Βοήθεια για Hardbricked Mi5
-
-
-
Δεν εχω διαβασει ολο το νήμα, αλλα αντιμετώπισα κατι αντιοστοιχο με ενα ΜΙ5 φίλου
Μου κολλησε σε bootloop αφου το συνδεσα με mi pc suite αγγλικο , σβηστο και πατημενα power & vol+.
Η λυση που βρήκα εγω ηταν οταν το συνέδεσα με ΚΙΝΕΖΙΚΟ mi pc suite και ξαναφλασαρε την τελευταια , ενω με το αγγλικο σε r.flash μου εβγαζε up to date.
Δεν προλαβα να φτασω σε Miflash (ευτυχως) -
Δεν ξερω αν ειναι σωστο στο ιδιο νημα αλλα ας το αλλαξουν οι mods. Ολα καλα με την ελληνικη gtv stable αλλα εχω σοβαρο θεμα με ενημερωσεις (push notifications). Ερχονται πιο αργα απο αλλες συσκευες μου πχ το s4 που ειχα πριν και απο καποιες εφαρμογες πχ tapatalk δεν ερχονται καθολου. Εχω βαλει ολες τις ρυθμισεις σωστα πιστευω, στις ρυθμισεις αλλα και μεσα στις εφαρμογες και δε βλεπω φως. Ειναι θεμα ρομ, το εχει και κανενας αλλος;
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Κάποια εστρωσαν αλλά το facebook χάλια στις notifications, ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω πχ 5 ειδοποιήσεις που δεν έλαβα. Σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση στην v8.1.1.0 μήπως αλλάξει κάτι. Πριν το κάνω λοιπον, προσπάθησα να πάρω backup από twrp και μου το βγάζει failed εξαιτίας του mount data 0 οπότε σταμάτησα τη διαδικασία. Τώρα ή λύση είναι format data και install τη νέα ρομ, που σημαίνει θα χάσω όλα τα δεδομένα μου και το σετάρισμα του τηλ που έκανα;
Είναι υποχρεωτικό να γίνει να μην έχω προβλήματα στο μελλον οπότε να ξαναμπω στη διαδικασία σεταρισμα από την αρχή; Προφανώς αντίγραφο που κράτησαν μέσα από το τηλ δε θα μπορώ να χρησιμοποιησω μετά το format data, οπότε όλα ξαναστησιμο;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν δεν κάνεις και κακός δεν το έχεις κάνει ακόμα : wipe > format data > yes
Συνέχεια προβλήματα θα έχεις -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν κάνεις και κακός δεν το έχεις κάνει ακόμα : wipe > format data > yes
Συνέχεια προβλήματα θα έχεις
Επειδή μαθαίνω ακόμα, με αυτό σβήνονται όλα τα δεδομένα μου; Αν θελω μετα κάνω reboot στη ρομ που ήδη έχω ή κάμω install την τελευταία πχ; Και είναι να ξαναστηνω τα πάντα από την αρχή έτσι;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σβήνει τα πάντα, ακόμα και την ρομ...μόνο ένα φάκελο με το TWRP θα έχεις μετά μέσα.
Μετά θέλει στήσιμο από την αρχή όλα. -
Ναι σβηνονται όλα, και ναι καλό θα είναι να ξαναβάλεις άμεσα rom (πριν από το reboot -> system) και τελικά ναι θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή
-
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
καλημερα έχω ρεπό σήμερα και βρέθηκα το babysitting κάνε κάτι @jpapoul
OffTopicΚήπο δεν έχεις!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0