Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαmporei na κανω κατι λαθος φιλε μου απλα δεν ξερω τι!οχι δεν δοκιμασα να περασω γτ δεν ξερω ποια!!!θελω να εχει ελληνικα μεσα!απλα αυτο θελω να κανω γτ αυτη που εχει τωρα ειναι παλια και μου κανει κατι νουμερα!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαta εκανα ολα,τα 7αρια εχω!!!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαλησπερα παιδια,μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος απο κοντα (δλδ να βρεθουμε)και να μου ξεκλειδωσει τον bootloader του κινητου μου γτ εχω θεμα με το pc και δεν κανει σωστα εγκατασταση τους drivers?ειμαι απο πειραια!!ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Υποθέτω έχεις απενεργοποιήσει το driver verification!?” Πού το βλέπω αυτό??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαδυστυχως παλι το ιδιο μου κανει!!!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαι δεν μου κανει καλη εγκατασταση!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαnai!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαεπισης παω να ξεκλειδωσω τοn bootloader της γυναικας μου και μου βγαζει αυτο!!εχω κανει login στο mi account απο το κινητο,exv parei kai egkrish!μηπως πρεπει να εχω ενεργοποιημενω το usb debug?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαι κατι αλλο superuser να κανω εγκατασταση η οχι???τι θα αλλαξει στο κινητο?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυματιπτοα απλα θελω να τους κανω εγκατασταση για να υπαρχουν στο pc.!!θελω να ξεκλειδωσω bootloader stis γυναικας μου!!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυματου mi note pro για το pc εχω windows 7!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυματους drivers για το mi note pro απο που τους βρισκω???γτ εχω φαει τον τοπο!!!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαπαιδια καλησπερα να ρωτησω κατι οι 6,9,8 και η 6.8.18 μηπως ξερετε τ διαφορές έχουν?και ποια να προτιμησω?
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΣτο μαγαζί πού πήγα το τηλέφωνο μέτρησαν το vibrator motor και είδαν ότι δουλεύει ,γιατί ως πηνίο μπορείς να το μετρήσεις και να δεις αν λειτουργεί και αυτό λειτουργεί.μου φαίνεται πολύ παράξενο ένα καινούριο κινητό να έχει χαλασμένη καλώδιοταινία από το εργοστάσιό.και φαντάζομαι μήπως είναι software. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΑγόρασα ολόκληρο κινητό για ανταλλακτικά από ένα παιδί πού πούλαγε εδώ μέσα και την άλλαξα αλλά τίποτα πάλι τα ιδία.!!!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤελικά παιδιά το πήγα το κινητό στο μαγαζί και δεν βρήκε κάτι το παιδί.τα vibrator τα μέτρησε και δουλεύουν μία χαρά.η καλώδιοταινία πού έχει συνδέει και την την οθόνη μαζί οπότε θα έπρεπε να βγάλω και την οθόνη μαζί και να την βάλω στο άλλο κινητό πού έχω για spare.οπότε δεν έγινε αυτό..μήπως τελικά να μην αποκλείσουμε την περίπτωσή software? Και κάτι άλλο όταν κάνω εγκατάστασή την rom στο τέλος να κάνω και τον super user??γιατί δεν τον κάνω.!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΘα την πάω σε μαγαζί γιατί δεν μπορώ μονός μου.! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα τελικά πήρα ένως παιδιού το κινητό πού είχε για ανταλλακτικά και άλλαξα το vibration motor αλλά χωρίς καμία διάφορα,το κινητό ακόμα δεν έχει δόνηση.!!δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαιδιά η γυναίκα μου έχει το ίδιο κινητό με εμένα και η δόνηση δουλεύει μία χαρά.!!έχει την 6.4.14,developer μήπως να περάσω και εγώ την ιδία??αλλά δεν την βρίσκω να την κατεβάσω. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΕχουμε κάποιο παιδί πού φτιάχνει Xiaomi.? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk