Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Atix ().
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
ρε παιδια καλησπερα.
Περασα την νεα ρομ σε Μι3 GTV 543 αλλα δεν ειναι rooted.Πως Γινεται? Γιατι ομως υποτιθεται οτι ειναι ηδη. Επισης κατα την εγκατασταση χαθήκαν αρχεια. εχει κανεις ανάλογη εμπηρεία?
Εν τω μεταξυ πλεον εχω μονο custom rom που ειναι καλυτερα σε συστημα 1 η 2 να ειναι εγκατεστημένη?
για να δοκιμάσω αλλες ρομ non miui πρεπει να ειναι ενεργο το TRB true real boot?.
πως μπορω να έχω μια μονιμη miui εγκατεστημενη και να δοκιμαζω άλλες στο αλλό συστημα?
που υπαρχουν αλλες ρομ non miui για δοκιμή
Ευχαριστώ ολους -
σκεφτομε να βαλω την κιτ κατ για το κινητο μου αυτο που βγαλατε παιδια.να κανω ενα back up πρωτα για καλο και για κακο.
αμα κατσει κατι στραβο με την v6 μπορω να ξαναγυρισω πισω? -
ναι μπορεις απο το recovery νακάνεις ρεστορε αφου πριν εχεις κανει μπακ απ
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
αμα κατσει κατι στραβο με την v6 μπορω να ξαναγυρισω πισω?
Πρίν να ξεκινήσει η όλη διαδικασία αναβάθμισης κάνε reboot στο recovery και κάνε απο εκει ενα backup. Θα έχεις στα χέρια σου μια "φωτο" του λειτουργικού όπως ακριβώς ήταν στην χρονική φάση του backup.
Δεν σου άρεσε κάτι, δεν λειτουργεί κάτι, πατάς Restore και σε 60 δεύτερα είσαι πίσω εκει όπου ξεκίνησες. -
Ο/H littlejohngr έγραψε:
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.
Ο/H panokato1096 έγραψε:
εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν τα δεδομενα κανονικα... μηπως φταει που την σιμ την ειχα μεσα στο κινητο όταν εκανα την εγκατασταση ??
ακομα και με τις σωστες ρυθμίσεις δε δουλευει, εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων χωρις τις σιμ και την ξαναεβαλα και παλι τιποτα. Πρόβλημα της ρομ δεν είναι σιγουρα αφου ανοιγουν με άλλη μεσα. ενώ στη ν5 δουλευε τωρα στη ν6 δεν δουλευει και στη ν6 δουλευει αυτή που δεν δουλευε στη ν5.
Σχετικα με αυτό το πρόβλημα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του δικτύου και να επιλέξεις μόνος σου το δίκτυο δεν το κανει αυτόματα το είχα και εγώ αυτό χθες και έτσι το έλυσα.
το δοκιμασα να αλλαξω το APΝ, δοκιμασα και το default αλλα και παλι τιποτα... στειλε μου σε μηνυμα τη διαδικασια που ακολουθησες και ο θεος βοηθος να φταιξει γιατι εχω 4 GB σε αυτη την καρτα καθε μηνα και μου ειναι αχρηστα πλεον αμα δε λειτουργει...Ευχαριστω εκ τον προτερων και μακαρι να δουλεψει. -
μια ακομα ερωτηση εχω αρκετα παιχνιδια συνδεμενα με το link2sd βαζω την v6 κατεβαζω ξανα το link2sd και συνδεω τα παιχνιδια λετε να γινει κανενα μπερδεμα παλια εκδοση v5 με v6?η οχι?και λογικα αφου θα κανω factory reset ξανα στηνω το κινητο απο την αρχη ε?βεβαια οι επαφες μου που ειναι σωμενες στο google με το που συνδεθω ξανα στον λογαριασμο μου θα εμφανιστουν ετσι δεν ειναι παιδια?
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
μια ακομα ερωτηση εχω αρκετα παιχνιδια συνδεμενα με το link2sd βαζω την v6 κατεβαζω ξανα το link2sd και συνδεω τα παιχνιδια λετε να γινει κανενα μπερδεμα παλια εκδοση v5 με v6?η οχι?και λογικα αφου θα κανω factory reset ξανα στηνω το κινητο απο την αρχη ε?βεβαια οι επαφες μου που ειναι σωμενες στο google με το που συνδεθω ξανα στον λογαριασμο μου θα εμφανιστουν ετσι δεν ειναι παιδια?
Θα πρέπει να ξεχάσεις ότι έχεις από τα παλιά (V5 Miui) και να στήσεις το τηλέφωνό σου από την αρχή.
Μην προσπαθήσεις να τραβήξεις backup από ΜIUI V5 και να κάνεις Restore σε MIUI V6 γιατί θα είναι καταστροφικό για την σταθερότητα της συσκευής σου. -
μαλιστα αρα απλα το στηνω απο την αρχη,κατεβαζω ολα τα παιχνιδια απο το google play και οτι εφαρμογες ειχα κατεβαζω και το link2sd ωστε να μεταφερω ξανα τα παιχνιδια στην εσωτερικη καρτα,καλα τα καταλαβα και τα λεω miu
-
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Άσχετο αλλά μπορεί να ρίξει κάποιος μια ματιά σε αυτο...
forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/custom-kernels-t3070094
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θέλεις να μάθεις? -
εβαλα την v6 την δοκιμασα για μιση ωρα παιδια,μιλαμε εχετε κανει φοβερη δουλεια μπραβο!!!!
αλλα ξαναγυρισα σε v5 αφου ειχα κανει backup μιας που η v6 ειναι developer και ποτε δεν τις εμπιστευτικα οταν βγει stable εκδοση τοτε θα την περασω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα