Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 299.
-
Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω στο mi2 το πρόβλημα με το ρολόι, δεν ξέρω τι φταίει, ίσως η loolipop διότι από τη στιγμή που την έβαλα και στο Sony ultra Z που έχω κάνει το ίδιο, το ρολόι της εικόνας κλειδώματος καμια φορά μένει 3-4 λεπτά πίσω από την κανονική ώρα, μόλις το ξεκλεοδωνω διορθώνεται η ώρα
-
Τι εννοείς πιο πίσω από αυτούς? Γτ? Αυτοί τι ρομ φοράνε? Αν δεν κάνω λάθος ή μόνη διάφορα είναι τα gapps... Και η μετάφραση, κάνω λάθος?
-
παιδια την εβαλε κανεις σε mi2/s ολα καλα ?με apps wifi gενικα με τη συσκευη?
-
Η υπομονή είναι αρετή, καλύτερα να έχεις μια ρομ που παίζει πάρα μια που έχει θέματα... Καλή συνέχεια στους προγραμματιστες και ελπίζω το αποτέλεσμα να ανταποδωσει στον κόπο τους
-
Βρε παιδιά στο mi2 έχω προσέξει ότι το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος καμία φορά είναι 4-5 λεπτά πιο πίσω και μετά όταν το ξεκλεοδωνω παίρνει την κανονική ώρα...
-
να κανω μια ερωτηση ? γενικα περαν των προσθηκων που μπαινουν σε καθε update, βελτιωνεται και τον κωδικα που τρεχει η ρομ για να μην πιανει πολυ ραμ? ή να μην επιβαρύνεται το συστημα?
-
ναι απλα το αναφεραμε!!! πολυ καλη δουλεια παντως παιδια!!! thnks!
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από apollo_il: “μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβαινει σε αναπάντητες.παιζει κανα θεμα με τη ρομ ή απλ…
-
Σε αυτό, μήπως ξέρετε, πως μπορώ να δω τις επόμενες ημέρες την πρόβλεψη του καιρού? Ή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα...?
-
Έχω μια μικρή παρατήρηση στο mi2, παρατήρησα ότι οταν μου ήρθαν mail εισερχόμενα, δεν ακούστηκε ο ήχος ειδοποίησης, ενώ γενικά στα άλλα πράγματα ο ήχος ειδοποίησης δουλεύει κανονικα
-
Εγώ πάντως όσες φορές δοκίμασα να κάνω update στ mi2 μου από το updater δεν τα κατάφερα... Προσπαθησα Να κατεβάσω και να εγκαταστήσω και απετυχα μέσω updater Να κατεβάσω από το site και να επιλέξω το πακέτο αναβάθμισης από τον updater και να κάνω update και κόλλαγε στο ενημέρωση 0%, άρα απετυχα Επομένως έκανα update μέσω recovery Δεν ξέρω αν έκανα κανένα λάθος εγώ πάντως και στους δυο παραπάνω τρόπους περίμενα παααρα πολύ ώρα αλλά τπτ
-
Στο mi2 η ρομ δουλεύει άψογα!!! Να κάνω μία ερώτηση? Στον καιρό... Πως μπορώ να βάλω δύο τοποθεσίες όπως πχ. Πάτρα, Κορυδαλλός, μεγαρα κτλπ? Γτ μου λέει μόνο την τρέχουσα θέση...
-
Εμένα λένε αυτά...
-
Γτ την αναφέρει ως "πρώτη δοκιμαστική έκδοση"??
-
Να κάνω μια ερώτηση? Στο updater του mi2 μου εμφανίζει μόνο την 5.5.1 για updater όχι την 5.5.8, πρέπει να βάλω την 5.5.1 και μετά την 5.5.8??? Τώρα έχω την 5.4.24
-
Για πείτε γνώμη για την 5.5.1 στο mi2 .... Βγήκε καλή? Γτ είχα ακούσει ότι έχει αρκετά bugs η ρομ γενικά....
-
Πάντως θα βόλευε... Το απίστευτο που έχει το Sony ultra z είναι ότι έχεις επιλεγμένο το lte, και όταν έχεις τα data κλειστά το κινητό μιλάει με 2g και όταν ανοίγεις τα data έχει lte preference σήμα και τα σπάει και ο ήχος όταν μιλάς και το ίντερνετ!!! Ελπίζω να το δω και στο xiaomi μου
-
σε εμενα οχι, και το εγκατεστησα ξανα και τωρα ειναι κομπλε...τι να πω? .... βρεφικα σφαλματα, θα φτιαχτουν με τον καιρο.... αλλα μιλαμε παει βολιδα το κινητο...και εχει πολυ λιγοτεερη ram σε χρηση απο οτι η προηγουμενη εκδοση.... αλλα ενα πραγμα με ξενερωνει... παλια ειχαμε το κουμπι γρηγορης εναλλαγης 2g/3g ενω τωρα πρεπει καθε φορα που ανοιγω τα data να ψαχνω στις ρυθμισεις το 3g, γτ το 3g το βγαζω οταν δεν εχω data ανοιχτα γτ κι καλη ποιοτητα ηχουν δεν εχει το 3g και τρωει μπαταρια γτ ψαχνει…
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Κι εμένα μια χαρά είναι... Καλά η ταχύτητα του τα σπάει, αλλά έβαλα το fix του ραδιοφώνου γτ είχε θέμα πάλι” μπορουμε απο το επομενο update να το ενσωματωσουμε το fix του ραδιου ? για το mi2/s
-
Κι εμένα μια χαρά είναι... Καλά η ταχύτητα του τα σπάει, αλλά έβαλα το fix του ραδιοφώνου γτ είχε θέμα πάλι