Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 109.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Δήλωσε το τότε ρε Καρντάση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48781/” Τι να δηλώσω; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από plessinho: “Recovery λέμε αυτό που έλεγε στο email σωστά; ” Ναι, το Recovery Που σας είχαμε στείλει στο mail.Και μην ξεχάσετε αμέσως μετά που θα κάνετε Flash το Recovery να κάνετε Reboot σε αυτό πριν περάσετε την ROM. ” Το έχω περάσει αμμέσως πριν περάσω την Ρομ οπότε λογικά πλέον δεν χρειάζομαι κάτι ξανά έτσι;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Capamble: “Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την αυτόματη αναβάθμιση; Θα έρθει και πότε; Η να την περάσουμε μόνοι μας? Τι παίζει; ” Σήμερα θα σας δωθεί ΟΤΑ αλλά χρειάζεται προσοχή. ΟΤΑ θα κάνουν MONO όσοι από εσάς έχετε ήδη βάλει την προηγούμενη Version 8.1.11. Αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει OTA χωρίς να έχει βάλει το TWRP Recovery που είχαμε προτείνει και δεν έχει την 8.1.11 στην συσκευή του, θα καταλήξει σε Bootloop η συσκευή του. :D” Recovery λέμε αυτό που έλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “@intheend να ρωτήσω έχεις ξεκλείδωμα με face unlock και αν σου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από messenger,viber mail και αν έχεις παρατηρήσει αργή φόρτιση σε σχέση με πριν” Ακόμα στήνω θα ενημερωσω... Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “ φίλε Plessinho , Οι DEV βγαίνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα και (αναβαθμίζονται, γίνονται προσθήκες ή αλλαγές) μέχρι να βγει κάποια STABLE που (βγαίνουν πολύ πιο αραιά) και περιέχουν σχεδόν ότι οι προηγούμενες DEV . Υποτίθεται ότι οι STABLE είναι πιο σταθερές αν και δεν υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα με τις DEV.( Εγω δεν ειχα ποτε) ΑΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ να ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ βαλε DEV . Αν θέλεις κάποια σταθερότητα STABLE. ” Σε ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση θα περιμένω την Dev τότε! Στάλθη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από panosb26: “Mπορει καποιος MOD να μου στειλε το email με την τελευταια rom που ειχε βγει για το sagit γιατι το εσβησα και θελω να κανω μια καθαρη εγκατασταση ξανα? ” Αν μπορεις να περιμένεις λίγο ακόμα θα πάρεις το email απο την τελευταία. Το πολύ μέχρι αυριο” Θα το ήθελα και εγώ αν γίνεται. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “με ποιον τροπο εκανες αιτηση? μου δινεις λινκ του οδηγου σε παρακαλω.” Πήγαινε στους διάφορους οδηγούς και έχει βήμα βήμα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “ΜΙ-6 . Το παρελαβα και εχει global 9.0 σταθερη 9,0,2,0,(ΝCAMIEI) . Για να κανω Αιτηση και να το ξεκλειδωσω μετα θελει να βαλω αλλη ΡΟΜ?” Ίδια rom και εμένα ακριβώς σήμερα που παρέλαβα. Ακολούθησα έναν οδηγό και τσέκαρα αν είναι κλειδωμένο ήταν οπότε και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. Εμένα από gearbest Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8d965ecc3ed86e5a39bd7a26f61f3742.jpg
-
Δεν το αποφεύγω κατά πως φαίνεται το virtual machine. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!
-
Καλησπέρα και από μένα. Παραλαμβάνω σήμερα το mi6 μου για την επιστροφή στο miui που μου έλειψε τόσο με το S7 που είχα. Επειδή δεν έχω κάποιο υπολογιστή σπίτι με windows παρά μόνο έναν iMac ξέρουμε αν υπάρχουν προγράμματα για εμάς για να ξεκλειδώσω και να φλασαρω; Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από grayfox: “Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες. Αγορά από gb, το 128gb ceramic. Το κινητό απλά πετάει και είμαι ενθουσιασμενος! Θέλω να ρωτήσω μόνο αν από θέμα rom είμαι εντάξει. Και μια photo από antutu. Νομίζω με miui 9, το κινητό πάει σφαίρα! d499a12a05164cee6d8369eed323e9d8.jpg7e8e0b7ae18ff5c7b28b761cba5f123f.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλορίζικο φιλε! Και εγώ περιμένω το δικό μου από εκεί, αν μπορείς πες μου πότε έκανες την παραγγελία. Το περιμένω πω…
-
miui mi5 pro λευκο
ΜήνυμαΠαράθεση από casabel: “Παρέλαβα το λευκό pro σήμερα δηλ εκανε 2 εργάσιμες να μου έρθει... φοράει την miui by xiaomi.eu 7.2.13.0 (MAACNDB) STABLE, αντε να δω τώρα τι θα κάνω τωρα για να περάσω ελληνική rom...την παντρεύτηκα τη rom? ...τα φώτα σας ” Πολύ γρήγοροι μπράβο!!! Να το χαρείς όσο δεν πάει φίλε μου και ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
-
miui mi5 pro λευκο
ΜήνυμαΠαράθεση από casabel: “εχω πάρει πολλες φορές και ειναι super αξιόπιστο site... Η αγγλοκινέζικη λογικά δεν εχει το playstore αλλα υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί χωρις root και cutom recovery ωστε να μη χανω τα official updates σωστα? ή καλύτερο είναι το ξεκλίδωμα και η ελληνική ρομ...τι λέει η εμπειρία σου Octaviastikos? ” Ευχαριστώ φίλε πες μας και πόσο έκανε να έρθει όταν παραλάβεις γιατί λογικά πρέπει να το πήρες από ευρωπαική αποθήκη.
-
miui mi5 pro λευκο
ΜήνυμαΘα ήθελα μια ενημέρωση αν είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site γιατί θέλω και εγώ να το πάρω από εκεί.
-
Δεν μπαίνει στο recovery
ΜήνυμαΕνημέρωσα τα στοιχεία μου στο προφίλ μου. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια το πρόβλημα λύθηκε.