Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Βοήθεια για Hardbricked Mi5
jpapoul - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤο δικο μου χαρις στη βοηθεια σας ειναι μολις, με την τελευταια ελληνικη gtv stable! Ξαναευχαριστω ολους και ειδικα @thanos485 και @derveni που το ζησανε απο πιο κοντα! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ, ελεγα να προλαβω καταστασεις. Ουτως ή αλλως εχω θεμα μαλλον με τον υπολογιστη μου που ισως ευθυνοτανε και για ολη τη ζημια. Ξεκλειδωσα bootloader αλλα δε βλεπει σωστα ο η/υ το μι5 και δε μπορω να μεταφερω τη ρομ μεσα εκει. Ανοιγοντας το μι5 εχει αδειο φακελο.Αν κανω επικολληση μου βγαζει οτι το τηλ ειναι αποσυνδεδεμενο ενω ειναι κανονικα. Θα δουμε. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμα2 Νοεμβριου, του Αγίου Αθανασίου του Βαθυφλάστη... Θα το προχωρησω εγω ως την ελληνικη, με προσοχη βεβαια γιατι εγω τα μπρικαρω διαβασμενος. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@jpapoul Τραβά για ύπνο έχεις δουλειά σε λίγες ώρες από ότι ξέρω, μην έχουμε λάθος διαγνωσεις, με την ευκαιρία πρέπει να γίνεις vip μέλος.” Δε με ξαναπαιρνει ο υπνος απο τη χαρα μου! Εχεις δικιο για vip μελος, θα το φροντισω. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “Αίσιο τέλος καλοριζικο @jpapoul” Δεν εχω λογια πραγματικα για να ευχαριστησω, (σιγα μη μεινω στον καφε μονο), ημουνα σχεδον σιγουρος πια οτι δε θα ξαναγινοτανε τηλεφωνο αλλα ο @thanos485 δεν παιζεται! Χιλια ευχαριστω!!! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤα 100 να φτασετε και οι 2 και με κατι παραπανω απο καφε, η ευγνωμοσυνη για ανθρωπους που βοηθανε οταν ο αλλος βραζει στο ζουμι του που τοσα χρηματα, επιθυμια και κοπος κινδυνευουν να πανε χαμενα ειναι το λιγοτερο που μπορει να δειξει κανεις. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@jpapoul δώσε το κινητό στον @thanos485 να το δούμε το απόγευμα.” Ροτζερ ροτζερ! Θα σας αναψω και λαμπαδα. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣυγνωμη,τωρα μπηκα παλι λογω δουλειας. Θα τα ξανακανω παλι, ευχαριστω! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΦιλοι και πατριωται τζιφος. Η μονη διαφορα με τον @geozn8 ειναι οτι δε μου το βλεπει σε αλλη πορτ και να το ανοιξω και να το κλεισω το MiFlash. Κατα τ'αλλα κανω ακριβως τα ιδια. Δεν ξερω αν ειναι θεμα να πετυχω παρομοια ρομ με αυτη που παραποιησε ο κινεζος για να το πουλησει global ή τι αλλο. Μακαρι να ειναι τα win10 το προβλημα αλλα το κινητο το βλεπει σωστα στη δοαχειριση συσκευων. Τι να πω. Τα παραταω για σημερα και θα το δωσω στα εμπειρα χερια του @thanos485. Ευχαριστω ολους. Στάλθηκε από το…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από jpapoul: “Θα το κανω. Ποσταρα εδω να το δει και ο @geozn8 που ειχε προσφατο παρομοιο θεμα, ευχαριστω! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα φιλε μου μολις ειδα το θεμα σου.Τι καλωδιο εβαλες ρτο εφτιαξες εσυ η βρηκες ετοιμο ?? Οταν λεμε οτι το κινητο ειναι σε EDL mode εχει μαυρη οθονη (σαν σβηστω) και να φανταστω οτι μετα την διαδιοκασια των 3 δευτερολεπτων ειδες οτι το κινητο ηταν σε 9008 σωστα ?? Εγω το ειχα κανει σε windows 10 , 64…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “να το ανοιξω όπως στο βίντεο?” Χειρουργε!! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤα διαβασα και τα εκανα πολλες φορες αλλα τζιφος. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΘα το κανω. Ποσταρα εδω να το δει και ο @geozn8 που ειχε προσφατο παρομοιο θεμα, ευχαριστω! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕχω προσβαση μονο σε αλλο desktop win10 32-bit. Να δοκιμασω και εκει; Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΦιλοι μου, δυστυχως τζιφος! Βρηκα επιτελους καλωδιο,εκανα ολη τη διαδικασια οπως την περιγραφει στον οδηγο ο @geozn8 αλλα δε γινεται τιποτα: missed hello packet στα 3 δευτερολεπτα και μετα κααθεται... το μονο διαφορετικο αο τον οδηγο του ειναι οτι δεν το βγαζει σε νεο port, αλλα στο ιδιο που το βλεπει στην αρχη (com10). Καμια ιδεα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@jpapoul γράψε εδώ το mail σου” Στειλε στο jpapouliakos@gmail.com Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαουτε αυτο δε με θελει! δε μου ηρθε τιποτα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@jpapoul Δεν πείρα κάποιο μήνυμα που το έστειλες θα μιλήσω και με τον @thanos485 αν το έστειλες εκεί ” δεν ξερω τι γινεται, δημιουργησα πμ αλλα δεν το βγαζει στις συνομιλιες και ενω παω να το ξαναγραψω μου βγαζει οτι υπαρχει ηδη η συνομιλια. Για στειλε εσυ πμ να δουμε τι θα γινει