Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Τέλος. Το κινητό αναβαθμίστηκε κι όλα οκ. Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Τσεκάροντας με το root checker είδα πως δεν ήταν root. Ψάχνοντας, βρήκα στη μνήμη του τηλ. το .zip του supersu. Το έτρεξα με το TWRP και το κινητό είναι ποια ΚΑΙ root. Έγινε τηλέφωνο. Έτρεξα και το antutu και έβγαλε 41751 !!!!! Τα σπάει το εργαλείο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια και τις συμβουλές σας. Αυτό που δεν έχω βρεί ακόμη είναι το πως μπορώ να μπώ στο TWRP χωρίς τη χρήση του PC (cmd, adb κλπ). Βρήκα ένα βίν…
-
Μια ερώτηση. Διαβάζοντας το οδηγό για την εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ, Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) σε κάποιο σημείο λέει: "Στην συνέχεια θα κάνουμε προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και μόνο για να τρέξουμε το TWRP ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε Flash την Ελληνική ROM" Δηλαδή το TWRP δεν θα υπάρχει στο τηλέφωνο όταν τελειώσει η εγκατάσταση της ρομ; Πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε ΜΟΝΟ το TWRP και μετά να μπούμε στο TWRP (χωρίς το PC) και να κάνο…
-
Μόλις πέρασα την official με επιτυχία. Όταν πήγα να κάνω login στο λογαριασμό Mi αφ ενός μου είχε έτοιμο το username (ένα νουμερο) και απλά έβαλα το password. Όμως από κάτω έγραφε: unlock number 8N629xxxxxxx. Τι σημαίνει αυτό λεβέντες; Πως η συσκευή είναι ξεκλείδωτη; Να προχωρήσω σε ξεκλείδωμα το loader; Άκυρο. Ξεκλειδώθηκε. Πάει κι αυτό. Και τώρα τα δύσκολα. Εγκατάσταση TWRP. Πως άραγε; Διάβασμα....
-
Παράθεση από geoanto555: “@stevelo αν το κατέχεις καλά είναι να τα κάνεις... Βασικά το σύστημα.. Εγώ το προτείνω ειδικά σε αυτούς που έχουν θέματα με την μπαταρία... Δεν πρέπει να μπει όμως σε οδηγό γιατί θα πέσει πολύ μπέρδεμα.. ” Το κατέχεις το "άθλημα". Την έχω πατήσει με αυτό που λες. Έχανε τη βαθμονόμηση το κινητό, και εκεί που έλεγε π.χ 40% μέσα σε λίγα λεπτά έπεφτε στο 0% και μου έσβηνε. Αλλά μιλάμε πως του είχα "βγάλει τα μάτια" δοκιμάζοντας συνέχεια διαφορετικές rom. Στο xiaomi απλά θα …
-
Παράθεση από geoanto555: “Για να μην ακολουθείτε ξένους οδηγούς..... Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land) Αν δείτε κανα λάθος ή τίποτα περίεργο ενημερώστε με.... ” Κατά την εγκατάσταση της νέας rom με το TWRP και στο advanced wipe για "καθαρή" εγκατάσταση πρέπει να τσεκάρουμε και system, και internal storage. Στη συνέχεια βέβαια θα έχουμε πρόβλημα στην εγκατάσταση (βγάζει σφάλμα). Οπότε κλείνουμε το τηλ. από το TWRP και στη συνέχεια ξαναμπαίνουμε στο TWRP και πάμε κατευθείαν στην επιλογή in…
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Παράθεση από Gylmos: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gylmos: “Ευχαριστώ για τις ευχές. Πέρασα την GTV χωρίς να κλειδώσω - ξεκλειδώσω. ” καινουργια συσκευή ή από δεύτερο χέρι ?Αν είναι καινούργια είχε ξεκλειδώθει με official τρόπο ? ” Καινούργια ελπίζω, απο aliexpress. Το μόνο που ζήτησα απο τον πωλητή ήταν να έχει Ελληνικά.Ηρθε με την Global stable 7.3.10.0.0 MALCNDE, η οποία έχει Ελληνικά. Δεν γνωρίζω αν ήταν ξεκλείδωτος o Bootloader. ” Ακριβώς ετσι ήρθε κα…
-
Μιας και ήρθε η έγκριση για ξεκλείδωμα (2 ημέρες αναμονή!!!) είπα να στρωθώ στο διάβασμα. Το κινητό είναι με 3GB/32GB ram/rom, αν αυτό έχει σημασία. Έχω κατεβάσει το .zip της "land_images_6.8.18_20160805.0000.29_6.0_cn_5cf1babb23" rom και την έχω αποσυμπιέσει στο C του PC μετονομάζοντας το φάκελο σε ido. Ήδη απενεργοποίησα τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής των win7 x64 και έτρεξα τα MiFlash (Miphone) και UniversalAdbDriverSetup. Από όσα έχω διαβάσει και με έχετε συμβουλέψει, καταλαβαίνω πως είμαι έτ…
-
Παράθεση από Gylmos: “ Πληροφοριακά, όταν παρέλαβα το κινητό, ετρεχε την Global 7.3.10.0.0 MALCNDE. Επίσης παρά την έγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader ( ηρθε με sms σε δύο μέρες), η σχετική εφαρμογή μου πέταξε ένα"δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα η συσκευή σας" ( Δεν ήξερα πως τσεκάρεις αν είναι κλειδωμένος ο BL). ” Κατ΄αρχάς καλορίζικο και νάσαι καλά να το χαρείς. Πέρασες τη GTV χωρίς να κλειδώσεις με κάποια official rom και μετά να ξεκλειδώσεις; Στο κινητό ήταν ήδη εγκατεστημένο το TWRP; Ρωτάω, γι…
-
Μια ερώτηση - παρατήρηση. Πηγαίνοντας Settings/about phone/ status/ SIM status και έχοντας τη SIM στο slot 1, διαβάζω κανονικά IMEI αλλά από κάτω έχει IMEI SV (slot1) unknown. Εδώ κανονικά θα έπρεπε να έχει κάποια τιμή. Το άλλο μου κινητό (Α806) έχει. Το έχει παρατηρήσει κανείς στο δικό του κινητό; Είναι πρόβλημα της συσκευής αυτό;
-
Παράθεση από geoanto555: “Την αίτηση την κάνεις όποτε θέλεις.. Το ξεκλείδωμα μπορείς να το δοκιμάσεις και με την stable αν και έχεις λιγότερες πιθανότητες. ” Το κινητό είναι με τη rom του minideal (unofficial) MIUI 7.3.10.0.0 (MALCNDE) stable. Έτσι όπως είναι κάνω λογαριασμό στην Xiaomi και μετά; Ο bootloader όπως φαίνεται και στη φώτο είναι ξεκλείδωτος. Οπότε, αν καταλαβαίνω καλά, πρέπει αναγκαστηκά να περάσω την κινέζικη developer, να κλειδώσει το bootloader και μετά να κάνω τη διαδικασία της …
-
Παράθεση από nflo: “@stevelo Αρχικά θα πρέπει να περάσεις την τελευταία κινέζικη developer. ” Κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Το κινητό είναι το 3s με 3Gb ram/32 Gb rom. Οι διαθέσιμες rom στο link είναι τρείς (3). Ποια επιλέγω; Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα πως το συγκεκριμένο μοντέλο το λένε 3s/prime, οπότε πρέπει να πάω για αυτήν Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download που δεν είναι όμως developer.