Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 299.
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
Μήνυματο διαορθωσα και μιλησα με την εταιρια και μου εσβησε τον εναν λογαριασμο, εχω ομως μια απορια, γτ δεν μου συγχρονιζει μηνυματα και call log? επισης στο find device δεν μου την εμφανιζει στο χαρτη στον υπολογιστη παροτι ειναι ολα ενεργοποιημενα.... υπαρχει καποιο bug???
-
Προβληματαρα
Μήνυμαεκανα reboot και ολα καλα, ΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, δεν ξερω αν ειναι το συγκεκριμενο η γενικα,....
-
Προβληματαρα
ΜήνυμαΚαλησπέρα Έχω το mi2, δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει να κάνω ένα απλό reboot κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη που φαίνεται το λογότυπο της Mi και περιοδικά απλά η οθόνη μια εχει έντονη φωτεινότητα μια χαμηλή, μου έχει γίνει 3φορες και το προσπερναω με recovery με wipe cache... Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το theme της Mi το αυθεντικό look like v6 που ειναι νέο θέμα και σου δείχνει πως θα είναι το v6 στο mi2...
-
ΜήνυμαΝα κάνω και μια τελευταία ερώτηση? Ότι συγχρονίζει με το could φωτογραφίες σημειώσεις κλπ μπορώ να τα δω κάπως στον υπολογιστή μέσα από το ίντερνετ?
-
ΜήνυμαΜα εάν κάνω νέο account , με άλλο μαιλ, τότε και πάλι όταν θα πάω να δηλώσω τον αριθμό του κινητού δεν θα μου τον δεχτεί αφού υπάρχει ήδη σε εδώ - - >Xiaomi ID: 48***9619, και θα μ λέει δώστε άλλο αριθμό διότι είναι δηλωμένος εδώ...
-
ΜήνυμαΟ τωρινός λογαριασμός που έχω πρόσβαση είναι ένας που ξεκινάει από 11*****08 Και σε αυτό και μόνο έχω πρόσβαση, όταν πάω να βάλω το τηλ μου εμφανίζει το μήνυμα που έχω παραπάνω, δε μπορώ κάνω κάτι με τον άλλο λογαριασμό... Όταν βάζω το τηλ μου λέει, bound other αν θέλω να βάλω άλλον αριθμό, και log another που δεν ξέρω τι είναι διότι μου βγάζει error η σελίδα όταν το πατάω
-
ΜήνυμαΑναφέρεσαι στο κινητό ή στη σελίδα στον υπολογιστή? Βασικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο κάπου περί διαγραφής, και αν κάνω τώρα διαγραφή δεν θα διαγραφεί ο υπάρχον λογαριασμός και όχι ο παλιός (ο πρωτοε) που ήταν αρχικά δηλωμένο το τηλέφωνο?
-
ΜήνυμαΚανείς? Μήπως φταίει ότι έβαλα την rom των developer?
-
Μήνυμακαλησπερα ειπα σημερα να ασχοληθω κι εγω λιγο με το micloud εχω ομως ενα προβλημα..... οταν μπαινω μεσα απο το pc(και απο το κινητο ) να δηλωσω το τηλεφωνο μου, μου λεει "This phone number is already bound to another Mi Account" "Xiaomi ID: 48***9619 PHONE: +30******4347" δηλαδη οτι εχω κι αλλο λογαριασμο, ομως εγω δεν εχω κανει ποτε, και εχω μονο εναν αριθμο κινητου, αυτον που χρησιμοποιω, και μονο ενα κινητο το mi2 ομως απο το κινητο κανει συγχρονισμο τα αρχεια, και αυτο το καταλαβα οταν δηλωσ…
-
Static ip
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το xiaomi mi2 και την έκδοση 4.8.8 ΔΔιαπίστωσα ότι δεν αποθηκεύει τίποτα όταν βάλω Static ip , μόλις βγω από το ίντερνετ, πρέπει να τα ξαναβάλω πάλι χειροκίνητα
-
περι ανεμων....
Μήνυμανα το κανω, δεν εχω προβλημα, απλα αν επιλεξω μεσω acs γτ να υπαρχει πιθανοτητα να αντιμετωπισω καποιο προβλημα??? κι αν εγω δεν την σκεφτομουν αυτην την εκδοχη και μου ερχοταν κι αλλα εξοδα τι θα γινοταν???
-
περι ανεμων....
Μήνυμακαλησπερα α....θα ηθελα να με βοηθησει καποιος σε κατι, θελω να παραγγειλω ενα xiaomi mi3 απο την αποθηκη του merimobiles στην ελλαδα και μου βγαζει μια τιμη 25$, στελνω μηνυμα μαιλ στο μαγαζι και μου λλει οτι δεν υπαρχει στην ελλαδα πρεπει να το στειλει απο κινα, και τους λεω αν το παραγγειλω, χωρις να με νοιαζει απο που θα ερθει και βαλω την επιλογη να πληρωσω 25$ θα πληρωσω τελωνειο? και μου λεει παλι το ιδιο χωρις να παρω καποια απαντηση, οτι δηλαδη θα ερθει απο κινα.... και τους λεω ωραια π…
-
Πρόβλημα με 4.3.21
Μήνυμα+1 δημητρη, το μηνυμα αυτο που το ειδες?
-
θεματα
Μήνυμααπο το themes της miui μπορουμε να βρουμε τπτ? και αυτο το λεω γι να αλλαζει πχ το wallpaper να ειναι και live αλλα να μην αλλαζουν πχ τα εικονιδια των εφαρμογων... υπαρχει κατι τετοιο?
-
θεματα
Μήνυμακαλησπερα εχω στην κατοχη μου το mi2 προσφατα ειδα ενα κινητο που αγορασε εας φιλος μου, το lg optimus g, και εχει κατι απιστευτα θεματα μεσα, το "νερο" που οπου αγγιζεις την οθονη ειναι σαν να σταζουν σταγονες σε λιμνη, η "μαριονετα" που κουνιεται αναλογα με το κινητο σαν να ειναι αληθινο... τπτ τετοιο παιζει στο miui? δεν εχω βρει τπτ
-
Πρόβλημα με 4.3.21
ΜήνυμαΚαλησπέρα Διαπίστωσα τι εξής σοβαρό πρόβλημα με την 4.3.21 Τη έβαλα προχθές, όταν πάω να κάνω σκαν με το αντιβιοτικό σταματάει αναπάντεχα και με πετάει έξω από τη εφαρμογή, μόλις φτάσει στην εφαρμογή Kingstonoffice με την οποία δεν είχα ποτέ πρόβλημα, όπως επίσης δε ολόκληρονετε πότε η σάρωση συστήματος... Κάποια σφαλμα έχει αυτή η έκδοση...
-
Videocall??
Μήνυμαειναι θεμα rom, αλλα αν δε το βαλουν δεν εχει νοημα να το συζηταμε.... δυστυχως στην ελλαδα δεν εχουμε παντου wifi....
-
απορια για video
Μήνυμακαλησπερα θα ηθελα να ρωτησω γιατι οταν θελω να δω να βιντεο απο οποιαδηποτε αλλη σελιδα πλην του youtube πρεπει πρωτα να κατεβει το video και μετα εχω τη δυναντοτηα να το δω. το κινητο μου ειναι το xiaomi mi2 και εκδοση την τελευταια των developer ευχαριστω