Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 104.
-
Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από chrisska1969: “Παράθεση από amavroudis: “Πάρε αντίγραφο! ” Πήρα, πήρα! όλα καλά πήγαν, δουλεύει μια χαρά! Και πάλι ευχαριστώ! ” Επειδη και εγω το σκεφτομαι να αλλαξω σε Dev απο stable για ενημερωσε μας πως δουλευουν ολα??? Καλα... ” Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά.
-
Παράθεση από amavroudis: “Πάρε αντίγραφο! ” Πήρα, πήρα! όλα καλά πήγαν, δουλεύει μια χαρά! Και πάλι ευχαριστώ!
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από chrisska1969: “Να υποθέσω ότι λέγοντας dirty flash εννοείς οτι απλά την περνάω από πάνω και όχι κάποια άλλη διαδικασία εεε; ” Wipe cache, dalvic cache μόνο. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα κάτσει σωστά... ” Ευχαριστώ, το δοκιμάζω τώρα αμέσως!
-
Παράθεση από chrisska1969: “Παράθεση από amavroudis: “Υποθέτω αναφέρεσαι στη τελευταία stable xtrv. Ναι μπορείς και πιθανότατα δοκιμάζεις με dirty flash από επάνω και αν δεν κάτσει καλά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή format data. Πάρε αντίγραφο μέσω twrp και πέρασε το σε υπολογιστή για να μπορείς να γυρίσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... ” Ναι ακριβώς, την τελευταία stable xtrv έχω. Ευχαρτιστώ! ” Να υποθέσω ότι λέγοντας dirty flash εννοείς οτι απλά την περνάω από πάνω και όχι …
-
Παράθεση από amavroudis: “Υποθέτω αναφέρεσαι στη τελευταία stable xtrv. Ναι μπορείς και πιθανότατα δοκιμάζεις με dirty flash από επάνω και αν δεν κάτσει καλά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή format data. Πάρε αντίγραφο μέσω twrp και πέρασε το σε υπολογιστή για να μπορείς να γυρίσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... ” Ναι ακριβώς, την τελευταία stable xtrv έχω. Ευχαρτιστώ!
-
Να ρωτήσω κατι...μπορω να αλλλαξω απο την τελευταια stable rom που εχω στο mi9t pro σε αυτην, και πως;
-
Παράθεση από Vstromakias: “@chrisska1969 hide το magisk manager και hide το magisk για τις εφαρμογές που θέλεις να μη βλέπουν το root. Και τα δύο είναι στις ρυθμίσεις του magisk manager ” Φίλε Vstromakias σε ευχαριστω πολύ για την λύση που μου έδωσες, και βεβαίως δουλεψε, και βεβαίως ήταν το magisk το πρόβλημα στο app της Winbank μονο, που μου απενεργοποιούσε το quick login με το αποτύπωμα!!!!