Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
Amazfit bip
ΜήνυμαΚαλησπέρα μια ερώτηση ξαφνικά το ρολόι καταναλώνει την μπαταρία μέσα σε 10 μέρες. Έχω βάλει το myfit version 3 stable μήπως με το firmware που έκανε αναβάθμιση πείραξε τίποτα; Το έκανα και factory reset και πάλι τα ίδια. Ευχαριστώ.
-
NO updates
ΜήνυμαΥποτίθεται Android one και ενημερώσεις κάθε μήνα να είχαμε να λέγαμε.
-
NO updates
ΜήνυμαΟύτε εμένα τι στο καλό αγορά από το kaisershop;
-
Εμενα στο bip δεν φαίνεται ποιος παίρνει. Έβαλα την 3.5.9 πάνω από την 3.5.8
-
Τα ερωτήματα στο bip διορθώνονται δηλαδή σαν το mi band 3;
-
Σε amazfit bip όταν κάνει αναβάθμιση λογισμικού κάνει κάτι η είναι μόνο για το mi band 3; Και με τα ερωτηματικά δεν υπάρχει κάτι να το διορθώσει; Ευχαριστώ καλό σας βράδυ.
-
Σε amazfit bip όταν κάνει αναβάθμιση λογισμικού κάνει κάτι η είναι μόνο για το mi band 3; Και με τα ερωτηματικά δεν υπάρχει κάτι να το διορθώσει; Ευχαριστώ καλό σας βράδυ.
-
NO updates
ΜήνυμαΕμενα από kaisershop έχει κολλήσει στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και του ξαδέρφου μου από public τις παίρνει κανονικά Φεβρουάριος 2019. Τι να πω.
-
Καλησπέρα παιδιά γιατί δεν βλέπω τα custom watchface στην εφαρμογή;
-
Καλησπέρα όλα καλά με το καινούργιο mi band 3 και την εφαρμογή σας. Την έβαλα έκανε αναβάθμιση όλα Ελληνικά και χωρίς ερωτηματικά αλλά όχι ο καιρός. Θα πρέπει να αλλάξω τον καιρό στο Κάιρο από το κινητό και μετά αν φανεί στο mi band 3 το ξανά γυρνάω στην τοποθεσία μου η μου λέει τον καιρό στο Κάιρο ευχαριστώ. Καλημέρα τελικά σήμερα μετά από συντονισμό με το κινητό ηθρε και ο καιρός όλα καλά.