μου εβγαλε αυτο κανω κατι λαθος ? C:\adb>fastboot devices 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Ξεκίνησα απο το 1 βημα αλλα απο τα 2 τεστ πιο να κανω μιας και δεν εχω επεξεργαστη snapdragon παω στο 2 οδηγό για ΜΤΚ ?
χιλια ευχαριστώ είσαι καταπληκτικός ειλικρινά το λέω αυτό ήθελα και εννοείται ότι αν κολλήσω σας ξανα ρωτάω Όσο για να απαντήσω και στον φίλο σαλονικιο όχι δεν ξέρω είναι το bootloader
Παράθεση από osalonikios: “Αν δεν μπορεις να πάρεις screenshot βγάλε μια φωτογραφια με άλλο τηλέφωνο εκεί που λέει all about phone. ” οριστε μια φώτο γιατί δεν μπορούσα να ανεβάσω screen shot
δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την επιθετικοτητα και γιατί να τα πάρει κάποιος μαζί μου και να μου λέει να ηρεμησω ? Είπα ότι έχω νεύρα ? Εγώ ζήτησα πως να το κάνω σε απλή γλώσσα ώστε να μην μπερδευτω Αν θέλει ξεκλείδωμα ? Και ποιον από τους οδηγούς ακολουθώ για να περάσω την ελληνική ρομ {έχω κατεβάσει την nickel} Τώρα το αν με έχει κουράσει είναι δικό μου θέμα και αν εσείς τα ξέρετε όλα τόσο καλά και σας είναι εύκολα μπράβο σας εμένα είναι η πρώτη μου φορά άρα το πάω πάρα πολύ save!
Καλημέρα ούτε ελληνικά έχει ούτε chrome αλλά ούτε και play store Τι κάνω πως περνάω Ελληνική ROM γιατί έχω αρχίσει και με κουράζει δεν μπορώ να κάνω τπτ
Καλησπερα σε ολη την παρεα μολις μπηκα και εγω στην παρεα με xiaomi redmi note 4 3/64 δεν ξερω απο που να ξεκινησω και εγω μιας και το αγορασα κλειστω μεν αλλα απο ιδιωτη και δεν ξερω αν ειναι κλειδωμενω κλπ σημερα μου εκανε και 2ο update σε android version 6.0 MRA58K MIUI VERSION MIUI 8.01STABLE 8.0.5.0(MBFCNDG) Επειδη φοβαμε να μην κανω κατι λαθος διαβαζω οδηγους κλπ που εχετε αλλα θα ηθελα την ακριβή σειρα και οσο μπορειτε οχι με ακρωνύμια που δεν καταλαβαινω ... Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερω…