Μήπως πήγαν στο βουνό, στο βουνόοοοο;"
Λέει ο δεύτερος Γερμανός:
- "Μήπως μπήκαν στο πηγάδι;"
Κάνει κι ο δεύτερος Πόντιος:
- "Μήπως μπήκαν στο πηγάδι, στο πηγάααδιιι;"
Λέει κι ο τρίτος Γερμανός:
- "Ας ρίξουμε μια χειροβομβίδα να βεβαιωθούμε!"
Κάνει κι ο τρίτος Πόντιος:
- "Μήπως πήγαν στο βουνοοό;"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παίδες έχουμε καμια λύση με το κρασάρισμα όλων των ήχων όταν πάμε να συνδεθούμε σε discord ( σαν το teamspeak είναι )?
-
Εδώ στα Δωδεκάνησα , δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
Δουλεύει μια χαρά αυτό, το πώς το είπες..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εδώ στα Δωδεκάνησα , δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
Δουλεύει μια χαρά αυτό, το πώς το είπες..
-
εαν αλλαξω κερνελ στο κινητο θα εχω μεγαλες διαφορες στην καθημερινη χρηση του κινητου;; θετικες αρνητικες;;
αν τα αποτελεσματα ειναι μονο για σκορ στα αντουτου κλπ δεν θα παρω. απλα καμια φορα σε καποιες εφαρμογες παρατηρω ενα καποιο lag στο ανοιγμα και λειτουργια apps.
ΥΓ οι φορτιστες UGreen ειναι καλοι;; βρηκα ενα QC 3.0 στα 9,5 ευρωπουλα και το σκεφτομαι -
@tasos17 Εγω με την αλλαγη kernel σε miui διαφορά εκτος από τα σκορ στο antutu δεν ειδα. Βεβαια δεν μπηκα και σε διαδικασια να κανω επιπλέον ρυθμισεις κατι το οποιο σιγουρα θα εκανε καποια διαφορα. Μονο με την αλλαγη kernel μαλλον χειροτερο lug θα εχεις. Πρεπει να ξερεις να κανεις ρυθμισεις με kernel auditor και να πειραματιστείς αρκετά. Οσο για τους ugreen φορτιστες είναι μια χαρουλα. Καλη κατασκευή αλλα μην περιμενεις να εχεις πιο γρηγορη φορτιση αποτι με τον μαμα. Ισως 5-10 λεπτα σε πληρη φορτιση. Τα καλωδια που σου δινουν μαζι είναι καλης ποιοτητας.
-
-
Ο/H flxas έγραψε:
@tasos17 Εγω με την αλλαγη kernel σε miui διαφορά εκτος από τα σκορ στο antutu δεν ειδα. Βεβαια δεν μπηκα και σε διαδικασια να κανω επιπλέον ρυθμισεις κατι το οποιο σιγουρα θα εκανε καποια διαφορα. Μονο με την αλλαγη kernel μαλλον χειροτερο lug θα εχεις. Πρεπει να ξερεις να κανεις ρυθμισεις με kernel auditor και να πειραματιστείς αρκετά. Οσο για τους ugreen φορτιστες είναι μια χαρουλα. Καλη κατασκευή αλλα μην περιμενεις να εχεις πιο γρηγορη φορτιση αποτι με τον μαμα. Ισως 5-10 λεπτα σε πληρη φορτιση. Τα καλωδια που σου δινουν μαζι είναι καλης ποιοτητας.
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
Ο/H flxas έγραψε:
Η μαμάς δεν είναι qc2 .και γω μαμάς έχω. Αν άλλαζες κερνελ θα φορτίζεις με qc3 κανονικα. Αν το υποστηρίζει ο κερνελ φυσικά.
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
Και γω στην αρχή όταν διάβαζα ,όχι δεν είναι QC3 , όχι είναι QC2 λέω μα γιατί ? Μετά που άρχισα να φλασαρω άλλες ρομ και κερνελ ,κατάλαβα πως ήταν θέμα κερνελ τελικά και πως μια χαρά QC3 είναι ο φορτιστής.
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα