Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
Παράθεση από nikosef: “Επειδή υπάρχει ένα θέμα με το Mi Note Pro: Εγκατέστησα χθές την έκδοση Nougat στο κινητό μου χωρίς factory reset μέσω TWRP. Κακώς γιατί γίνεται μετάβαση απο LOLIPOP σε NOUGAT . 1.Το κινητό είναι πιο αργό αλλά δουλεύει κανονικά. 2.Το TWRP χάθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω την έκδοση fix ούτε να τρέξω κάποιο back up. 3. Έκανα unlock Bootloader για να είμαι σίγουρος. 4. Εγκατέστησα την TWRP που προτείνεται στο site χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και άλλες με έκδοση 3.0 χωρί…
-
Γνωριζει κανεις πως να ξεκλειδωσω τον bootloader σε mi note pro? Απο χθες που περασα την nougat κλειδωσε...Λιγη βοηθεια σας παρακαλω?
-
Απο οτι καταλαβα το FAILED (remote: Partition flashing is not allowed) κατα την διαδικασια φλασαρισματος του νεου TWRP για android 7.0 Nugat οφειλεται στο οτι κλειδωθηκε το bootloader moy. Πως το ξεκλειδωνω παλι σε mi note pro? δεν μπορω να κανω factory reset. Δεν μπορω να φλασαρω την fixed rom με twrp Καθως δεν μπαινει με κανενα τροπο σε twrp. Mου δινει error και σε fastboot flash recovery twrp.img και fastboot boot twrp.img commands. Εννοειται ειμαι σε fastboot ενω δινω τις εντολες. Καποια βοη…
-
Σε mi note pro δεν μπορω να κανω flash to recovery.....κανω τα βηματα οπως αναγραφονται και μου βγαζει αυτο... C:\adb>fastboot flash recovery twrp.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (47532 KB)... OKAY [ 1.031s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Partition flashing is not allowed) finished. total time: 1.046s Επισης δεν μπορω να κανω factory reset. Παταω να κανει factory reset βαζω τον κωδικο χρηστη της miui που ζηταει και απλα το κινητο κλεινει. Δεν κα…
-
Καλημερα σε ολους. την περασα και εγω σε mi note pro και αν και ειχα διαβασει οτι για να παμε σε android 7.0 nugat χρειαζεται factory reset,εφοσον δεν ηταν μεσα στα 4 βηματα της επιτυχημενης εγκατασταση δεν το εκανα. Ωρα που ειναι ποιυ να περιμενα να κανω back up ολα τα αρχεια μου Εν τελη η συσκευη ανοιξε κανονικα και δεν εχω δει καποιο προβλημα. Το factory reset να το κανω τωρα ή χρειαζοταν πριν την εγκτασταση?
-
Εγώ πάντως με τις κάμερες mi4 και mi note pro είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Δεν είχα ποτέ παράπονο είτε ήταν σελφι είτε πολύ κοντινή λήψη ή βράδυ με φλας. Περιμένω κάποια βελτίωση σε Note 2 και mi mix. Εμενα με χάλασε που κανένα από τα 2 δεν έχει 2κ ανάλυση. Λέτε να βγει mi note 2 pro τον Μάρτιο/Απρίλιο ?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Για την τιμη ειμαι επιφυλακτικος αλλα θυμαμαι και για το mi note 2 ειχε κυκλοφορησει μια φημη οτι θα ηταν πανακριβο. Μεχρι την επισημη παρουσιαση δεν πιστευω τιποτα. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι και το mi note 2 θα ειχε διπλη καμερα. ” Η επίσημη παρουσίαση τελείωσε σήμερα νωρίς το μεσημέρι..!Οι τιμές ανακοινώθηκαν και επίσημα!! Η έκδοση με τα 4 GB RAM και 64 GB κοστίζει 413 δολάρια (περίπου 380 ευρώ), η έκδοση των 6 GB RAM και 128 GB κοστίζει 487 …
-
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω το ταμπλέτ του τιτλου για ταινίες και Web browsing πιο πολύ αλλα και παιχνίδια κάποιες φορές. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Samsung galaxy tab s 8.4LTE ΑΛΛΑ κολλάει πάρα πολύ πάρα τα format που του έχω κάνει. Απορώ πως το άντεξα 2 χρονια. Όπως και να έχει το Huawei MediaPad M3 8.4" έχει πολύ δυνατότερο hardware και σίγουρα θα με καλύψει. Το έχει χρησιμοποιήσει κάνεις? Επίσης γιατί σκρουτζ έχει 350ευρω και στο gearbest 550???
-
Καλημερα,καλη εβδομαδα!! γνωριζουμε αν θα εχει 2 εκδοσεις?? Απλη και pro,οπως το πρωτο?
-
Καλημερα. Ένας φίλος πήρε redmi note pro και φοράει μία 6.4.14 beta. Φαντάζομαι κινεζική μιας και δεν έχει ελληνικά...για να περάσει την δικιά μας 6.5.26 είναι απαραίτητο να έχει υπολογιστή? Είναι άσχετος και δεν θα έχει πρόσβαση σε υπολογιστή τουλάχιστον ένα μήνα (είναι στρατό) !
-
Καλημερα!! Ευχαριστουμε....κατεβαζω και εγώ εννοείται...πολύ καλη ή καινούργια λειτουργεία...αλλά εφόσον όλες οι συσκευές έχουν touch buttons δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο ..όπως και να έχει πάντα κάποιον θα τον βολεψει... Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί το mi note pro δεν έχει πάρει ακομη Android 6? Φαντάζομαι θα πάρει miui 8 ή οποία είναι (αποκλειστικά??) Βασισμένη σε Android 6.0??
-
καλημερα από την ηλιόλουστη Ρόδο! Και εμένα το mi note pro ποτέ δεν έβγαζε υψηλό σκορ! Κάποιες φορές μάλιστα έβγαζε λιγότερο από 70000. Συνήθως με φουλ μπαταρια, κρύα συσκευή,flight mode κλπ έβγαζε 72000. Με την 6.5.5 έβγαλε 77600. Δεν με πολύ ένοιαζε ποτέ το σκορ η αλήθεια είναι. Ή συσκευή πετάει, είναι εντελώς smooth και στο multitasking που το λιωνω δεν κόλλησε ποτέ. Άρα τι 60000 τι 120000. Εφόσον είναι όλα ρολόι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εγώ κάνω το τεστ με κάθε καινούργια ρομ από περιέργ…
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαλημερα παιδιά. Από την 6.4.28 και τώρα στην 6.5.5 παρατήρησα ότι υπάρχει στην προσθήκη προφίλ μπαταρίας η CPU να είναι είτε balanced είτε high perfomance. Αλλά σε High perfomance η συσκευή σκόραρε λιγότερο σε antutu και στην καθημερινή χρήση δεν ήταν και τόσο smooth,υπήρχαν αέρα και που κάποια lag spikes. Τελικά δουλεύει όπως στο mi4(το είχα γιαυτό το θεωρώ ως μέτρο σύγκρισης)??