Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Άγνωστο ακόμη...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • 5.9.10............το ΜΠΡΑΒΟ σε εσας είναι λιγο!!!!!
    Απλά ΕΓΩ.......σας ευχαριστώ για την δουλειά σας προς όφελος μας!!!!!!

" Γεωπόνος”

• [GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Έχει παρατηρήσει κανείς στην νέα ρομ, όταν μιλάς και πας να τερματησεις την κλήση , η οθόνη του κινητού ειναι απενεργοποιημένη και πρέπει να πατήσεις το power button για να ανοίξει και να μπορέσεις να πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού.
    Αυτό ειναι θέμα της ρομ η αλλάζει απο κάποια ρύθμιση?

Sent from my iPad using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H jp7rgv έγραψε:

Έχει παρατηρήσει κανείς στην νέα ρομ, όταν μιλάς και πας να τερματησεις την κλήση , η οθόνη του κινητού ειναι απενεργοποιημένη και πρέπει να πατήσεις το power button για να ανοίξει και να μπορέσεις να πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού.
    Αυτό ειναι θέμα της ρομ η αλλάζει απο κάποια ρύθμιση?

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλιμπραρισμα έχεις κάνει στον αισθητήρα οθόνης????
    Κάντο......είχα το ίδιο θέμα και όταν το έκανα Τέλος.
    Πατάς εκει που γραφει τον KERNEL ρυθμίσεις και κατω-κατω σχετικά με το κινητο 4-5 φορές και πας τα βήματα ενα-ενα δηλαδη ενα test του κινητού είναι!!!

" Γεωπόνος”

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().

• Όχι, πως γίνεται αυτό?
    σε τι εξυπηρετεί?
    το φαινόμενο αυτό το παρατήρησα σε redmi 1s & σε redmi note2
  • Thanks φίλε μου, έκανα ότι είπες και τώρα όταν απομακρύνω το τηλ απο το αυτί ανάβει αμέσως η οθόνη!!!
    λες να κάνω και ένα τεστ στην μπαταρία μήπως αποδίδει καλύτερα μετά?
  • Ο/H jp7rgv έγραψε:

Thanks φίλε μου, έκανα ότι είπες και τώρα όταν απομακρύνω το τηλ απο το αυτί ανάβει αμέσως η οθόνη!!!
    λες να κάνω και ένα τεστ στην μπαταρία μήπως αποδίδει καλύτερα μετά?

Όχι ή μπαταρία θέλει calibration με εφαρμογή από play store και κάτι θα γίνει.....κάντο κάθε φορά που περνάς αναβάθμιση και κάτι καλύτερο θα γίνεται όπως βλέπω και εγώ.νασαι καλά τιποτα

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • [GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Διαβάζω για battery calibration.
    Θα σας πω κι έναν manual τρόπο για battery calibration.
    Πρέπει να ξέρετε επισης ότι αν κάνετε συχνά battery calibration δεν είναι καθόλου καλό για την μπαταρία.

Manual battery calibration
    Πρέπει να είστε root.
    Φορτίζουμε το τηλ.. στο 100% και τ'αφηνουμε για 20-30 λεπτά ακόμα.
    Ανοίγουμε τον root explorer ή οποίο file manager με πρόσβαση στο συστημα και πάμε στο data/system/ και σβήνουμε το αρχείο "batterystats.bin" .
    Κάνουμε reboot το τηλ.. και περιμένουμε για λίγο μέχρι να γράψει πάλι ότι φορτιστηκε 100%.
    Ξεσυνδεουμε από τη πρίζα το τηλ.. και είμαστε ΟΚ.
    Μετά από 3-4 μήνες πάλι calibration.

Αυτό ήταν , battery calibration manually χωρίς έξτρα εφαρμογη ( οι εφαρμογές κάνουν ακριβώς αυτό που περιεγραψα , σβήνουν το "batterystats.bin" ).

Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Εγώ πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο για την μπαταρία φταίει η ρομ, επιδη δεν ξέρω καλά τον όλο θέμα είναι ρομ-κωδικας-κερνελ κάτι από αυτά... Ακόμη και μετά το καλιμπραρισμα στο mi2s τα επίπεδα μπαταρίας είναι τα ίδια... Σε σχέση με την v6 η μπαταρία φεύγει πάρα πολύ γρήγορα
  • Ο/H vaggelis xania έγραψε:

Παίδες στην 5.9.11 στο lockscreen επάνω δεξιά έχει ροδακι ρυθμίσεων. Το μενού που εμφανίζεται πατώντας το είναι στα Αγγλικά.Παίζει να μεταφραστεί?!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά!!! Πέρα από τα καινούργια που προσθέτουν, δεν έχουμε ακόμα τελειώσει όλη την μετάφραση :D
  • Ο/H gkalen έγραψε:

Πρέπει να ξέρετε επισης ότι αν κάνετε συχνά battery calibration δεν είναι καθόλου καλό για την μπαταρία.

Πρέπει να είστε root.
    Ανοίγουμε τον root explorer ή οποίο file manager με πρόσβαση στο συστημα και πάμε στο data/system/ και σβήνουμε το αρχείο "batterystats.bin" .
    Κάνουμε reboot το τηλ.. και περιμένουμε για λίγο μέχρι να γράψει πάλι ότι φορτιστηκε 100%.

Αυτό ήταν , battery calibration manually χωρίς έξτρα εφαρμογη ( οι εφαρμογές κάνουν ακριβώς αυτό που περιεγραψα , σβήνουν το "batterystats.bin" ).

Όσο και αν προσπάθησα τέτοιο αρχείο δεν βρήκα.. Χρησιμοποιώ το file manager
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Kalmichalis έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Πρέπει να είστε root.

Όσο και αν προσπάθησα τέτοιο αρχείο δεν βρήκα.. Χρησιμοποιώ το file manager

Θέλεις άλλον file manager που να έχει πρόσβαση root όπως Total Commander, Es file explorer, Root browser κλπ.