Πέρασες το ΟΤΑ update που έστειλαν;
NO updates
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πέρασες το ΟΤΑ update που έστειλαν;
Σήμερα τον πήρα τηλ να δω εάν του ήρθε 9αρι και μου λέει όχι. Όπως του το έδωσα είναι. Δεν του ήρθε δηλαδή καμία ΟΤΑ αναβάθμιση. Ούτε 9άρι ούτε κάτι άλλο.
Θα τον συναντήσω να δω τι και πώς. Κανονικά έπρεπε να την είχε πάρει.
Εκτός εάν έκλεισε καμία ρύθμιση γιατί είναι και ολίγον άσχετος και δεν μπορεί η συσκευή να ψάξει update.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Καλησπέρα παιδιά , εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμη. Μπορώ να κάνω κάτι ?
-
Όχι, περιμένεις να σου έρθει αυτόματα μόλις βγει, υπομονή
-
Καλησπέρα.
Έχω 1 mia2 που δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Έχει κολλήσει στην 8,1,0. Έχετε να προτείνετε κάτι? -
Εμενα από kaisershop έχει κολλήσει στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και του ξαδέρφου μου από public τις παίρνει κανονικά Φεβρουάριος 2019.
Τι να πω. -
-
Παιδιά καλησπέρα... Έχω την 10.0.4 του Φεβρουαρίου η οποία έγινε ota upadte... Το θέμα είναι ότι η 10.0.5 που απ' ότι βλέπω έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες δεν έχει εμφανιστεί... Έχω κατεβάσει το ota από στο pc και στο κινητό από xda αν δεν κάνω λάθος... Το θέμα είναι πως μπορώ να το δώσω χειροκίνητα?
-
Στην επίσημη σελίδα δεν υπάρχει για κατέβασμα, οπότε πολύ πιθανό να έχει ανακληθεί
-
Νομίζω Ελλάδα θα κυκλοφορήσει η 10.0.5 μετά τις 22/03. Έτσι υπέπεσε στην αντίληψη μου.
-
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο...ούτε θυμάμαι να έχει βγει ποτέ η xiaomi να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ρομ, συνήθως λέει πχ από Φεβρουάριο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0