Κανονικα ερχεται sms που σε πληροφορεί ότι εγινε αποδεκτη η αίτηση σου. Προσοχή δεν ερχεται κωδικός!! Αλλα έχει αναφερθει πολλές φορές ότι κάτοχοι Wind δεν το παίρνουν ποτέ.Οπως και να έχει αν σε 3-4 μέρες σε αφήσει να κατεβάσεις το Unlock Tool είσαι έτοιμος..Ο/H GeorgeN4 έγραψε:
απο που θα καταλαβω οτι εγινε δεκτη η αιτηση θα ερθει μηνυμα στο κινητο ή και απο την εφαρμογη (Mi Flash Unlock)?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μιας και έχεις ήδη την official Ρομ είσαι έτοιμος να ξεκλειδώσεις τον μπουτ.
Πέρνα και το ΤWRP να είσαι ετοιμούλης γιατί μπορει να κάνει 2-3 μέρες να σου έρθει το sms αλλά ποτε μην υποτιμας το σύμπαν. Μπορει να συνωμοτήσει υπέρ σου.
Even dead i will fight. -
Καλησπερα σε ολη την παρεα μολις μπηκα και εγω στην παρεα με xiaomi redmi note 4 3/64 δεν ξερω απο που να ξεκινησω και εγω μιας και το αγορασα κλειστω μεν αλλα απο ιδιωτη και δεν ξερω αν ειναι κλειδωμενω κλπ σημερα μου εκανε και 2ο update σε
android version 6.0 MRA58K
MIUI VERSION MIUI 8.01STABLE 8.0.5.0(MBFCNDG)
Επειδη φοβαμε να μην κανω κατι λαθος διαβαζω οδηγους κλπ που εχετε αλλα θα ηθελα την ακριβή σειρα και οσο μπορειτε οχι με ακρωνύμια που δεν καταλαβαινω ...
Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων ! -
Officisl global stable εχεις.
Μία χαρά.
Απο Ελληνικα στο μενού πώς πάει??
Αν έχει "μπολικα" δεν χρειάζεται να την αλλάξεις...στην πορεία θα πάρει κ άλλα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Για ψαχούλεψε το μενου να βρεις τις γλώσσες.
Λογικα κάπου έχει κι ελληνικα.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μπααααα που τέτοια τύχη
Στις γλώσσες έχει ξανάμανά τις 3 κινέζικες και την αγγλική....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Δεν πας καλά τις τελευταίες μέρες
MBFCNDG που να τα βρει τα ΕλληνικάYou may think you can fly - but you better not try -
Α νομιζα Global έχει.
Ζαλίστηκα πρωι πρωί.
Κουτί ερώτηση... Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να ερθουν κάποια στιγμή τα ελληνικά στο μενού έτσι;;;;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Officisl global stable εχεις.
Μία χαρά.
Απο Ελληνικα στο μενού πώς πάει??
Αν έχει "μπολικα" δεν χρειάζεται να την αλλάξεις...στην πορεία θα πάρει κ άλλα...
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
MBFCNDG που να τα βρει τα Ελληνικά
You may think you can fly - but you better not try -
εγω με τον @τσαμπουκομπουρμπουρα πάμε πακέτο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα