Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.

• RE:

babbis87 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από babbis87: “αυτό τι ρόλο παίζει όμως στο πρόβλημα μου??? ” Απλά να δούμε μην σου έχει κλειδώσει...Εκεί θα έχεις πραγματικά θέμα.... ” Μα για να το γίνει root δεν πρέπει να έχει ανοιχτό bootloader? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk b743a85e7887576d932d5d619d2261a2.jpgcf414abaa58e4119a33a55dd7fdd1596.jpgαπό εδώ μπορείς να δεις κάτι μήπως? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

Επειδή δεν ενώ την άνεσή του ιντερνέτ να το κάνω γιατί ταξιδεύω είμαι εκτός Ελλάδος...όταν το είχα πάρει το παιδί πού το είχε μου είχε πει ότι είχε ξεκλείδωτο bootloader .αυτό τι ρόλο παίζει όμως στο πρόβλημα μου??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπες από κλειστό με volume + & power να δεις αν έχεις twrp για αρχή. Μετά κάνε έναν έλεγχο bootloader και πες μας τα αποτελέσματα.” Εχω σίγουρα twrp(3.0.0 εκδοσή με πορτοκάλι χρώματα) ,ελέγχο bootloader πως κάνω?πάτησα επανεκίνηση στο bootloader από twrp και μου βγάζει το εικονίδιό της Xiaomi με το εικονίδιό της Google και από πάνω γραφεί fastboot Και μετά σβήνει το κινητό. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

6fa4493f2d44b1d560d8d80f7403c6e7.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από babbis87: “Παιδιά καλησπέρα έχω το mi note pro και έχει θέμα με την δόνηση.το έχει αναφέρει και άλλος αυτό το θέμα.τελικά φαίνεται πως είναι θέμα hardware γιατί έκανα το τεστ μέσα από την συσκευή και τίποτα.γνωρίζει κανένας αν μπορώ να το φτιάξω και πού.είμαι από Πειραιά.!!είδα ότι έχει ένα μοτέρακι για δόνηση.λέω μήπως φταίει αυτό. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι θέμα έχει με τη δόνηση? (δεν δονείται ή δονείται συνέχεια? Σε ποια λ…

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα έχω το mi note pro και έχει θέμα με την δόνηση.το έχει αναφέρει και άλλος αυτό το θέμα.τελικά φαίνεται πως είναι θέμα hardware γιατί έκανα το τεστ μέσα από την συσκευή και τίποτα.γνωρίζει κανένας αν μπορώ να το φτιάξω και πού.είμαι από Πειραιά.!!είδα ότι έχει ένα μοτέρακι για δόνηση.λέω μήπως φταίει αυτό. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• φιλε μου καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το κινητο,εσυ βρικες λυση η απλα το εχεις ετσι??ξερεις καποιον αξιοπιστο για να κανει αυτην την δουλεια ???

• καλως σας βρηκα παιδια!!!νεο μελος στην οικογενεια της xiaomi με mi note pro!!!