Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
ΜΙ-6 . Το παρελαβα και εχει global 9.0 σταθερη 9,0,2,0,(ΝCAMIEI) . Για να κανω Αιτηση και να το ξεκλειδωσω μετα θελει να βαλω αλλη ΡΟΜ?
-
@Tseligas2000 λογικά ναι, αλλά μπορεί και να ξεκλειδώσει με την επίσημη
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οταν τρεχω το mi unlock μου λεει: current account is not bound to this device.Add your account anddevice in settings-Developer options-unlock status . To εχω κανει αυτο . απο που μπορω να επιβεβαιωσω οτι εγεινε? Ή τι αλλο πρεπει να κανω?
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
ΜΙ-6 . Το παρελαβα και εχει global 9.0 σταθερη 9,0,2,0,(ΝCAMIEI) . Για να κανω Αιτηση και να το ξεκλειδωσω μετα θελει να βαλω αλλη ΡΟΜ?
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με ποιον τροπο εκανες αιτηση? μου δινεις λινκ του οδηγου σε παρακαλω.
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
με ποιον τροπο εκανες αιτηση? μου δινεις λινκ του οδηγου σε παρακαλω.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΒΡηκα εναν κατεβασα ενα εργαλειο unlock απο μια μπλε ιστοσελιδα τρεχω το unlock αλλα μου βγαζει το προβλημα που αναφερω παραπανω
-
Καλησπέρα έχω πρόβλημα ξαφνικά με το status notification bar. Χωρίς λόγο ενώ έχω manual brightness δείχνει πιο σκοτεινό σε λευκό φόντο. Αν ανοίξω το ρολό ή πάω σε σελίδα με σκούρο φόντο όλα οκ.
Το χει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
ΒΡηκα εναν κατεβασα ενα εργαλειο unlock απο μια μπλε ιστοσελιδα τρεχω το unlock αλλα μου βγαζει το προβλημα που αναφερω παραπανω
Για να ξεκλειδώσει το mi 6 χρειάζεται developer rom. -
για να καταλαβω καλα. για να κανω αιτηση μπορω και με την global αλλαμετα για να ξεκλειδωσω θελει να φοραω developer? ή Βαζω developer και μετα κανω αιτηση.
-
κατεβάζεις την τελευταία dev από την σελίδα της xiaomi και την περνάς από τον updater του κινητού σου. Μετά ακολούθησε τον οδηγό για unlock bootloader και θα ξεκλειδώσεις σε 72 ώρες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0