[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημερα σε ολους. την περασα και εγω σε mi note pro και αν και ειχα διαβασει οτι για να παμε σε android 7.0 nugat χρειαζεται factory reset,εφοσον δεν ηταν μεσα στα 4 βηματα της επιτυχημενης εγκατασταση δεν το εκανα. Ωρα που ειναι ποιυ να περιμενα να κανω back up ολα τα αρχεια μου
Εν τελη η συσκευη ανοιξε κανονικα και δεν εχω δει καποιο προβλημα. Το factory reset να το κανω τωρα ή χρειαζοταν πριν την εγκτασταση? -
-
Υπήρξαν αναφορές για μεγάλο Battery Drain, και οι ROM ανανεώθηκαν με νέο Compile.
Όσοι έχετε χάσει το TWRP Recovery στο Mi-Note PRO (Leo), θα πρέπει να κάνετε Flash το TWRP Recovery που υπάρχει μέσα στην νέα ROM.
Kάνετε απλά extract από το zip της Νέας διορθωμένης ROM, το twrp.img που βρίσκεται στο φάκελο /recovery, και αφού το βάλετε στο φάκελο adb στο PC σας, και εκτελείτε σε Fastboot την εντολή fastboot flash recovery twrp.img
Τις ROM θα τις βρείτε όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
-
Ο/H Sothrhsgr έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί έκανα κανονικά fr αλλά δεν μου περάστηκε η nougat μου λέει πάλι 6.0.1 αλλά μου γράφει κανονικά την εκδοση 7.2.9...Μήπως εγώ μπερδεύτηκα και για mi5s plus δεν έχει βγει nougat;;
-
Ο/H Sothrhsgr έγραψε:
Μήπως εγώ μπερδεύτηκα και για mi5s plus δεν έχει βγει nougat;;
Mi-5S Plus
Natrium
6.0
DOWNLOAD
XTRVBeta1
(Rooted Super User)
8ba2bcbc468e837c3d09972499322ae7
ΝΑΙ
-
Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
Εν τελη η συσκευη ανοιξε κανονικα και δεν εχω δει καποιο προβλημα. Το factory reset να το κανω τωρα ή χρειαζοταν πριν την εγκτασταση?
Αν δεις τίποτα παράξενο ή κάποιο μεγάλο Battery Drain τότε Factory Reset και πέρασμα την νέα ROM που δώσαμε πριν από λίγο. -
Οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά απλά ψάχνονται με το φόρουμ ακόμα και μπερδευομαι λίγο....!!!!
-
Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου και εκεί δεν γίνεται επαναφορά της συσκευής (ξεκινάει η συσκευή χωρίς να έχει χάσει τίποτα) και φοβάμαι ότι μετά τη πρώτη εγκατάσταση κλείδωσε ο bootloader εκτός και είναι πρόβλημα TWRP με Android 7. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμία ιδέα για το πώς θα καταφέρω να μπω σε TWRP?
-
Περαστηκε σε Kate με FR χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες