thanks!Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)Ο/H azuli έγραψε:
Για να επανελθω στο θεμα,fastboot rom με κλειδωμενο bl μπορουμε να βαλουμε με αλλη μεθοδο εκτος edl?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Παρακαλώ

Σημαντική σημείωση: Αν δεν στο αναγνωρίσει σαν συσκευή αυτόματα δεν μπορείς να περάσεις fastboot rom
-
-
-
Σε μόλις 14 λεπτά έλαβα την άδεια για unlock. Σφαίρα οι Κινέζοι!
-
Να μετρήσεις όμως και της 72 ώρες από την πρώτη φορά που θα επιχειρήσεις να ξεκλειδώσεις
-
Δοκίμασε τώρα να ξεκλειδώσεις για να αρχίσει να μετράει ο χρόνος των 72 ωρών
-
Και σε μένα το ίδιο έγινε! Στο μπαμ μπαμ έγινε! Και μετά από μία ώρα το ξεκλειδωσα κανονικά!Ο/H tsoureki έγραψε:
Σε μόλις 14 λεπτά έλαβα την άδεια για unlock. Σφαίρα οι Κινέζοι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με το αλλο account που εχω αδεια ξεκλειδωματος δεν ξεκλειδώνει. Ειχα ξεκλειδωσει παλιότερα με εκεινο. Για να δουμε τωρα με το καινούργιο. Εχω το mi 6 σε global developer.
-
Αν βαλω ετσι την chinese dev σε fastboot που ειναι ηδη rootαρισμενη μετα λογικα δεν θα μπορω να φλασαρω και twrp και να μπορω να βαλω οτι rom θελω παρακαμπτοντας το ξεκλειδωμα του bootloader??Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)Ο/H azuli έγραψε:
Για να επανελθω στο θεμα,fastboot rom με κλειδωμενο bl μπορουμε να βαλουμε με αλλη μεθοδο εκτος edl?
-
-
πολυ ωραιο tool.Ομως περναει μονο recovery rom σε κλειδωμενο bl,οχι fastbootΟ/H derveni έγραψε:
Δώσε και το XiaoMiTool του Ιταλού που ανέβασε ο @geoanto555
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα