Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

Πως αγοράζεις από Ali φίλε μου?

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα , εχω βάλει την Revolut στο Alipay , κατι σαν το paypal ειναι , ανοίγεις λογαριασμο εκει και βαζεις οποια καρτα θελεις , εγω εβαλα την revolut... έχω κάνει κάποιες αγορές μια χαρά όλα...
      Και ψάχνω γνώμες για τον συγκεκριμένο πωλητή.

Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H yliko έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης : OPPOMART - Buy OnePlus 2, OPPO Find 7 and Accessories
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 white 16gb + tembered glass + hard pc cover case
      Την ημερομηνία αγοράς : 03 Σεπ 2015 (παραλαβή 24 Σεπ 2015)
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημέρες απο την παραγγελία
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 24ωρη άμεση ανταπόκριση after sales market
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Είμαι πολύ ικανοποιημένος εκτός απο το πρόβλημα οτι στην παραλαβή στο box που ήταν αρκετά περιποιημένο έλλειπε η hard pc cover (θήκη)
      τους έγραψα στο e-mail απόγευμα δικό μας περίπου 6 και πήρα απάντηση το πρωί της επομένης με άμεση επικοινωνία μηνυμάτων sto οποιο ανέφεραν πως στην παραγγελία ενώ εγινε κανονικά
      κατα την ολοκληρωση της ειχε διαπιστωθεί έλλειψη του προιόντος και με διαβεβεωσε πως θα αποσταλλέι εκ νεου η θήκη και να περιμένω 2 βδομαδες για την παραλαβη της.
      η πληρωμή έγινε μέσω paypal
      συνολικό κόστος 190 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου της ισοτιμίας ευρώ - δολλαρίου απο paypal, των περιφερειακών tempered glass + cover, την αποστολή με eu shipping expidite no tax και την προμήθεια του paypal για ανέβασμα χρημάτων στο balance του λογαριασμού)

η παρακάτω σελίδα μου άρεσε γιατί αναφέρει για εγγύηση συσκευής ενός χρόνου και για επιστροφή προιόντος εντός 14 ημερών αν υπάρχει μη ικανοποίηση. Τέλος η ασφάλεια παραλαβής του προιόντος απο ευρώπη και την αποφυγή πληρωμής επιπλέον κόστους φόρων και τελωνείου.
      η αποστολή έγινε από Γαλλία με Chronopost η οποία συνεργάζεται με Dpd και καθόλη την διάρκεια παρακολουθουσα την κίνηση του προιόντος απο την Γαλλία και πέρα.Αφίχθει στην ελλάδα οδικώς και η εταιρία που συνεργάζεται και μου παρέδωσε το πακετο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ειναι η ACS. το πακέτο μου ξεκίνησε απο Γαλλια πήγε Γερμανία, αυστρία, ουγγαρία και μετά θεσσαλονίκη. απο εκει ήρθε στη πόλη μου.
      έβαλα 3 φωτό παρακολούθησης του προϊόντος.
      καλημέρα κι από μένα, συμπληρώνω παλαιότερη αναφορά για την σελίδα που αναφέρω. η θήκη που υπηρχε σε έλλειψη εστάλλει κανονικά σε νεότερη παραγγελία αλλων τηλεφώνων.
      απο την συγκεκριμένη σελίδα έχω παραγγείλει 5 τηλέφωνα redmi note 2 σε διαφορετικές παραγγελίες μαζί με έναν φίλο. η μέγιστη διάρκεια της σελίδας για την παραλαβή του τηλεφώνου είναι 21 ημέρες (εκτός απροόπτου εορτών της συγκεκριμένης χώρας.) αποστέλεται πάντα όταν προκειται για συσκευή μέσω της chronopost.com γαλλική έταιρεία courier και μετά οδικώς τουλάχιστον για την βόρεια ελλάδα μέσω dpd.international. ενώ όταν πρόκειται για ένα περιφεριακό θήκη ή ακουστικά αποστέλλεται μέσω άλλης χωρας singaporepost.com η μέσω ολλανδίας.(προφανώς έχουν αποθήκες εκεί) πληρωμή μέσω paypal πάντα και αντίστοιχα εντός 3-7 ημέρων tracking number. η μοναδική επιβάρυνση που έχει κανείς είναι τα 27ευρώ για ευρωπαική αποστολή χωρίς εξτρα φόρους και τελωνείο αφού παραδίδεται από την ACS ελλάδα χωρίς καμία οπως επαναλαμβάνω εξτρά χρέωση. τα 27 ευρώ αυτά μπορούν να μοιραστούν ανάλογα τις συσκευές δηλαδή 3 τηλέφωνα πχ σε μία παραγγελία όπως καναμε εμεις με τον φίλο μου οπότε τα 27ευρώ μοιράστηκαν στα 3 ατομα που παρρήγγειλαν. δεν έχω αλλη παρατήρησησ και επισήμανση για την εταιρία να κάνω. αναμένω μία θήκη για meizu m2 που παρήγγειλα για τον γαμπρό μου.
      οποιος θέλει μπορεί να ρίξει μία ματια στην εταιρία και τα προιόντα που εμπορεύεται.
      υ.γ. στην τιμή μετατροπής σε ευρώ πρέπει να υπολογίσεται οτί η εταρεία βάζει την τιμή με βάση την ισοτιμία ευρώ δολλαρίου που ισχύει, χωρίς να υπολογίζει την προμήθεια ισοτιμίας που παίρνει η εταιρεία paypal για την μετατροπή ευρώ δολλαρίου περίπου 0.05 ευρώ νομίζω. το αναφέρω γιατί η τελική τιμή διαφέρει από αυτήν που υπολογίζεις σύμφωνα με την τιμή που βλέπεις.

καλή συνέχεια σε όλους. και οποιος έχει απορία είμαι διαθέσιμος να απαντήσω εφόσον έχω απάντηση :)
    • Γνωριζει καποιος τι γινεται αυτη την περιοδο με το postNL ??
      Ενω στις 24/3 μου εβγαζε "Item has left the originating country" ,χθες μου εβγαλε "item is ready for shipment" !!!!?????
      το εχει παθει καποιος αλλος?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H madmax έγραψε:

Γνωριζει καποιος τι γινεται αυτη την περιοδο με το postNL ??
      Ενω στις 24/3 μου εβγαζε "Item has left the originating country" ,χθες μου εβγαλε "item is ready for shipment" !!!!?????
      το εχει παθει καποιος αλλος?
      Μην αγχώνεσαι. Η Ολλανδία πλέον αργοπορεί, αλλά τελικά έρχεται. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ας αργησει μερικες μερες, δεν με πειραζει αυτο. Δεν θελω να μπω στη διαδικασια refund και παραγγελιά ξανα, ενα μηνα το παλευω με διαφορες μ@@@@@ απο τα κινεζομαγαζα και αυτη ειναι ηδη η τριτη παραγγελιά που κανω.
    • Διαφήμιση
    • Μου ήρθε χθες δέμα από αυτούς. Από τις 3 το περιμένω....

Άρα υπολόγισε και εσύ πάνω κάτω κανά μήνα
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μου ήρθε χθες δέμα από αυτούς. Από τις 3 το περιμένω....

Άρα υπολόγισε και εσύ πάνω κάτω κανά μηνα
      Αν τελικα ερθει... εκει το υπολογιζω, μηνα +
      Απλα μου εκανε εντυπωση αυτο που εγινε με το tracking number το μετανιωσαν?? 8| :S :S :S
    • Γεια σας παιδιά και ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος..Θέλω αξιόπιστα site ανταλλακτικων για ένα redmi note 2 και θέλω και για ένα lg l70 d320 screen lcd και digitizer..και για τα δύο κινητά..
    • παραγγελια στις March 23, 2016(vickmall) , 2 μερες μετα πηρα tracking number , με 'status -Complete) αλλα ακομα δεν μπορω να εντοπισω το δεμα μου.
      (Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.)
      Κλασσικη καθυστεριση SG POST ή παιζει κατι αλλο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

παραγγελια στις March 23, 2016(vickmall) , 2 μερες μετα πηρα tracking number , με 'status -Complete) αλλα ακομα δεν μπορω να εντοπισω το δεμα μου.
      (Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.)
      Κλασσικη καθυστεριση SG POST ή παιζει κατι αλλο?
      Μπααα... δεν νομίζω να παίζει κάτι άλλο, πέρα απο την κλασική καθυστέρηση που λες. Στο ίδιο status με σένα ένα ήμουν και γω για 6 συνεχόμενες μέρες (παρόλο που πήρα tracking number την ΙΔΙΑ μέρα της παραγγελίας μου!!), όπου τελικά πήρα μαζεμένες 7 εγγραφές στο σύστημα για το που βρίσκεται το πακέτο μου... (Όλα αυτά, την περασμένη βδομάδα)