[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Λοιπόν, θα σας πω ακριβώς τι έκανα. Κατέβασα τη Rom 3.19 για Note. Είχα τη multi που δεν είχε updater. Επίσης, έχω recovery με κινέζικα. Οπότε την έκανα install μέσω twrp και όχι μέσω updater τoυ miui.
Όλα με επιτυχία έγιναν και αρκετά εύκολα-γρήγορα. Εμφανίστηκε και updater που δεν υπήρχε στη multi. Ανακάλυψα όμως ότι κάποιες εφαρμογές όπως το folder mount που χρειάζονται δικαιώματα superuser βγάζουν σφάλμα το οποίο σας το περνάω σε φωτό.
29f5fmc.jpg
29iipg.jpg
Μετά από αυτό, θυμήθηκα αυτό που γράφει στην αρχική για το Nοte, "Σε περίπτωση που χάσετε το ROOT στο Note κάνετε Flash αυτό => Root_fix_Note.zip" και συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι που συμβαίνει. Οπότε κατέβασα το αρχείο .zip, το πέρασα στην sd όπως είπε ο φίλος, έκανα τη διαδικασία από το updater, άνοιξε το twrp μόνο του, μετά φόρτωνε το αρχείο zip και το έκανε install και μετά έκανε reboot. Αλλά δεν άλλαξε κάτι. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H FreddyK έγραψε:
Εμ... το έκανα, το φόρτωσε και δε μου έδωσε δικαιώματα. Παράβλεψα κάτι; Το zip το κατέβασα από την πρώτη σελίδα που λέει τύπου "ΥΓ" ότι είναι για το note.
Καλησπέρα κι από εδώ.
Έκανες αυτό που σου είπε ο Γιώργος (tora33);
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και από εδώ! Ο sso με βοήθησε πάρα πολύ στο να περάσω τη rom, με υπομονή και κατανοητά λόγια. -
παιδια να ρωτησω κατι εχω το rednote wcdma και δεν ανοιγει καθολου. κατεβασα την ρομ αλλα το scatter δεν το περναει στο sp flash tool τι κανω? δεν εχω scatter
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Καλησπέρα και από εδώ! Ο sso με βοήθησε πάρα πολύ στο να περάσω τη rom, με υπομονή και κατανοητά λόγια.
Και ο Σωκράτης ( @sso ) είναι μάλαμα παιδί ,
αν μπεις εδώ
Ασφάλεια (επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου) , Δικαιώματα είναι ενεργοποιημένο το Δικαιώματα root ?
κατέβασε την εφαρμογή check root από το play store για να ελέγξεις αν είσαι root
play.google.com/store/apps/det…m.chaoandroid.checkrooted
play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H billyplou έγραψε:
παιδια να ρωτησω κατι εχω το rednote wcdma και δεν ανοιγει καθολου. κατεβασα την ρομ αλλα το scatter δεν το περναει στο sp flash tool τι κανω? δεν εχω scatter
βοηθάει αυτό ?
SP Flash tool guide - Unbrick your device | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
(μάλλον το έκανες)
-
τα εχω κανει ολα αυτα απλα κατεβασα την καινουργια ρομ και δεν εχει σκατερ
-
Ο/H billyplou έγραψε:
τα εχω κανει ολα αυτα απλα κατεβασα την καινουργια ρομ και δεν εχει σκατερ
γίνετε , να βάλεις μια παλιά , απλά να ανοίξει και μετά την τελευταία ?
-
που να ξερω τωρα κατεβαζω αλλη μια. το πηρα χαλασμενο μου ερχεται να το πεταξω.
-
αν μπεις εδώ
Ασφάλεια (επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου) , Δικαιώματα είναι ενεργοποιημένο το Δικαιώματα root ?
Άντε, έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου στο να γίνω λιγότερο άσχετος
Αυτό ήταν, τόσο απλό!
Συγνώμη για το σπαμ, απλά όταν πήρα τη συσκευή στα χέρια μου, ήταν ήδη root, οπότε δεν κλήθηκα να το ψάξω περαιτέρω.
Eίστε πολύ συμπαθείς και ευγενικοί και οι δύο και σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ελπίζω να βοηθηθεί και κάποιος άλλος που θα τα διαβάσει. -
Ο/H billyplou έγραψε:
που να ξερω τωρα κατεβαζω αλλη μια. το πηρα χαλασμενο μου ερχεται να το πεταξω.
γιατί κατεβάζεις rom ?
αν κατεβάσεις αυτό το package + Driver
MEGA
MEGA
Unpack
run flash_tool.exe
load MT6592_Android_scatter.txt
Select DOWNLOAD ONLY and NEVER set FORMAT..!!!
Plug in you device without battery to the PC
Press DOWNLOAD
Done( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
τα εχω κανει ολα παιδια ειναι κανενας να κανει παπαδες να του το στειλω?πραγματικα δεν ανεχω αλλο να ασχοληθω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα