Θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ σε global 9.5.4.0 και όλα good!!Ο/H tsikki έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Έχω αναβαθμίσει στην τελευταία global stable v 9.5.4.0 και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου φαίνεται σε γενικές γραμμές... Και τα sceen gestures πολύ ωραία και λειτουργικά... Και η μπαταρία μια χαρά είναι!
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
Από viber θέλω να στείλω μια εικόνα σε email και μου κρασαρει. Εχει άλλος τέτοιο πρόβλημα?
Είμαι με stable 9.5.4.0 -
Καλησπέρα περιμένω πως και πως τις ελληνικές global stable . Πολλές φορές εφαρμογές τραπεζών αναγνωρίζουν ρουτ και magisk και xposed όπως και το snapchat. Εγώ αυτό που κάνω είναι μετά από factory reset και εγκατάσταση της Rom σεταρω πρώτα τις εφαρμογές log in κτλπ και μετά βάζω magisk και το κρύβω από τις ανεπιθυμητες.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Από viber θέλω να στείλω μια εικόνα σε email και μου κρασαρει. Εχει άλλος τέτοιο πρόβλημα?
Είμαι με stable 9.5.4.0
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H AK47 έγραψε:
Παιδια ειμαι ετοιμος να παρω το mi mix 2 ειναι απο gearbest το 6/64 απο ιδιωτη θα το παρω το κουτι λεει πανω Global edition ειμαι οκ ?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
-
Μα εννοειται...δες οθονη κλειδωματος- ενεργοποιηση οθονης με τις ειδοποιησειςMi 11 pro
-
Δεν μπορώ να γνωρίζω με τι Ρομ θα έρθει από τημ φωτό του κουτιού πρέπει να ανοίξω το κινητό έτσι ?
-
Ο/H AK47 έγραψε:
Δεν μπορώ να γνωρίζω με τι Ρομ θα έρθει από τημ φωτό του κουτιού πρέπει να ανοίξω το κινητό έτσι ?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H AK47 έγραψε:
Πλέον νομίζω έρχονται ολα με official global.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0