Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 119.

• ola ok thanks

• καλημέρα εκανα φλασ την eu rom μέσο twrp άλλα όταν κανε reboot mou κολαει στο λογότυπο Μιχ και απο κατω εχει το android με τελιτσες καμια ιδεα?

• Παράθεση από jp7rgv: “Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από τα παρακάτω tempered glass να μου πει γνώμη? nillkin.org/smartphones-access…omi-mi-mix-2-mi-mix-2s-cp nillkin.org/smartphones-access…kin-xiaomi-mi-mix-2-h-pro google.com/search?q=Xiaomi+mi+…bAhXJYlAKHbSqAI4Q_AUIESgD ” Και αυτή είναι πολύ καλή prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=X-ONE XIAOMI MI MIX 2

• Παράθεση από petran07: “Ευχαριστώ... Αλλα όπως και να έχει είναι αρκετά ανεβασμένη η τιμή.... Κρίμα... ” Παντός για head έχει χαμηλό sar από τις άλλες εταιρίες μόνο η Samsung έχει χαμηλό head. Για body είναι από τα πιο υψηλά...

• Παράθεση από biovaggoulas: “Καλησπέρα κι από μενα. Παραήταν καλή η τιμή για να μην αλλάξω κατηγορία για το τοπ μοντέλο. Κάτοχος πλέον από σήμερα κι εγώ. Αναμονή 72 ώρες για ξεκλείδωμα. Μου ήρθε με global stable 9.1 κλειδωμένο bootloader κτλ... Και μου έχει έτοιμη για εγκατάσταση την τελευταία global. Είναι καλό να ξεκλειδώσω πρώτα πριν την κάνω την αναβάθμιση, σωστά? ΥΓ1: Τι απίστευτη αίσθηση έχει στο χέρι ρε παιδιά???? Έχει δοκιμάσει κανείς την ανθεκτικότητα του κεραμικού σε γρατσουνιές? Για πρ…

• Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανένας σε Android box και αν σε πιο?

• Όλα καλά ξανάνοιξε το κινητό, θα κάνουμε απόπειρα από εβδομάδα Ευχαριστώ τον Linuxakia kai τον masterismo που με βοήθησαν

• ναι ειχα βαλει το κωδικο αυτο που εχω για lock akoma na anoiksi

• to zip to flashara με την 28-twrp-recovery-3-2-1-0-for-miui.html

• . 28-twrp-recovery-3-2-1-0-for-miui.html και με global stable 9.5.4.0 μπηκα πάλι recovery και εκανα wipe cache και dalvik και εκανα και reboot μου ειπε να περιμενω κανα 5 λεπτο μεχρι να ανοιξει ο φιλοσς masterismos

• εκανα τα βηματα που ειπε ο φιλοσ masterismos εβαλα το SuperSU-v2.82-201705271822.zip απο το TWRP εκανε και επανεκινηση αλλα κολησε στο miui δε ανοιγει τι κανω?

• Παράθεση από amavroudis: “Κάνεις root φλασαροντας το supersu μέσα σε twrp και κατόπιν ανοίγεις μέσα στο twrp το αρχείο που αναφέρεται παραπάνω system/build.prop και τροποποιείς την αναφερόμενη γραμμή persist.camera.HAL3.enabled=1. ” Τόσα απλά είναι.... δε το κατέχω, ίσως το προσπαθήσω

• Παράθεση από masterismos: “Καλημέρα. θέλω να ενημερώσω τους λάτρεις της φωτογραφίας πως... Η Google camera έκδοση Arnova v7 beta 9 25.3.2018 δουλεύει στην Global Stable 9.5.4.0 Εκτός από το slow motion αλλά ότι δε δουλεύει το τραβάμε με την στοκ κάμερα. Προϋπόθεση να είναι ενεργοποιημένο το Camera 2 api. Αυτό γίνεται βάζοντας αυτή τη γραμμή "persist.camera.HAL3.enabled=1" στο system/build.prop αρχείο και reboot. Άρα πρέπει να είστε Root. Το link της κάμερας. Google Camera Port: Arnova8G2 apks Ίσ…

• Από viber θέλω να στείλω μια εικόνα σε email και μου κρασαρει. Εχει άλλος τέτοιο πρόβλημα? Είμαι με stable 9.5.4.0

• Παράθεση από tsikki: “Καλημέρα παιδιά. Έχω αναβαθμίσει στην τελευταία global stable v 9.5.4.0 και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου φαίνεται σε γενικές γραμμές... Και τα sceen gestures πολύ ωραία και λειτουργικά... Και η μπαταρία μια χαρά είναι! ” Θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ σε global 9.5.4.0 και όλα good!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από epica1977: “καλησπερα εχω global stable oreo k εχω βαλει το full display mode k εχω την εντυπωση οτι τα gestures κολανε...δεν το πιανει με την πρωτη...κ εχει κ ενα lag...αλλα πριν ειχα china stable oreo k δουλευανε μια χαρα...το εχει παρατηριση καποιος αλλος? ” Αν η Stable που έχεις βάλει είναι η Version 9.5, είναι προβληματική ROM σε πολλές συσκευές..Αν δεν έχεις ξεκλείδωτο Bootloader ώστε να μπορείς εύκολα να αλλάξεις ROM σε μια ποιο παλιά Version τότε αναγ…

• Παράθεση από chrisnik: “Ναι η global.... Κατεβαζεις... Την περνας στον φακελο downloaded rom κ μεσω updater την επιλεγεις... ” Thanks Chris....

• Παράθεση από chrisnik: “Η τελευταια oreo global stable... Επειδη γκρινιαζαν μερικοι που δεν ειχαν παρει ενημερωση ακομη.... ” Oxi η China? H κανονική? Κάνουμε update από το κινητό μέσα?

• Παράθεση από chrisnik: “Οριστε κοσμε: bigota.d.miui.com/V9.5.4.0.ODEMIFA/miui_MIMIX2Global_V9.5.4.0.ODEMIFA_299bdfa675_8.0.zip ” Καλημέρα Chris ποια είναι αυτή?

• Παράθεση από kmeles: “Μου ήρθε να κάνω αναβάθμιση από stable global 9.2.3.0 σε 9.5.4.0. Δείτε και εσείς παιδιά ” Για δώσε καμία φώτο να δούμε τι λέει