Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Το τι πρέπει να κάνεις... 1. Την κατεβαζεις 2. Πας updater και την επιλεγεις ως αναβάθμιση Αυτά Τώρα αν θα είναι καλή κλπ δεν το γνωρίζω Πάμε στο αν θες να βάλεις μία με miui 8 όπως την τελευταία Αν και εγώ την έβαλα χωρίς factory reset, η ενδεδειγμένη μέθοδος είναι αυτή 1. Βαζεις την Ρομ στο κινητό σου 2. Πας updater και επιλεγεις να σε πάει recovery 3. Κανείς factory reset 4. Χωρίς να βγεις πας install και επιλεγεις τη νέα Ρομ 5. Δίνεις reboot to system - Με την τελευτ…
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από Gvasilikos: “Παιδια γνωρίζει κανεις πως ενεργοποιω την αναμονη κλήσης όταν κάλω εγώ κάποιον;Δηλαδή να μου δείχνει ότι ο άλλος μιλάει.. ” τηλεφωνο-πατας παρατεταμενα το κουμπι με τις τρεις παυλες ν ανοιξουν οι ρυθμισεις της εφαρμογης και καπου εκει θα το βρεις. ” ευχαριστω για την απάντηση αλλά εκεί βρίσκω μόνο αναμονή για τις εισερχομενες κλήσεις...όχι για τις εξερχόμενες.. Και ξέρω ότι είναι θέμα κινητού γιατί σε άλλη συσκευή μου το βγαζει όταν ο άλλος μιλάει…
-
Καλη τύχη σε οοολους!!!!
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Επειδή από ότι κατάλαβα έφτιαξες μια ωραία σαλάτα από roms κανε καθαρή εγκατάσταση με mi flash tool και μετά πέρνα την ελληνική ακριβώς όπως τα λέει ο @caeser στον οδηγό του και θα στρώσει. - Και άλλη φορά μην βιάζεσαι και ακολουθα τους οδηγους οπως είναι. ” Οντως..τα έκανα όλα όπως έπρεπε και είναι μια χαρά τώρα.. φυσάει το κινητό!!
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΕχεις δίκιο και τα έκανα αυτά που ειπες...πέρασε και άλλη stable και ήταν χειρότερα..έκανα factory reset με develop αλλά δεν αλλάζει κάτι..κάποιο πρόβλημα στην κεραία βγάζει και μου λέει δυστυχώς ή διαδικασία σταμάτησε.. Com.android.phone.. Αλλά αυτά π βλεπω είναι πως ενώ οι κεραίες του σήματος είναι μηδενικές έχω και ίντερνετ και μπορώ να κάνω κλήσεις..
-
Μήνυμαπαιδιά βοήθεια..redmi note 2 tdd και εργοστασιακά λειτουργούσαν ολες οι μπάντες ..πέρασα την gvt 6.1.7 και ξαφνικά έβγαζε android.process.accore Το έψαξα λίγο και μπήκα πάλι engineeremode και πάτησα antenna και κάθε φορά εβγαζε android.process.accore. Έπειτα πήγα να δω μπαντες γιατί ενώ έκανα κανονικά κλήσεις δεν είχα γραμμή σήμα..και είσαι ότι ενεργοποιημένος είναι μόνο egsm900/dcs1800/pcs1900/gsm850 Παιδια βοηθεια έχω αγχωθεί....
-
[*]Την επωνυμία της επιχείρησης Minideal [*]Την Διεύθυνσή της (URL) minideal.net [*]Tι ακριβώς αγοράσατε Xiaomi redmi note 2 16gb [*]Την ημερομηνία αγοράς 24/11 [*]Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 9 [*]Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε -21 ημερες (18 απο την μέρα αποστολής) [*]Την αξιολόγησή σας για το After Sales [*](Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - ελπίζω να μην χρειαστεί [*]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) αρνητικό οτι δεν απάντησαν ποτε σε ενα e-mail μου.Κατα τα αλλά το κινητό…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gvasilikos: “Έμενα ενημερώθηκε στο Signpost : arrival at destination post (country gr) στις 12/12 Να μην το περιμένω μέσα στην εβδομάδα;; ” βάλε 2 για να είσαι σίγουρος...αν και ποτέ δεν ξέρεις ” ελπίζω να πέσω στο ποτέ δεν ξέρεις γιατί μετά με το νέο έτος. .. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από Gvasilikos: “Καλησπέρα παιδιά!! Συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλα πιστεύω είναι σχετικό.. Έκανα την πρώτη μου παραγγελία από εξωτερικό για το Xiaomi redmi note 2 16gb απο minideal και απο τις 27/11 μου γραφει στο singpost Despatched to overseas (Country code: GR). .έχει καθυστερήσει ή ανησυχώ τζάμπα ;;; ” σε καλό δρόμο είσαι !!κατά τα Χριστούγεννα θα το 'χεις στα χέρια σου ” το θέμα μου είναι ότι φεύγω στις 24 απο Αθήνα για τις γιορτές..ξέρουμε τι γίνεται…