Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαTo ελυσα με εναν πιο απλο τροπο. ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/5 πατηματα στην εκδοση κερνελ και ανοιγει το CIT-hardware tester,η 9 επιλογη ειναι ο proximity sensor. ηταν στο 0,εκανα calibrate και εγραψε PASS. Tωρα δουλευει κανονικα.!!! Ευχαριστω πολυ! δεν ξερω πως μηδενιστηκε αλλα τελος καλο ολα καλα! (ευτυχως δηλαδη δεν ειναι hardware problem μιας και προσφατα μου εσπασε η οθονη αλλα χωρις πτωση της συσκευης!)
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜπορεις μηπως να μου περιγραψεις που βρισκεται πανω στην συσκευη ο αισθητηρας αυτος?? επηρεαζει καποιες αλλες λειτουργειες? πχ το screen rotation δουλευει κανονικα...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους. Σε Mi note pro απο την προηγουμενη εκδοση ?(6.3.31??) αλλα και σε αυτην τωρα (6.4.7) εχω το εξης προβλημα. Οταν καλω καποιον η σηκωσω ενα τηλεφωνο μολις το βαλω στο αυτι μου,οπως ολοι γνωριζουμε η οθονη σβηνει γινεται μαυρη και οταν κατεβασουμε το κινητο στην ορθη σταση που το χρησημοποιουμε η οθονη επανερχεται. Εμενα δεν! Παραμενει απενεργοποιημενη-μαυρη με αποτελεσμα να μην μπορω να τερματισω την κληση. Οταν καλεσω εγω καποιον και δεν το σηκωσει δεν μπορω να το κλεισω και μπ…
-
Με μια πρωτη ματια η εκδοση πεταει και επιδιορθωνει καποια προβληματα που ειχα στην προηγουμενη. Γνωριζουμε ποτε θα παρει το mi note pro android 6 μηπως??
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημερα!!Καλη εβδομαδα και καλο μηνα.Υπάρχει τεχνικός Ελλάδα για xiaomi συσκευές? Πριν λίγο μου έσπασε η οθόνη σε mi note pro με έναν εντελώς ηλίθιο τρόπο και όπως είναι λογικό τρελάθηκα γιατί η συσκευή είναι άψογη. Γνωρίζει κανεις κάποιον να μου συστηνει? Υ.Γ ας μεταφερθεί στην σωστή ενότητα,λόγο βιασύνης δεν την βρήκα.
-
Ακολουθησα τα βηματα ενα ενα και ολα πηγαν μια χαρα! ευχαριστω!!
-
Οταν μεσω της εφορμογης επιλεγω το πακετο αναβαθμισης ως συνηθως το κινητο κανει μονο του reboot se recovery σωστα?? Εμενα δεν το κανει...κανει κανονικα την διαδικασια του shut down,εμφανιζεται το MI στο boot της συσκευης και πριν μπει στο recovery απλα κλεινει!
-
Καλησπερα σε ολους....Στο mi note pro μου βρισκομουν στην gtv 6.3.3 και σημερα πηγα να περασω την 6.3.17/19. το προβλημα μου ειναι οτι εχει χα8ει η recovery μου. Otan kanv reboot σε recovery το κινητο απλα κλενει. Δοκιμασα και κλειστο με τα power +volume up buttons και μεσω updater την επιλογη reboot in recovery. Τι μπορω να κανω απο εδω και περα?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Καλησπερα ,ποια είναι ή τελευταία έκδοση της ρομ για mi note pro? Έχω ακόμη την 6.1.7 και δεν είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία καθόλου καθώς και καποια τακτικά κολλήματα ανά περιόδους. Παρακολουθω το νήμα και δεν υπάρχει αναβάθμιση εδώ και καιρό λόγο προβλήματος με το wifi όπως αναγράφεταιμε κόκκινα γράμματα ” λογικα αύριο θα έχουμε κενουρια ρομ!!Εγώ πέρασα το κενουριο twrp είναι μια χαρά!! ” Ενα λινκ για το καινουργιο twrp? Δεν το …
-
Καλησπερα ,ποια είναι ή τελευταία έκδοση της ρομ για mi note pro? Έχω ακόμη την 6.1.7 και δεν είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία καθόλου καθώς και καποια τακτικά κολλήματα ανά περιόδους. Παρακολουθω το νήμα και δεν υπάρχει αναβάθμιση εδώ και καιρό λόγο προβλήματος με το wifi όπως αναγράφεταιμε κόκκινα γράμματα
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΝαι αλλα η σιμ εχει σημα κανονικα.Μπορω να δεχτω και να στειλω μυνημα (το οποιο επιτρεπει το mobile internet αλλα οχι τηλεφωνο) μονο τα δεδομενα δεν ανοιγουν...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημερα, Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!! Να σας απασχολησω και εγώ λίγο. Έχω στην θέση 1 μια micro sim ή οποία είναι mobile broadband internet και στην θέση 2 έχω μια νάνο διμ που είναι το κινητό μου κανονικά. Επιλέγω στις ρυθμίσεις calls σιμ 2 (cosmote Gr) και τα data να είναι από την σιμ 1 (Vodafone Gr). Ανοίγω τα δεδομένα και δεν ενεργοποιούνται. Λέει data enabled αλλά τα δεν εμφανίζεται πάνω στο σήμα το αντίστοιχο σήμα δεδομένων. Αν επιλεξω τα data να είναι ή σιμ 2 που είναι το κινητό μου αν…
-
Τι θα γινει αν.....
ΜήνυμαΧαχαχαχα οχι δεν 8α το ελεγα. Ειναι συγκεκριμενες ερωτησεις που αποκτας γενικες γνωσεις....Να καταλαβω και εγω πως ολα αυτα συνδεονται/συνεργαζονται μεταξυ τους. θυμαμαι σε παλαιοτερα μοδελα κινητων 2010/2011/2012 φλασαρα ρομ και μετα δοκιμαζα πολλους διαφορετικους κερνελ. Να ρωτησω τωρα απο απορεια και μονο αν γνωριζεις (υποσχομαι δεν θα το κανω ) γιατι ο κερνελ να brickarei την συσκευη μου εφοσον το hardware ειναι το ιδιο?? (nerd alert ahahahahahaha)