Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜε το αλλο account που εχω αδεια ξεκλειδωματος δεν ξεκλειδώνει. Ειχα ξεκλειδωσει παλιότερα με εκεινο. Για να δουμε τωρα με το καινούργιο. Εχω το mi 6 σε global developer.
-
ΜήνυμαΣε μόλις 14 λεπτά έλαβα την άδεια για unlock. Σφαίρα οι Κινέζοι!
-
ΜήνυμαΝαι ολα κανονικα
-
ΜήνυμαΕχω βαλει στο κινητο mi account κανονικα. Επισης σε developer settings προσθεσα τα στοιχεια στο unlock status με επιτυχία. Στο mi find δεν συνδέεται ομως, βγαζει no network. Οπως προείπα με το ίδιο account εχω ξεκλειδωσει κι αλλη συσκευη. Δεν ξερω αν παιζει ρολο.
-
ΜήνυμαΓράφει αλλά αυτά τα έχω κάνει ήδη. Μήπως χρειάζεται να κανω νεο account και νεα αίτηση; Με το παρων account ειχα ξεκλειδωσει παλιοτερα ενα note 3 pro.
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Πηρα το mi6 απο bangood (με τη γνωστη fake rom) και θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader. Το μονο που εχω κανει εως τωρα με επιτυχία ειναι να περασω μεσω του updater app την miui 9 global 7.8.24 beta. Κατεβασα το mi unlock tool αλλα καταληγει σε error "current account is not bound to this device". Δικαιωμα ξεκλειδωματος εχει κανονικα ο λογαριασμος μου. Τι γίνεται λαθος;
-
Παρήγγειλα το mi6 από Banggood στα 367 ευρώ και βλέπω αυτό. Τον ήπιαμε παιδιά; * 22/8/2017, 17:36:18 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 22/8/2017, 15:10:20 * Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 22/8/2017, 14:15:13 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 22/8/2017, 13:10:20 * Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 22/8/2017, 12:43:30 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) * 22/8/2017, 00:12:39 * Κ.…