Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-109 από 109.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

plessinho - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθειά σας οι εντυπώσεις μου από το κινητό είναι πολύ πάνω από άπλα καλές πραγματικά πετάει το κινητό αξίζει και το τελευταίο ευρώ που έδωσα και το ευχαριστιέμαι πολύ!!! Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί στην εφαρμογή ενημερώσεις μου έχει την 3.5.24 και όταν ψάχνω για νεότερη μου λέει ότι την έχω ήδη άλλα εδώ βλέπω ότι η τελευταία είναι η 3.8.16. Αν την κατεβάσω και την πάω στο κινητό και την κάνω εγκατάσταση με την εφαρμογή ενημερώσεις θα σβηστού…

• Εμένα δεν μου βρίσκει αναβαθμίσεις παρόλο που φοράω την 3.5.24 (Xiaomi Mi2s). Αν πάρω την τελευταία ρομ και την βάλω στο internal storage μέσω USB και κάνω ενημέρωση μέσω της εφαρμογής Ενημερώσεις του κινητού θα σβηστούν όλα από το κινητό;

Μήνυμα

Έμενα στην εφαρμογή ενημερώσεις λέει ότι έχω την 3.5.24 και δεν βρίσκει κάποια νέα ενημέρωση είναι σωστό αυτό;

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ φίλος να είσαι καλά!!!

Μήνυμα

Και επίσημα κάτοχος και εγώ του Mi2s όλα πολύ καλά απλά έχω ένα θέμα να βάλω τα Ελληνικά. Έχω κατεβάσει το πακέτο με τις γλώσσες του άλλαξα το όνομα σε update.zip αλλά δεν βρίσκω αυτό τον φάκελο της sd για να το βάλω.Παραθέτω και φοτο τι μου βγάζει σαν φακέλους... q3ot.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] imageshack.us/photo/my-images/18/q3ot.jpg/

Μήνυμα

Από το ibuygoo το έκανα παραγγελία και αναμένω...

Μήνυμα

Με το καλό να έρθει!!! Το 16αρι πήρα για οικονομία χρημάτων περισσότερο αλλά μπορεί αν μείνω ευχαριστημένος να πάρω και 32αρή στο μέλλον.

Μήνυμα

Ε δεν άντεξα άλλο μόλις έκανα παραγγελία το Mi2S και μπαίνω πλέον στην αναμονή και εγώ...

• Επειδή εγώ μέχρι τέλος του μήνα θα παραγγείλω το M2S με έχει βάλει σε σκέψεις αυτή η συνεργασία γιατίδεν βλέπω να έχει θήκη σιλικόνης για το κινητό που θέλω να πάρω μαζί και μια ερώτηση ακόμα είναι αν η ζελατίνα οθόνης που έχει να τικάρης όταν πας στο κινητό είναι για το συγκεκριμένο ή αν είναι universal.Ξέρουμε πόσο χρεώνει την EMS μεταφορά για να μην έχουμε θέματα με τελωνία; Οι παραπάνω προβληματισμοί με κάνουν αναποφάσιστο μεταξή αυτού του καταστήματος και του κλασικού ibuygou που έχει ποικι…