Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
-
Ο/H Polizos έγραψε:
Mi 11 pro -
Αα εντάξει οπότε όσοι έχουμε global κάνουμε άφοβα το update
-
Είχε αναφερθεί και στην global, και οχι μόνο αυτό το πρόβλημα.
Οι αυτονομία στις μπαταρίες έχουν πέσει πολύ κάτω στην V9.5 και προτείνω να κάνετε skip αυτή την version μέχρι να βγει νεώτερη ή κάποιο fix. -
Καλησπερα σας,
Μολις μου ηρθε μηνυμα για να κανω αναβαθμιση σε Ω9.5.4.0.ODEMIFA/ Stable1.5G
Αξιζει τον κοπο η να το αφησω ως εχει?
Καπου διαβασα οτι μειωνεται δραματικα η διαρκεια της μπαταριας μετα απο αυτη την αναβαθμιση.
Ευχαριστω. -
Ο/H laios23 έγραψε:
Καλησπερα σας,
Μολις μου ηρθε μηνυμα για να κανω αναβαθμιση σε Ω9.5.4.0.ODEMIFA/ Stable1.5G
Αξιζει τον κοπο η να το αφησω ως εχει?
Καπου διαβασα οτι μειωνεται δραματικα η διαρκεια της μπαταριας μετα απο αυτη την αναβαθμιση.
Ευχαριστω.
-
καλησπερα εχω global stable oreo k εχω βαλει το full display mode k εχω την εντυπωση οτι τα gestures κολανε...δεν το πιανει με την πρωτη...κ εχει κ ενα lag...αλλα πριν ειχα china stable oreo k δουλευανε μια χαρα...το εχει παρατηριση καποιος αλλος?
-
Ο/H epica1977 έγραψε:
καλησπερα εχω global stable oreo k εχω βαλει το full display mode k εχω την εντυπωση οτι τα gestures κολανε...δεν το πιανει με την πρωτη...κ εχει κ ενα lag...αλλα πριν ειχα china stable oreo k δουλευανε μια χαρα...το εχει παρατηριση καποιος αλλος?
Αν δεν έχεις ξεκλείδωτο Bootloader ώστε να μπορείς εύκολα να αλλάξεις ROM σε μια ποιο παλιά Version τότε αναγκαστικά θα περιμένεις το επόμενο Update που λογικά θα διορθώσει και τα προβλήματα που αναφέρεις. -
Το ότι δεν δουλεύει το alpha wallet πλέον, οφείλεται στο ξεκλειδωτο bootloader?
Από τότε που τον ξεκλειδωσα παρατηρώ ότι δεν με αφήνει να κάνω ανέπαφες συναλλαγές. Και στη 7αρα και στην 8.
Πριν που ήμουν κλειδωμένος δούλευε μια χαρά.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H epica1977 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0