Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-117 από 117.
-
Θέλω να σας ρωτήσω κάτι για ένα φιλικό Redmi Note που ήρθε με την κινέζικη ρομ και θέλουμε να περάσουμε τη δική μας από εδώ. Παρά το ότι είχε ζητηθει από το κατάστημα το Root, το playstore και η multi τελικά δεν έγινε έτσι. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν περάσω το fix για το Note που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, θα γίνει Root η συσκευή; έτσι ώστε να περάσουμε μετά τη rom μέσω mobile uncle tools και twrp.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΝαι, σωστά, αλλά πάει χαμένο το γραφικό της διαφάνειας, αλλά οκ, είναι απλά ένα theme.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΠαράθεση από velissarios1: “To like miui v6 theme είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά και λειτουργικό καθώς με διπλό tap στο πάνω μέρος της οθόνης ενεργοποιείται η μουσική, με συρσιμο προς τα δεξιά ενεργοποιείται ο dialer και προς τα αριστερα τα sms. Λες να μοιυ ξεφεύγει και καμια άλλη λειτουργία;” Εμένα μου τη σπάει που ψιλό μπαγκάρει το unlock, άμα το πας μέχρι πάνω δεν ξεκλειδώνει.
-
Είναι κάτι που το έχω παρατηρήσει μέρες και κάνω κάθε μέρα επανεκκίνηση του κινητού Edit : Είχες δίκαιο με το "τα δύσκολα θέματα , λύνονται καμιά φορά απλά". Έβαλα στη ρύθμιση το "Ποτέ" και σταμάτησε να σβήνει. Μετά έβαλα "1 λεπτό" και όντως έκανε τοσο
-
Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα. Η οθόνη σβήνει σε κατάσταση αδράνειας στα 10 δευτερόλεπτα, ενώ το έχω ρυθμίσει στα δύο λεπτά.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΜπορούμε να το κατεβάσουμε από τα Θέματα αναζητώντας το ως "looks like miui 6"
-
Η ΟTA έχει μόνο τις αλλαγές από την προηγούμενη έκδοση, ενώ η full rom είναι αυτό που λέει.
-
Έχω παρατηρήσει ένα bug και στην 19 και τώρα στην 20. Όταν πατάμε, στην επιφάνεια εργασίας, το αριστερό κουμπί μενού, μπορούμε να σετάρουμε wallpapers. Μπαίνουμε μέσα και μας δειγματίζει το miui κάποιες εικόνες. Πατώντας πάνω τους για να τσεκάρεις αν σου αρέσουν, τις περισσότερες φορές, κάνει αυτόματο download. Κάποιες λίγες φορές, δεν κάνει αυτόματο download και λειτουργεί κανονικά, όπως θα έπρεπε.
-
Παράθεση: “ Εμένα όμως με τρώει να μάθω αν με το ροοτ της Ελληνικής Ρομ λύθηκε και το πρόβλημα με το recovery (Όπως λύθηκε στον Χρήστο). Μπορείς τώρα να μπορείς στο recovery με τον συνδυασμό πλήκτρων; ” Αφού σου έχω απαντήσει σε αυτό, ακόμα σε κινέζικο μενού μπαίνει και το δοκίμασα πάλι μόλις τώρα! Πάντως να πω για τη 3.19 ότι έχω ψιλομείνει γιατί ανοίγει το κινητό με 30κάτι % χρήση της ram και αργότερα μετά από διάφορες χρήσεις, σταθεροποιείται στα 40-40κάτι όταν τις κλείνεις, ενώ πριν με τη mu…
-
Παράθεση: “ αν μπεις εδώ Ασφάλεια (επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου) , Δικαιώματα είναι ενεργοποιημένο το Δικαιώματα root ? ” Άντε, έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου στο να γίνω λιγότερο άσχετος Αυτό ήταν, τόσο απλό! Συγνώμη για το σπαμ, απλά όταν πήρα τη συσκευή στα χέρια μου, ήταν ήδη root, οπότε δεν κλήθηκα να το ψάξω περαιτέρω. Eίστε πολύ συμπαθείς και ευγενικοί και οι δύο και σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ελπίζω να βοηθηθεί και κάποιος άλλος που θα τα διαβάσει.
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από FreddyK: “Εμ... το έκανα, το φόρτωσε και δε μου έδωσε δικαιώματα. Παράβλεψα κάτι; Το zip το κατέβασα από την πρώτη σελίδα που λέει τύπου "ΥΓ" ότι είναι για το note.” Καλησπέρα κι από εδώ. Έκανες αυτό που σου είπε ο Γιώργος (tora33); Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα και από εδώ! Ο sso με βοήθησε πάρα πολύ στο να περάσω τη rom, με υπομονή και κατανοητά λόγια.
-
Λοιπόν, θα σας πω ακριβώς τι έκανα. Κατέβασα τη Rom 3.19 για Note. Είχα τη multi που δεν είχε updater. Επίσης, έχω recovery με κινέζικα. Οπότε την έκανα install μέσω twrp και όχι μέσω updater τoυ miui. Όλα με επιτυχία έγιναν και αρκετά εύκολα-γρήγορα. Εμφανίστηκε και updater που δεν υπήρχε στη multi. Ανακάλυψα όμως ότι κάποιες εφαρμογές όπως το folder mount που χρειάζονται δικαιώματα superuser βγάζουν σφάλμα το οποίο σας το περνάω σε φωτό. 29f5fmc.jpg 29iipg.jpg Μετά από αυτό, θυμήθηκα αυτό που …
-
Εμ... το έκανα, το φόρτωσε και δε μου έδωσε δικαιώματα. Παράβλεψα κάτι; Το zip το κατέβασα από την πρώτη σελίδα που λέει τύπου "ΥΓ" ότι είναι για το note.
-
Καλησπέρα, πέρασα πριν από λίγο την 3.19 για πρώτη φορά μετά την multi στο Redmi note. Tο έκανα μέσω TWRP γιατί το κανονικό είναι στα κινέζικα. Το πρόβλημα είναι ότι έχασα το Root που σημαίνει ότι αν δεν το φτιάξω, θα μείνω με την 3.19 για πάντα και επιπλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες εφαρμογές. Στην πρώτη σελίδα γράφει "Σε περίπτωση που χάσετε το ROOT στο Note κάνετε Flash αυτό => Root_fix_Note.zip". Κατέβασα το αρχείο, το πέρασα στην κάρτα μνήμης. Μετά τι πρέπει να κάνω; Επειδή είμαι άσ…
-
Όχι, τα σωστά πάτησα, αλλά απ'όσο διάβασα στο φόρουμ εχθές, μέχρι να κλείσει για συντήρηση, συμβαίνει γενικά σε πολλούς.
-
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και τις πληροφορίες που παρέχετε! Είναι μοναδικό αυτό που κάνετε και αξίζετε πολλά μπράβο. Μία ερώτηση έχω για αρχή. Είμαι άσχετος και στους άσχετους πέφτουν οι αναποδιές. Φοβάμαι πολύ να πειράξω το οτιδήποτε, αλλά είχα προσπαθήσει από περιέργεια πριν λίγες μέρες να περάσω την 3.16.1. Μπαίνοντας στο recovery όμως, έγραφε ΜΟΝΟ κινέζικα. Τι παίζει και τι μπορώ να κάνω; Βασικά, μπορώ να κάνω (χωρίς να μάθω κινέζικα!) ;