Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.

• Καλημέρα.Σημερα παρέλαβα το κινητό επισκευασμένο από το Θανάση.Δειχνει ότι έκανε τρομερή δουλειά και είναι σαν καινούργιο.Αρχικα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ίδιο και στη συνέχεια όλους εσάς που ανταποκρίθηκαν. Ευχαριστώ και παλι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

soupis88 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “@soupis88 πόσο το χτύπησες αν επιτρέπεται;” 160€ το έκανα προσφορά και το πήρα.Το έδινε 200€ αρχικα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ξέρω ότι κάνει τέτοιες μικροχειρουργικές επεμβάσεις αλλά κατά πόσο είναι δυνατό να φτιαχτεί θα σου πει ο ίδιος, μακάρι να μπορέσει :)” Εντάξει φίλε ευχαριστώ ωκαι πάλι.Βρηκα τηλέφωνο από το κατάστημα θα τον καλέσω αύριο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από soupis88: “Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον με κόλλα...θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον Θανάση στο Qubestore στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης μήπως μπορεί να κάνει κάτι ...” Σε ευχαριστώ φίλε το γκουγκλαρα και το βρήκα όταν θα έχω νεότερα θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τουλάχιστον να φτιάχνεται παιδιά διότι θα πάει χαμένο το κινητό και είναι πολύ ωραίο κινητό Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον με κόλλα...θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον Θανάση στο Qubestore στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης μήπως μπορεί να κάνει κάτι ...” Σε ευχαριστώ φίλε το γκουγκλαρα και το βρήκα όταν θα έχω νεότερα θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?” Φίλε μου Global φοράει.Το άνοιξα με ένα φίλο μου που ξέρει λίγο καλύτερα από εμένα από αυτά και αυτός που άλλαξε οθόνη μάλλον έχει χαλάσει το κλιψακι που κουμπώνει η κεραία στην μητρική.Δεν ξέρω αν γίνεται να κολλήσει αυτό τώρα και δεν ξέρω αν κάποιος ξέρει από εδώ μέσα να το κάνει να δουλέψει γιατί αλλιώς μόνο με καινούργια μητρική θα πάει.Παντως τώρα που κουνησα…

• Το παρέλαβα από εναν πωλητή στο Ebay από Γερμανία είχε το ίδιο θέμα και το έγραφε κιόλας ότι δεν πιάνει 100% σημα.Οθονη δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό.Μου έγραψε ότι είναι προϊόν trade-in που δεν ήξερα τι είναι. Εψαξα λίγο και έχω παραγγείλει και ένα νέο καλώδιο κεραίας.Ειδα και ένα κόλπο με ενα αλουμινόχαρτο που βάζεις κάτω στη κεραία.Απλα είπα να ανοίξω το θέμα μήπως καπποιο ξέρει καλύτερα τι είναι να με βοηθήσει.Δεν έχω κάποιο άλλο θέμα μόνο αυτό.Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικα Στάλθηκε από το M…

• Καλησπερα.Εχει πεσει στα χερια μου ενα Mi Mix 2 και εχει μαλλον προβλημα με το σημα.Το ειχα αντιμετοπιση το ιδιο σημα σε ενα MEIZU M2 NOTE που ειχε γινει αλλαγη οθονης.Αν βρεθω στο κεντρο της πολης πιανει 4G αν ειμαι στο σπιτι μου που πιανει απο αλλη κεραια και εινα 500 μετρα απο το κεντρο μου βγαζει Ε.Το θεμα ειναι οτι εχω και ενα αλλο ZTE το οποιο σπιτι μου πιανει 4G 2 γραμμες.Τι πιστευετε οτι ειναι.Κεραια η μπαντες ? Ευχαριστω εκ των προτερων

• RE:

soupis88 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από tasos17: “καλησπέρα ειμαι κατοχος mi box s εδω και 2 βδομαδες περιπου. εχω θεμα με lagοταν το ξυπναβ απο το sleep πρεπει να κανω επανεκιννηση για να στρωσει τι φταει;;; ευχαριστω ” Η λύση στο πρόβλημαΡυθμίσεις > HDMI CEC. και ενεργοποιήστε την πρώτη επιλογή από τις 3 και ως δια μαγείας το πρόβλημα δεν θα υπάρχει και το μεγάλο συν με αυτή την ρύθμιση όταν θα κλείνεται με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας θα μπαίνει σε sleep mode και το…

• Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτησω το εξης.Έχω βρει ενα Mi Mix 2 απο εναν πωλητή στο Ebay ο οποίος είναι Γερμανία .Το κινητό φαίνεται σαν καινούργιο και αν κατάλαβα καλά έχει κάποιο πρόβλημα με το σήμα γιατί γράφει το εξης: PLEASE NOTE: THIS DEVICE DOESN'T RECIEVE RECEPTION 100%* Έχει καποιες φωτογραφιες που δείχνει την μπάρα σου σήματος με δυο γραμμές και σε αλλες με τεσσερις.Στις φωτο φαίνεται οτι φοράει 9.6.1 Global. και έχει την ένδειξη οτι έχει update στην 10.Αν το πάρω λέτε να έχω πρόβλημα με το…

• Καλησπερα εχω το εξης προβλημα.Εχω το amazfit pace και ειμαι με Lineage OS 14.1 Nougat 7.1.2 και οταν με καλει καποιος στο viber και το messenger δεν ερχονται ειδοποισεις στο ρολοι.Μου ερχεται και στα δυο μολις τελειωσει η κλεισει και εμφανιστει σαν αναπαντητη στην οθονη ειδοποιησεων.Αρχικα δεν μου ερχοντουσαν ουτε για τα μηνυματα viber αλλα κατεβασα την εφαρμογη amazmod και ανοιξα καποιες απο τις επιλογες που ειχε και δουλεψε.Ενω στο amazmod εχει επιλογη να στλενει τις φωνητικες κλησεις του mes…

• RE:

soupis88 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ο αισθητήρας είναι πάνω στην μητρική αλλά θα μπορούσε να φταίει και η οθόνη...(το άνοιγμα στο μάτι)” Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Να το ανοίξεις όμως θα χάσεις την εγγύηση οπότε η κάνεις υπομονή ή το στέλνεις.” Αν δεν είχα την εγγύηση θα το είχα ανοίξει ήδη.Απλα έγραψα μήπως είναι κατι κι διορθώνεται.Θελω να μου πεις αν ξέρεις αν είναι ξεχωριστός αισθητήρας η φταίει η οθόνη που έβαλαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soupis88: “και μου εγινε αντικατασταση οθονης. ” Αν έχεις κάποιο θέμα στείλτο ίσως να ξεχάσανε να βάλουν το προστατευτικό του και να μην βλέπει σωστά.” Δεν έχω καποιο μεγάλο θέμα με αυτό αλλά αν το στείλω θα πάει τρίτη φορα μέσ';ωαεωενα μηνα στο service του eshop και θα κάνει καμία 15αρια μέρες παλι χωρίς δική μου υπαιτιότητα.Την πρωτη φορά κίτρινιλα στην οθόνη αντικατάσταση περίπου 25μερες δεύτερη ξεχάσαμε να κουμπουσουμε τον αισθητήρα φωτός 15 μέρες.Τριτη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ο Proximity sensor είναι πάνω στην μητρική συνήθως, αν έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα η μητρική :(” Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε.Εχω νεότερα.Το επέστρεψα και από ότι μου είπαν το άνοιξαν και επανασυνδεσαν τον αισθητήρα φωτος.Αυτος δεν είχε κουμπώσει καλά.Ομως και την προηγούμενη φορά και τώρα δεν μου δούλευε ούτε ο double tap της οθόνης ενώ το είχα ενεργοποιημενο.Απλα θεώρησα ότι οφείλεται στο proximity sensor κι αυτο.Τωρα δλδ τι φταίει και δεν δουλεύει ενώ πριν δούλ…

• Καλησπερα.Πριν δυο μηνες περιπου αγορασα κι εγω ενα Xiaomi Redmi Note 4X απο το ελληνικο καταστημα eshop.gr.Στο μηνα πανω μου εβγαλε μια κιτρινιλα πανω δεξια και εφοσον ειχα εγγυηση το επεστρεψα και μου εγινε αντικατασταση οθονης.Σημερα το παρελαβα και μετα απο λιγη χρηση καταλαβα οτι δεν δουλευει ο proximity sensor.Ειδα καποια βιντεο μηπως δεν ειναι καλιμπραρισμενος δοκιμαστα να τον καλιμπραρω αλλα μου λεει συνεχεια fail.Εκλεισα τη ρυθμιση που εχει μεσα στις κλησεις για να ειναι ανοιχτος αλλα τ…

• κιτρινιλα στην οθονη!!!

soupis88 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλησπερα κι από μένα παιδιά.Ψωνιζω από Κίνα τα τελευταία 7 χρόνια.Τα τελευταία 4 χρόνια έχω αλλάξει τρία κινητά γι'αυτό το πρόβλημα.Το πρώτο κινητό που μου έβγαλε αυτό το θέμα ήταν ένα THL αγορασμενο από το Coolicool.Αρχικα μου είπα ότι δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλεφώνου και επειδή τότε δεν είχε άλλαξει ο όρος στο paypal για να έχει. 6μην κάλυψη από την αγορά.Μετα απ οαπειλες για δυσφήμιση του καταστήματος στα ελληνικά φόρουμ δέχθηκαν να μου αλλάξουν οθονη.Στελνωντας πίσω όμως δεν το ξα…

• Flash / Unbrick Redmi 3S

soupis88 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μακάρι να ήταν τόσο απλό και να λυνόταν με ένα factory reset ” Επειδη το εψαξα πολυ χθες και απο βιντεακια στο youtube απο οσα ειδα αν ειχε miui 7 το κινητο μπορουσες να παρακαμψεις το mi accont ομως εχει miui 8

Μήνυμα

Οκ θα περιμενω να μου απαντησει και θα σε ενημρωσω.Ουτως η αλλως δεν μπορω να κανω και αλλο αφου ειναι κλειδωμενο το κινητο =============== Απρ 6th 2017, 8:41am =============== Καλημερα.Τελικα μου απαντησε ο πωλητης και μου ειπε αυτο που θα δειτε και στη φωτογραφια που ανεβασα.Δεν ειναι κατι καινουργιο.Αυτο το εχω κανει απο χθες απειρες φορες.Του απαντησα και του ειπα αν γνεται να μπει σ'αυτο το λογαριασμο και να σβησει το τηλεφωνο αλλα οπως ολα δειχνουν μαλλον θα μου ζητησει να του το επισρεψω.

Μήνυμα

Καλησπερα.Σημερα παρελαβα ενα μεταχειρισμενο Redmi 3s αορασμενο απο το ebay για ενα φιλο.Δεν ξερω αν ηταν απροσεξια του πωλητη αλλα μου εστειλε κινητο χωρις να εχει βγαλει το Mi account του προηγουμενου κατοχου εκτος αν ηταν κλεμμενο τι να πω.Παντως πριν τον αγορασω κοιτα τις κριτινες που ειχε και ειχει πανω απο διακοσιες θετικες και ειχε πουλησει πολλα Xiaomi και κανεις δεν ειχε το ιδιο θεμα με εμενα.Οταν ανοιξα το τηλεφωνο και συνδεθηκα στο wifi κλειδωσε και μου λεει να βαλω τον κωδικο.Προσπαθ…