Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Όχι δεν υπαρχουν GApps προεγκατεστημενα. Μπορεις να τα περασεις ευκολα ομως μονος σου μεσω του κινεζικου App Store.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Kalmichalis έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδία πότε θα είναι έτοιμη για ΜΙ2?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spirosmeg ().
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.
Ο/H panokato1096 έγραψε:
εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν τα δεδομενα κανονικα... μηπως φταει που την σιμ την ειχα μεσα στο κινητο όταν εκανα την εγκατασταση ??
ακομα και με τις σωστες ρυθμίσεις δε δουλευει, εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων χωρις τις σιμ και την ξαναεβαλα και παλι τιποτα. Πρόβλημα της ρομ δεν είναι σιγουρα αφου ανοιγουν με άλλη μεσα. ενώ στη ν5 δουλευε τωρα στη ν6 δεν δουλευει και στη ν6 δουλευει αυτή που δεν δουλευε στη ν5.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η πρώτη επίσημη GTV-5.4.3 ROM (V6 Kit Kat - Developer), για το RedMi Note 3G/WCDMA...
- Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
RedMi Note 3G/WCDMAΚαλό Download...
- Πρώτη επίσημη Developer MIUI V6 Rom
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.3 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Fine Tunning (Χρήση πόρων)