Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 299.
-
Ορίστε και η φώτο....
-
Εγώ έκανα battery calibration με το πρόγραμμα εχθές... Μια ςκαι έβαλα νέα ρομ... Αλλα δεν πρόκειται να το ξανακάνω.. Γτ δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώνει την διάρκεια μπαταρίας.. Πάντως με την v6 το κινητό συνέχεια στο χέρι κρατάγε 1.5 μέρα... Τωρα 3-4 ώρες το πολύ....
-
Βρε παιδιά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία...? Μπορεί να φταίει το κινητό μου δεν ξέρω είναι φυσιολογικό αυτό στο mi2s έχει κανείς κάτι ανάλογο να μου πει που να έχει mi2s? Ούτε μια ώρα και πέφτει η μπαταρία 30%, το φορτίζω το κινητό 2 φορές την ημέρα
-
Εγώ έχω τον file manager σε root Δεν το βρίσκω πουθενά... Μπορεί με το root Explorer να υπάρχει... Δεν το ξέρω... Αν και το file manager έχει ρουτ πρόσβαση..
-
Έχει πρόσβαση root Δεν το έχει πουθενά, λείπει...
-
Παράθεση από gkalen: “Διαβάζω για battery calibration. Θα σας πω κι έναν manual τρόπο για battery calibration. Πρέπει να ξέρετε επισης ότι αν κάνετε συχνά battery calibration δεν είναι καθόλου καλό για την μπαταρία. Manual battery calibration Πρέπει να είστε root. Φορτίζουμε το τηλ.. στο 100% και τ'αφηνουμε για 20-30 λεπτά ακόμα. Ανοίγουμε τον root explorer ή οποίο file manager με πρόσβαση στο συστημα και πάμε στο data/system/ και σβήνουμε το αρχείο "batterystats.bin" . Κάνουμε reboot το τηλ.. κ…
-
Εγώ πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο για την μπαταρία φταίει η ρομ, επιδη δεν ξέρω καλά τον όλο θέμα είναι ρομ-κωδικας-κερνελ κάτι από αυτά... Ακόμη και μετά το καλιμπραρισμα στο mi2s τα επίπεδα μπαταρίας είναι τα ίδια... Σε σχέση με την v6 η μπαταρία φεύγει πάρα πολύ γρήγορα
-
Θα είναι στα ελληνικά και θα είμαι συμβατό το google play και οι εφαρμογές? Θα έχει τα gapps? Ρωτάω επιδη δεν κατάλαβα
-
εγω παντα κοιταω τα fix οχι τα new
-
Αυτό το σαββατοκύριακο να περιμένουμε νέο update η από το άλλο?
-
ολα καλα στο mi2/s κανενα προβλημα, αν και βλεπω οτι μονο κωδικα πρεπει να βελτιωσαν, γτ δεν εχει κατι οπτικα το σημαντικο να κανω μια ερωτηση off topic? μπορουμε να συγχρονισουμε τις επαφες μας απο τον λογαριασμο μας στο micloud => στο gmail?
-
θα εχουμε σημερα την gtv 5.9.1? ευχαριστουμε για την δουλεια σας!!!
-
Παράθεση από prekasg: “New - Xiaomi VIP account system (09-01)” ελα ντε???
-
η νεα ρομ 5,9,1 εχει καμια βελτίωση ??? την εχει βαλει κανενας? ή την εβγαλαν "ετσι" μιας και εχουν ρεπο ??
-
Παράθεση από nightheron: “Για Mi2 η τελευταία TWRP και για τις δυο partitions βρίσκεται εδώ. Αφαιρέστε όλα τα themes και εγκαταστήστε την Dev-Host - TWRP_2.8.7.0_aries.img - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και είναι 2.8.7.0 από τον M1cha Και είναι αγγλική Sent from my MI 2S using Tapatalk” που μας χρησιμευει αυτο? αφου εχουμε το recovery mi2.0.1 πως εγκαθησταται?
-
Από θέμα μπαταρίας στο mi2 δεν είναι πολύ καλό σε σχέση με τις v6 εκδόσεις ρομ που υπήρχαν, δείτε το κινητό σε κατάσταση αδράνεια χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή... Έπεσε 30% και σχεδόν δεν το ακουμπησα
-
Εγώ από τη στιγμή που έβαλα την 5.8.27 έχω και το cwm?
-
Αυτό γίνεται με κάθε επανεκκίνηση, όπου έχω widgets
-
Κάθε φορά που κανω επανεκκίνηση το κινητό εκεί που έχω συντόμευση των σημειώσεων μου βγάζει αυτό... Το διαγράφω και κάνω ξανά συντόμευση