καλημέρα, ο τρόπος που επανήλθε ήταν σύνθετος και εξηγώ στην αρχή με το miflash την 6.10.20 china dev μετά από κάποιες προσπάθειες έβγαλε flash done. Αλλά πάλι δεν άνοιγε έκανε bootloop στο logo mi. Μετά ακολούθησα τον δρόμο του mipcsuite βρήκε αναβάθμιση ανώ μέχρι πριν το flash δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. 6.10.27 με flash recovery αναβάθμιση και στο τέλος μου έβγαλε could't update! Έκανε reboot και μετά απο κάνα 10λεπτο άνοιξεΟ/H geozn8 έγραψε:
Μπράβο ρε παιδιά πολύ καλά νέα...Θα δεις ότι θα το ευχαριστηθείς το κινητό είναι πολύ καλό !!!![]()
Είμαστε με περιέργεια πως επανήλθε με ποιον τρόπο τελικά...
Βοήθεια για Hardbricked Mi5
-
-
-
2 Νοεμβριου, του Αγίου Αθανασίου του Βαθυφλάστη...
Θα το προχωρησω εγω ως την ελληνικη, με προσοχη βεβαια γιατι εγω τα μπρικαρω διαβασμενος.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρέπει να σας κάνουμε Αγιους των κινητών μας έχετε γλιτώσει απο την εντατική των κινητών.
Mi 11i 8/256 -
-
@thanos485 Δες τα μηνύματα και διάβασε τα προσεκτικά νομίζω δίναμε την εντολή fastboot reboot, ενώ το σωστό είναι μετά το fastboot devices>enter και μετά να δώσουμε fastboot oem edl >enter και μετά θα μαυρίσει η οθόνη και προχωράμε.
@Bodai επαλήθευσε αν είναι σωστό αυτό που λέω. -
Αν θέλετε να βάλετε συσκευή σε EDL ναι η σωστή είναι fastboot oem edlΟ/H derveni έγραψε:
@Bodai επαλήθευσε αν είναι σωστό αυτό που λέω.
-
Το δικο μου χαρις στη βοηθεια σας ειναι μολις, με την τελευταια ελληνικη gtv stable! Ξαναευχαριστω ολους και ειδικα @thanos485 και @derveni που το ζησανε απο πιο κοντα!
@Bodai θα το δούμε αύριο πάλι, είμαστε υπό πίεση εγώ με την δουλειά μου ο @thanos485 και αυτός με την δική του, και δουλεύουμε από απόσταση και γίνονται μισές δουλειές, τώρα το πήρε ο @thanos485 να το φόρτιση το κινητό και να κατεβάσει και την rom.
Ελπίζω να το τελειώσουμε θεού θέλοντος. -
Κράτησε ένα backup μέσω TWRP, αν είσαι σε ΜΜ κάτσε εκει και μην κάνεις επιστροφή θα έχεις τεράστια προβλήματα,αλλά αν είσαι σε lollipop 5.1.1 ψάξε λίγο rom του @gkalen για το κινητό σου έχει πολύ καλή rom με τεράστια αυτονομία σε μπαταρία και καλή διαχείριση, αυτά παω για ύπνο είμαι με 4 ώρες ύπνο από χτες το απόγευμα ( με τα κινητά πρεζόνια γίναμε ρε τρόπος του λέγειν, ε μάγκες μακριά από τα Ναρκωτικά έτσι ).Ο/H jpapoul έγραψε:
Το δικο μου χαρις στη βοηθεια σας ειναι μολις, με την τελευταια ελληνικη gtv stable! Ξαναευχαριστω ολους και ειδικα @thanos485 και @derveni που το ζησανε απο πιο κοντα!
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H derveni έγραψε:
Κράτησε ένα backup μέσω TWRP, αν είσαι σε ΜΜ κάτσε εκει και μην κάνεις επιστροφή θα έχεις τεράστια προβλήματα,αλλά αν είσαι σε lollipop 5.1.1 ψάξε λίγο rom του @gkalen για το κινητό σου έχει πολύ καλή rom με τεράστια αυτονομία σε μπαταρία και καλή διαχείριση, αυτά παω για ύπνο είμαι με 4 ώρες ύπνο από χτες το απόγευμα ( με τα κινητά πρεζόνια γίναμε ρε τρόπος του λέγειν, ε μάγκες μακριά από τα Ναρκωτικά έτσι ).Ο/H jpapoul έγραψε:
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλη ξεκουραση μιλαμε αυριο!
Μπράβο σε όλους . Το αποτέλεσμα μετράει και η υπομονή ! ! Είναι κουλά όλα αυτά που μία πιάνουν μία όχι αλλά στο τέλος να βγαίνει άκρη και να χαιρόμαστε τα κινητά ! ! "Θαρσείν χρεί"Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0