Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 299.
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυμαευχαριστω, αναγκαστηκα το εκανα. το θεμα ειναι το εξης. γτ απο την στιγμη που πχ εχω την τελευταια εκδοση του youtube στο κινητο μου επρεπε να εγκαταστησω εκ νεου το youtube απο εδω για να παιξει? ?????(αφου το κατεβασα και το βρηκα μεσα....) index · powered by h5ai 0.26.1 (http://larsjung.de/h5ai/)
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυμαοχι χειροκινητα, δυστυχως εχουν χαθει καποια αρχει απο οτι εχω καταλαβει... πχ το youtube δεν ανοιγει και κλεινει "βιαια" καπως πρεπει να περασω τα gapps ολα αλλα δεν μπορω να βαλω το cwm η καποιο αλλο δεν ξερω πως
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυματο εφτιαξα... ακολουθησα αυτο το zip MIUI 6 ROM manually install Play Store app / Lite GAPPS - Redmi Note 4G - Xiaomi MIUI Official Forum και απο εδω την τελευταια εκδοση του playstore MEGA ελπιζω να μην λειπει κανενα αλλο αρχειο μετα το update και μου βγει στο μελλον, πχ ημερολογιο και αλλα αλλα cwm δεν καταφερα να βαλω
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυματο εκανα δεν εγινε κατι, δεν εχει επικοινωνια μου λεει οπως στην τελευταια φωτογραφια που εβαλα
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυμαυπαρχει τροπος να βαλω ολα τα gapps καπως γτ πιστευω οτι λειπουν?
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυμαεν τω μεταξυ θελω να βαλω το cwm ή το twrp και δεν μπορω με τπτ , μου λεει οτι τα αρχεια που βαζω ειναι κατεστραμενα μηπως εχει να κανει με το 5,0,χ
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΈκανα wipe cache αλλά πάλι τα ίδια το wipe dalvik cache δεν το βρήκα Μήπως μου λείπουν αρχεία από το update και μετά που έχουν να κάνουν με το Google?
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΜήπως έχει να κάνει με την rom μου? Έχω την developer όχι την gtv
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΝαι
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΜου λέει αυτό το μήνυμα
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΜετά που θα το ξαναβρω το playstore? Γτ στο market δεν το βρίσκω
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΚαλησπέρα Σήμερα μου ήρθε update και έβαλα την 5.4.10 αλλά δεν μου ξεκινάει το playstore μηοως μπορείτε να με βοηθήσετε? Κατέβασα από εδώ το αρχείο αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο mi2 μου γτ μ λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο ζιπ [MIUI Friendly - No OTA Break] Ultimate Collection Of Gapps (2.3.x - 5.0.x) - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαΤο ξέρω την είχα βάλει απλά λέω μήπως διαφέρει, γτ δεν λέει να κάνω fastboot και να κάνω όλα από την αρχή ενώ, μου ήρθε ήδη update χωρις να χάσω τπτ... Έχω την official developer 4.12.5 Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να δουλεύει χωρίς πρόβλημα η official developer από το miui.com και η gtv η ελληνική να έχει θέμα?
-
ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαXiaomi MIUI Official Forum
-
ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαΝαι αλλά από τη στιγμή που η νέα rom είναι loolipop και όχι kitkat και από τη στιγμή που προχθές, όσο την είχαv διαθέσιμη την νέα rom στο update (γτ μου ήρθε notification για update) γτ να ακολουθήσω την διαδικασία της gtv (kitkat) ...??? Γιατί για να μου έρθει ενημέρωση rom στο update πάει να πει ότι θα γίνει αυτόματα εγκατάσταση, γτ να κάνω άλλο τρόπο? Η gtv 4.5.3 που έχετε τελικά είναι kitkat ή loolipop? Γτ η νέα της miui.com είναι loolipop Τα ρώταω γτ αν κάνω την διαδικασία αυτή θα χάσω τα π…
-
ΜΙ2 και mail..
ΜήνυμαAdmin να κάνω μια ερώτηση? Εγώ έχω την 4.12.5 developer rom όχι την gtv. Μόλις βγει η νέα gtv v6. Πως πρέπει να την εγκαταστήσω? Με κατευθείαν fladhαρισμα από τα update ή από recovery mode?
-
Σίγουρα θα μπορέσω να βάλω το appstore αν βάλω την special edition mi2/s? Στην global θα μπορώ σίγουρα γτ έχει gapps, αλλά στην special edition το έχεις δοκιμάσει? Ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω τα gapps αν δεν τα έχει? Όλη τη διαδικασία εννοώ... Αν είναι με πμ
-
Παιδιά επιδη εγώ δεν θέλω να βάλω την gtv και θέλω να βάλω από το site miui.com η special edition έχει gapps?
-
Rom στο mi2
ΜήνυμαΑ Οκ Στο miui.com εκεί που λέει για την επιλογή της rom Mi 2/2S Speicial Edition Περιλαμβάνει gapps?