Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.
-
Λοιπόν παλληκάρια, μόλις μου σώσατε το Redmi Note 4 που έχω στο να το πετάξω στα σκουπίδια και να γυρίσω στο iphone, εδώ και 3 μέρες είχα το ίδιο θέμα, ξαφνικά τρελή υπερθέρμανση και κατανάλωση μπαταρίας, 6ωρο το έβγαζε δε το έβγαζε, αυτό που είχα παρατηρήσει είναι η φωτεινότητα της οθόνης, το είχα ρυθμισμένο στο 10% φωτεινότητα περίπου και ήταν σαν να το είχα στο 80%, σα φακός ένα πράμα, στο 0% φωτεινότητα φώτιζε λες και ήταν στο 50% η ρύθμιση...…. όταν το φόρτιζα ταυτόχρονα έβραζα και αβγουλάκ…
-
Ωχ!! Ωχ!! μη μου γράφεις τέτοια πράματα!!!! Είχα αγοράσει μια 128αρα από ebay δεν άντεξε 1 μήνα βγήκε off στο δικό μου κινητό Redmi Note 4, αλλά όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν μούφα η μνήμη και τώρα η 32αρα της κόρης δούλεψε 13 μήνες σε άλλο κινητό χωρίς πρόβλημα και στο Redmi 3S δούλεψε περίπου 2 μήνες....
-
Καλησπέρα, έχω μια 32αρα μνήμη στο κινητό Redmi 3S της κόρης μου, όταν τοποθετήθηκε την έβλεπε μια χαρά, μετά από 2 μήνες πλέον δεν την βλέπει, ο υπολογιστής την βλέπει κανονικά, βλέπω και τα περιοχόμενα μέσα, πείρα backup τα αρχεία, στη συνέχεια προσπαθώ για format η διαγραφή τομέα δίσκου και δεν με αφήνει, μου βγάζει μήνυμα ότι έχει προστασία εγγραφής. Την μνήμη την έβαλα και στο Redmi Note 4, την βλέπει κανονικά αλλά δεν μπορώ να διαγράψω τίποτα απο μέσα ή να προσθέσω Υπόψιν δοκίμασα την διαδ…
-
Καλησπέρα παιδιά, είχα αρκετό καιρό να μπω και διαβάζω για ανανεώσεις 8.χ.χ.χ, το δικό μου RN4 έχει την MIUI 8 Global 7.4.6|Beta με σημερινή ανανέωση μπήκε αυτή, πριν είχα την 7.3.χ, η απορία μου είναι γιατί δεν έχω και εγώ την 8.χ.χ.χ !!!!!! Δεν έχω περάσει ακόμη την ελληνική, γιατί έχει ήδη Ελληνικά αυτή που φοράει, το ίδιο και της κόρης μου. Εγώ το παρέλαβα αρχές Ιανουαρίου απο το Vickmall EU Warehouse και της κόρης μου από κατάστημα Θεσσαλονίκης αρχές Φεβρουαρίου Το R3S της κόρης μου φοράει …
-
Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά, εύχομαι το 2017 να είναι τυχερό για όλους μας, τελικά παρήγγειλα από Vickmall το Xiaomi Redmi Note 4 Pro 3GB RAM 64GB ROM Stock In EU Warehouse -Silver, Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update), λογικά μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου, φυσικά θα δω πρώτα πως θα είναι με την ήδη ρομ που έχει αφού έχει ελληνικά, και μετά θα περάσω την καθαρή ελληνική ρομ.... Η διαδικασία για να περάσω την ελληνική ρομ είν…
-
Ναι είχε κάνει λογαριασμό απλά δεν τόν είχε ολοκληρώσει να είναι 100%, τον ρύθμισα εγώ σήμερα και ειναι κομπλέ τώρα. Δίνω άκυρο στον συναγερμό γιατί τελικά κατάφερα να στείλω αίτηση ξεκλειδώματος με καθάρισμα cookies στον περιηγητή Firefox. 2 ώρες πάλευα και φταίγανε τα μπισκότα....... =============== Νοε 20th 2016, 10:05pm =============== Να ρωτήσω κάτι, παιρνώντας την ελληνική ρομ, στην επιλογή update στο "Σχετικά με το Τηλέφωνο" όταν θα βγαίνει κάποια νέα έκδοση θα παιρνιέτε αυτόματα (ΟΤΑ) η …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα, είχα ίδιο πρόβλημα δεν μπορούσα να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος αλλά με τοn καθαρισμό cookies την ολοκλήρωσα την διαδικασία. Πολλά Μπράβο στους παλιούς που μας ξεστραβώνουν .
-
Καλησπέρα και πάλι, και πάμε για Β ημίχρονο............. Αφού βάλαμε την Ελληνική ρομ στην συσκευή του φίλου/συνάδελφου μου, και μέσα στην τρελλή χαρά του, άρχισε να το διαδίδει στον χώρο της δουλειάς, οπότε καταλαβαίνετε μου ήρθε άλλος συνάδερφος με ίδια συσκευή Redmi 3S αγορασμένη πριν 2-3 μήνες φυσικά χωρίς ελληνικά. Το πρόβλημα μου τώρα είναι αφού κάνω την ίδια διαδικασία όπως με το προηγούμενο redmi 3s, το MiFlash Unlock μου αναφέρει οτι η δεύτερη συσκευή δεν υποστηρίζεται, πατώντας το Go μ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαρε τους ξεχασιάρηδες, όλη η ντροπή δική τους.
-
Λοιπόν, αν είδατε καπνό προς τα βόρεια να ξέρετε, δεν ήμουν εγώ, η ενχείρηση πέτυχε και ο ασθενής παει σφαίρα, χώσαμε official dev rom, ξεκλειδώσαμε, στριμώξαμε το twrp, καρφώσαμε την ελληνική ρομ, επανεκίνηση και voilaaaaa..... μήπως χρειάζεται και ένα ξεσκόνισμα εργοστασιακών ρυθμίσεων ;;; Ευχαριστώ πολύ την κοινότητα, και κυρίως όλα τα παιδιά που φτιάξανε αυτούς τους υπέροχους οδηγούς και τέλος τον @NasDriver για την πολύτιμη βοήθεια του. Τα τρίγωνα Πανοράματος είναι τέλεια όταν φας 2 στο τρί…
-
ΜήνυμαΜα!!!...Μα!!!, αφού, σας λέω το διάβασα.......στο MiFlash Unlock Tool λίίίίίίίγο πριν πατήσω το Unlock, έχω και αποδείξεις.... (Hidden Content) Παράθεση από NasDriver: “Αμάν με αυτό το "διάβασα κάπου..."...για δοκίμασε τώρα που ξεκλείδωσες και πες μας εάν όλα αυτά που ανέφερες λειτουργούν ή όχι Για να κλειδώσεις ξανά πρέπει να γυρίσεις σε μία official rom ” Παράθεση από makis1024: “Όλα αυτά που ανάφερες ισχύουν για τις Unofficial Rom των κινεζομάγαζων μήπως το διάβασες για αυτές και όχι για ξεκλ…
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, εχθές το απόγευμα έκανα την αίτηση ξεκλειδώματος μετά δυσκολίας, με φιρεφοξ δεν μπορουσα να κανω τικ στο αποδέχομαι οπότε έτρωγα πόρτα γιατί δεν συνέχιζε η διαδικασία αποστολής αιτήματος, δοκίμασα με Ιντερνετ Εξπλόρερ μια απο (γ)ίδια, δοκιμάζω με τον Εντζε απο παράθυρα 10 (πφφφφ πως τα γράφω ο άτιμος) στην 2-3 προσπάθεια και ως δια μαγείας γίνετε το τικ στην αποδοχή και τα χαράματα κατά τις 03:30 μπιμπ μπιμπ το κινητό ήρθε το σουμουσου(σμς), όλα οκ. Πριν απο λίγο φόρτωσα τη ρομ gl…
-
Αρχίζω και συντονίζομαι με σένα αλλά έχω διαλείψεις με την συσκευή, στον υπολογιστή βλέπω την συσκευή, αλλά άδεια, δεν υπάρχουν φάκελοι, όπως αναφέρει στις οδηγίες "Step 1 into the folder ‘downloaded_rom’ in the internal storage of your device" δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος, πάλι κάτι μου διέφυγε και τώρα το αντιλήφθηκα.....
-
Ναι μόλις έκανα τις πρώτες ρυθμίσεις για να ανοίξει η συσκευή ζήτησε να κάνει αναβάθμιση, και έκανα αποδοχή αναβάθμισης. Αν δεις στο αρχικό ποστ έχω ανεβάσει φωτό που έχω κάνει το τσεκάρισμα για το bootloader και είναι κλειδωμένο. EDIT: Αν το Mi PC Suite δεν αναγνωρίζει συσκευές με android 6 πως θα το φλασάρω?