Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 85.

• Όχι ότι παίζει και τεράστιο ρόλο αλλά ξέρουμε αν θα πάρουμε και nougat η μόνο miui 9?

• Παράθεση από Souits: “Κάτι πρέπει να γίνει με την xiaofang..... Γιατρέ και ολοι οι υπόλοιποι devs... Ναι μεν δουλεύει με την 4.0.8 mihome και την 3.0.3.56 firmware και μόνο άλλα δεν μπορεί να συνδεθεί με 4g, μόνο με wifi γίνεται και είναι βλακεία.... Δοκίμασα ένα σορό παραλλαγές με όλες τις εκδόσεις του mihome και με τις firmware αλλα τπτ... Δοκίμασα και το hack αλλά δεν κατάφερα να το περάσω... Έχει κάποιος κάποια βοήθεια ή ιδέα;;;; ” την κινέζικη version έχεις ?

• Mi Band 2: The New Successor!

anexitilos - - Mi Band

Μήνυμα

Κάπου θα έχει απαντηθεί αλλα το search δεν με βοήθησε. θέλω να παραγγειλω σε έναν φίλο το mi band2 ο οποίος το θέλει μόνο για το βηματομετρητή δεν θα το συνδεει με κινητο κλπ. Θέλω όμως να του το setάρω και να του βάλω τυχον updates και μετα να του το παραδώσω. Μπορώ να το κανω pair με την υπάρχουσα mifit εφαρμογή του τηελφώνου μου που χρησιμοποιώ εγώ τώρα για το δικό μου miband χωρίς να έχω θέματα μετά ή να χάσω τα δεδομένα μου? ή να βρώ ξεκάρφωτο κινητο να κάνω τη δουλειά αυτή? Επίσης μπορώ να…

• Πρόβλημα με Miracast

anexitilos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

και εγώ έχω θέμα με το ίδιο dongle η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι μεν δεν είναι και το καλύτερο dongle αλλά το lumia της γυναίκας συνδεθηκε και λειτούργησε άψογα μέσω miracast καθώς και windows 10 laptop μέσω DLNA. Το kenzo με τίποτα. Άρα η είναι θέμα rom η είναι κάποια συγκεκριμένη ασυμβατοτητα με το PTV. Εγώ έχω την xtrvbeta1- 8.1 stable

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33350/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33352/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33351/είμαι με την μεταφρασμενη 4.1.7 και προσπαθώ να δουλέψω την xiaofang 1080ip. Τι κάνω λάθος? Με την official από playstore όλα είναι στα αγγλικά με ελάχιστα κινέζικα.

• Η stable xtrv 8.2.1.0 σε σχέση με την 8.1.1.0 εχει διαφορά στην μπαταρία? Αξίζει η μετάβαση ? Από bugs?

anexitilos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από nipapa: “Εγώ προχθές @anexitilos έκλεισα 71 μέρες και 10% υπόλοιπο μπαταρίας! ” Απίστευτο! εγω γενικά το μπαχάλευα αρκετά και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα + οτι τον πρωτο καιρο το περιεργαζόταν πολύς κόσμος. Αλλά γενικά να ξαναπούμε ότι άλλη μια φορά ένα xiaomi τιμάει τα λεφτά του ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

anexitilos - - Mi Band

Μήνυμα

Πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία του. 31 μέρες (πρώτη φόρτιση) και το miband2 είναι στο 16% Συγχρονισμός Bt 1-2 φορές τη μέρα έτσι για να δω το sleep tracking. Θα το αφήσω να δω αν θα με ειδοποιήσει όταν φτάσει στο 10% η πιο κάτω ή απλά θα σβήσει χωρίς προειδοποιηση.

• σήμερα έδωσε update το viber(6.7.0) . νομιζω εφτιαξε

• Καλη τύχη. να το χαρει οποιος το κερδίσω

• Παράθεση από alnikou: “geotok ολα καλά έκανα εγκατάσταση τους σταθμούς επειδή έχω ένα πρόβλημα με τα αγγλικά αν θέλεις και μπορείς κανε ένα review γενικά για το τι μπορει να κάνει το mi home ! ευχαριστώ ” youtu.be/BLAfdWXshAs

• Αυτο με την ωρα υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί? επειδή το πρόβλημα δεν είναι μόνο οτι πρέπει να το βάζεις 6 ώρες μπροστά πρέπει να υπολογίζεις αν είναι χειμώνας αν ειναι καλοκαίρι (που αλλάζει πίσω μπρος η ώρα) και αν πρέπει να προσθέσεις +1 η +2 στο +6 που πρόσθετες μέχρι τώρα.... μανούρα Αν και οι λύσεις σε αυτόν τον τομέα απο την xiaomi είναι καλο VFM, αυτό με τις αμετάφραστες εφαρμογές, τα περίεργα με τις international/chinese versions και οι κινεζο servers-ώρες είναι αποτρεπτικός λόγος για…

• Παράθεση από gkalen: “@varitimos84 Δεν είναι θέμα σταθερότητας , πληρότητας , κ.λ.π.. Θα κοιτάξουμε να έχουμε μία ρομ για τις Stable , θα γίνει σχετική ανακοίνωση όταν έρθει η ώρα .. ” Μου αρέσει που την ψάχνετε την δουλειά ακόμα και τώρα που έχετε βρει μια συνταγή που δουλεύει. Μπράβο που δεν εφησυχάζεστε για να έχουμε εμείς καλύτερες ρομ

anexitilos - - Mi Band

Μήνυμα

Το έχω μια βδομάδα και αυτο που έχω να πω είναι οτι έχω πάθει πλάκα με την ακρίβεια στα βήματα. Οι παλμοί χμμμμμ θέλει να τουλάχιστον 3 φορές να το κάνεις για να είσαι σχετικά "σιγουρος" οτι μέτρησε σωστά. Πχ 1η μέτρηση :65 2η μέτρηση :90 3η μέτρηση :68 Τρομερή επίσης η λειτουργία μέτρησης ύπνου, επιβεβαίωσα κάποια πράγματα που υποπτευόμουν καιρό. Η μπαταρία κάνει οτι υπόσχεται η xiaomi. Πρώτη φόρτιση με μετριο σκάλισμα ειμαι στο 80%. Το μόνο που θα ήθελα αλλά μάλλον έχει αντίκτυπο στην μπαταρία…

• Παράθεση από anexitilos: “κάτι κάνω λάθος. ξεκινάω με αυτο Έχω την τελευταια xtrv stable για RN3 pro. Με την προεγκατεστημένη mihome δεν μπορούσα να συνδεθώ με το Mi account. Την απεγκατέστησα, έβαλα αυτήν από το playstore δούλεψε το miaccount κανονικά. Περνάω την 3.9.5 απo εδώ και έχω πάλι το πρόβλημα με mi account. "δεν θα μπορούσε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό mi MI(31-60575)" ” ρε παιδιά λειτουργεί σε εσάς κανονικά η μεταφρασμένη 3.9.5 ? EDIT έκανα clear cashe για 100 φορά και σήμερα δούλε…

• Παράθεση από ecsalos: “καλησπερα και απο μενα παιδες! ναι φιλε μου @anexitilos το ιδιο προβλημα και εγω με windows 10 64bit.. στην μετονομασια αργει λιγο.. κολαει ο browser (δεν ανταποκρινετε) για λιγα δευτερολεπτα αλλα μετα ειναι οκ το κανει κανονικα ειτε μετονομασια ειτε διαγραφη, μετακινηση.. φταινε 100% τα windows.. 10αρια ειναι αυτα.. καινουρια ειναι.. εγω για δοκιμη τα εβαλα πριν 3 μερουλες να τα δοκιμασω, με βλεπω ξανα φορματ και 7αρια δαγκωτο.. δεν γ@μιετε.. ” ήμουν στο τσακ να δοκιμάσω …

• Παράθεση από pyxtatolis: “Παράθεση από spideman3: “@anexitilos Και εμένα με συμβαίνει αρκετές φορές και αν δεν με ξεγελά η ασθενείς μνήμη μου είναι κατά 98% στο laptop win10/64. Αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στην διαδικασία επανεκκίνηση υπολογιστή, κινητού, αλλαγή θυρών και καλωδίων ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό (ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η λύση) Γρήγορη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής MIUI μέσω WiFi. ” Μεταφορά από τον υπολογιστή στο κινητό με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κ…

• Παράθεση από pyxtatolis: “Παράθεση από spideman3: “@anexitilos Και εμένα με συμβαίνει αρκετές φορές και αν δεν με ξεγελά η ασθενείς μνήμη μου είναι κατά 98% στο laptop win10/64. Αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στην διαδικασία επανεκκίνηση υπολογιστή, κινητού, αλλαγή θυρών και καλωδίων ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό (ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η λύση) Γρήγορη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής MIUI μέσω WiFi. ” Με αυτόν τον τρόπο μπορεις να κάνεις μεταφορά από τον υπολογιστή στο κ…

• Παράθεση από spideman3: “@anexitilos Και εμένα με συμβαίνει αρκετές φορές και αν δεν με ξεγελά η ασθενείς μνήμη μου είναι κατά 98% στο laptop win10/64. Αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στην διαδικασία επανεκκίνηση υπολογιστή, κινητού, αλλαγή θυρών και καλωδίων ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό (ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η λύση) Γρήγορη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής MIUI μέσω WiFi. ” thx για την απάντηση δεν το ήξερα. Δυστυχώς όμως δεν λύνει το πρόβλημα της μετακίνησης αρχείων α…

• Παράθεση από anexitilos: “χμμμμ κάτι κουφό έχω το kenzo με την τελευταία xtrv stable χωρίς sd card, μόνο την εσωτερική. Το συνδέω (mtp) σε pc win10 x64 (usb2,usb3) και δεν μπορώ να μετονομάσω φακέλους ή να μετακινήσω αρχεία απο φάκελο σε φάκελο ” το προβλημα μου ειναι αυτό και εδώ ίδιο και τούτο όλα καταλήγουν στο οτι φταίνε μάλλον τα win10 έχει κάποιος win10 (x64) να δοκιμάσει να μεταφέρει απο έναν φάκελο σε άλλο κάποιο αρχείο ? Έτσι για να μου φύγει οτι πρόκειται για rom bug