Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Παιδιά επιδη εγώ δεν θέλω να βάλω την gtv και θέλω να βάλω από το site miui.com η special edition έχει gapps?

Όχι δεν υπαρχουν GApps προεγκατεστημενα. Μπορεις να τα περασεις ευκολα ομως μονος σου μεσω του κινεζικου App Store.
  • Re: [GTV-5.4.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Παιδία πότε θα είναι έτοιμη για ΜΙ2?
  • Διαφήμιση
  • Το θέμα με το Data Limit εμφανιζεται κατα καιρους, μαλλον λογω του οτι αλλαζουν συνεχως την εφαρμογη σχετικα με το Data Plan, Daily Usage κλπ οποτε η εφαρμογη ανανεωνεται συνεχως και το notification επιστρεφει.
    Αυτο που ελαβες σημαινει πως μεσω Data βρηκε μια αναβαθμιση και θελει την εγκριση σου. Εαν δεν ξεκινησει οταν πατας το Notification και Accept στο μηνυμα που θα βγαλει τοτε πηγαινε σστην εφαρμογη Downloads και θα δεις την ληψη σου σε αναμονη. Απο εκει μπορεις να του πεις να κανει resume και να κατεβει.
  • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Παιδία πότε θα είναι έτοιμη για ΜΙ2?

Υπάρχει κάποιο θέμα απο οτι λενε με την εκδοση και γι αυτο αφαιρεθηκε και απο το miui.com. Εγω βεβαια την εχω εγκαταστησει και δεν εχω καποιο θεμα. Αλλα καλο θα ηταν να περιμενουμε τη νεα εκδοση που λογικα θα βγει σαν fix μεσα στη βδομαδα (αυριο-μεθαυριο) αλλιως Μ.Παρασκευή!
  • Σίγουρα θα μπορέσω να βάλω το appstore αν βάλω την special edition mi2/s? Στην global θα μπορώ σίγουρα γτ έχει gapps, αλλά στην special edition το έχεις δοκιμάσει? Ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω τα gapps αν δεν τα έχει? Όλη τη διαδικασία εννοώ... Αν είναι με πμ
  • Δεν εχει αφαιρεθεί η rom εγώ την κατέβασα κανονικά τώρα μόλις αναβάθμισα την Smiui 4.4.4 που είχα, και θα ανυπομονώ την δικιά μας GTV βεβαια?
    Gapps θα περάσω αυτά απο εδώ: [GAPPS][2015-04-04] Google Apps Minimal Edit… | Android Development and Hacking | XDA Forums

ΠΡΟΣΟΧΗ
    Δυστηχως μολις ανακαλυψα οτι εχασα την CWM recovery και δεν ξαναπερνάει με τιποτα ουτε αυτη αλλα ΟΥΤΕ και η TWRP θέλουν αναβάθμιση...
    Xiaomi 13
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spirosmeg ().

• Διαφήμιση
  • χαιρετω την παρεα,
    φοραω την 5.3.27.πριν 3 μερες μπηκα στην μπαταρια κ πατησα για 'προφιλ μπαταριας',επειδή ειδα ότι εγραφε από κατω για εξοικονομηση κτλ.απο την επομενη μερα παρατηρησα ότι η μπαταρια επεφτε πιο γρηγορα!χθες βραδυ κατεβασα τη νεα ρομ κ αφησα το φλασαρισμα για σημερα.ανοιγοντας το fb για να δω κατι φωτος στο chat διαπιστωσα ότι δεν μου τις ανοιγει!μονο φωτος που μου σταλθηκαν στο chat όχι δημοσιευμενες πχ σε τοιχο.πηγα κεντρο ασφαλειας να δω τα δικαιώματα.παω να τα ανοιξω κ βλεπω το μνμ:''διαχειριση δικαιωματων ανενεργη''!δεν μπορουσα πλεον να επέμβω στις εφαρμογες κ να ορισω δικαιώματα!σημερα πηγα να φλασαρω τη νεα ρομ αλλα δεν βρηκα καν φακελο ΟΤΑ που θα επρεπε να υπαρχει με την καινουργια ρομ!!!τι στο καλο γινεται?σε λιγο θα παω σπιτι κ θα την ξανακατεβάσω να την φλασαρω κιολας επιτοπου.
    περιττο να πω ότι η μπαταρια πεφτει πολύ γρηγορα πλεον,ειδικα αν χρησιμοποιω 3g... :/
  • Ο/H panokato1096 έγραψε:

Ο/H panokato1096 έγραψε:

Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.

Ο/H panokato1096 έγραψε:

εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν τα δεδομενα κανονικα... μηπως φταει που την σιμ την ειχα μεσα στο κινητο όταν εκανα την εγκατασταση ??

ακομα και με τις σωστες ρυθμίσεις δε δουλευει, εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων χωρις τις σιμ και την ξαναεβαλα και παλι τιποτα. Πρόβλημα της ρομ δεν είναι σιγουρα αφου ανοιγουν με άλλη μεσα. ενώ στη ν5 δουλευε τωρα στη ν6 δεν δουλευει και στη ν6 δουλευει αυτή που δεν δουλευε στη ν5.

Σχετικα με αυτό το πρόβλημα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του δικτύου και να επιλέξεις μόνος σου το δίκτυο δεν το κανει αυτόματα το είχα και εγώ αυτό χθες και έτσι το έλυσα.
  • εβαλα τη νεα ρομ κ όλα διορθωθηκαν!εκτος από το ότι δεν μπορω να δω φωτος που μου στελνουν στο chat του fb,αλλα θα το βρω κ αυτό που θα μου παει!
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμη η πρώτη επίσημη GTV-5.4.3 ROM (V6 Kit Kat - Developer), για το RedMi Note 3G/WCDMA...
    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Θα πρέπει ανεξάρτητα από ποια ROM έχετε στην συσκευή σας, να προχωρήσετε σε Factory Defaults/Reset από το Recovery πριν κάνετε Flash στην νέα ROM.

Changelog της τρέχουσας έκδοσης.

• Πρώτη επίσημη Developer MIUI V6 Rom
    • Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
    • Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.3 MIUI ROM
    • Aναβάθμιση των apks στο data/app
    • Fine Tunning (Χρήση πόρων)
    Καλό Download...

Καλησπέρα λοιπόν και από μένα χθες πέρασα τη Ρομ στο τηλέφωνο μου και όλα λειτουργουν ρολόι μέχρι στιγμής το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα το ανεφερα σε προηγούμενο ποστ αλλά το έλυσα. Να ευχαρίστησω με τη σειρα μου τους διαχειριστές για όσα κάνουν για μας και για την άμεση ανταπόκριση τους σε κάθε μας πρόβλημα.
  • Διαφήμιση
  • Παιδιά καλησπέρα έβαλε κανένας την καινούρια rom για το Hongmi ; να την περάσω ; γιατί εάν εχει πάλι θέματα μην μπω στον κόπο μιας και το κινητό χρειάζεται
    . Thanks