Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 121.
-
Παράθεση από vabene73: “λοιπον παιδια κερδιζω το βραβειο του μαλ@κα της ημερας σε μια μερα μπρικαρα καινουριο mi max 3/64 η ιστορια εχει ως εξης καινουρι κινητο με αγορασμενη απο vickmall global multilanguage rom ξεκιναω συμφωνα με τις οδηγιεσ να δω αν ειναι ξεκλιδωμενος ο booloader και ητα κλειδωμενος επειτα μηκα να το ξεκλειδωσω με το flashtool που το κατεβασα αποτο link αλλα βαζοντας τους κωδικους αλλα μου εβγαζε fatal error και αλλα καραγκιοζιλικια και κανω το θεικο και το απογειωνω το κοντε…
-
Παράθεση από vabene73: “Άρα τι την πάτησα δηλαδή ” εχω βαλει την global stable εγω για δοκιμη εδω και μια εβδομαδα και ΔΕΝ εχει Ελληνικα.. στο fb που ειχε θεματα η china dev που ειχα πιο παλια με τις γραμματοσειρες η global stable δεν εχει κανενα θεμα, απλα θα επιστρεψω στην Ελληνικη γιατι ειναι καλυτερη νομιζω(και εχει και Ελληνικα )
-
Παράθεση από takisfrag: “Το zip πρέπει να σου μένει μέσα στην διαδρομή , Αρχεία - συμπιεσμένα ,δεν νομίζω ότι σβήνει δια μαγείας για κάνε ένα τσεκ γιατί θα σου τρώει χώρο άδικα . Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω το zip της τελευταιας stable που εχω βαλει τωρα, στις dev οσες φορες τσεκαρισα μετα το flash δεν υπηρχε το zip μεσα, το μονο zip που εβρισκα ειναι του supersu ενα com.miui.home.zip, ισως βεβαια να μπερδευομαι κιολας kai να μην το προσεξα αλλα θα το τσεκαρω απο εδω…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από matsakonas: “καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι που σκεφτομαι θελω και ας ειναι και λαθος, με ολα αυτα τα βαλε βγαλε rom δεν εχει καποιο προβλημα η συσκευη? δεν αφηνουν ιχνη να το πω οι rom ? η απλα ειναι σαν update? γιατι βλεπω πχ στις developer καθε εβδομαδα και κατεβαζουμε rom ολοκληρη και ξαναπερναμε. ” Τα προηγούμενα zip τα σβήνεις να υποθέσω ; Δεν χρειάζεται να τα κρατάς ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν κραταω zip, ετσι κ αλλιως…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από matsakonas: “καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι που σκεφτομαι θελω και ας ειναι και λαθος, ” Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα δεν έχει και ιδιαίτερη ανάγκη......Στη τελική πόσα χρόνια θα το κρατήσεις;; Σκί-στοmonster.gifεκεί πέρα .. ” αυτο θα κανω γιατι ειναι και εθιστικο το flashαρισμα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mastersakis: “Παράθεση από takis19821982: “Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομετα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takis19821982: “Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “παιδιά να ρωτήσω, η διαφορά μεταξύ 3/32 με το 3/64 είναι ότι έχουν διαφορετικό chipset Και cpu σωστά; Πρακτικά τώρα τι γίνεται; αν είμαι τυχερός μέχρι αύριο παραλαμβάνω το 3/64 μου επιτέλους ” καλως να σου ερθει φιλε μου, αλλα χαρακτηριστικα εχει το 3/32 και αλλα το 3/64 , δεν εχουν και τιποτα τρελες διαφορες αλλα οσο ναναι εχουν το κατιτις τους διαφορετικο μεσα
-
καλησπερα, περασα εχθες την Stable-V8.0.3.0 πανευκολα , οπως μου ειπε ο @geoanto555 το μονο θεμα που δημιουργηθηκε και το αναφερω μηπως ηταν τυχαιο η αν εχει ξανασυμβει να το ξερει οποιος το κανει, ειναι οτι ειχα ενα αντιγραφο στο twrp που ειχα παρει πριν καμια εβδομαδα, το χρησιμοποιησα μολις τελειωσα το flash της rom kai ενω περασε κανονικα και ανοιξε το τηλ κανονικα οπως το ειχα, μου ζητησε κωδικο ασφαλειας(αφου ειχα οταν εκανα το αντιγραφο) τον εδωσα και μου ελεγε οτι ειναι λαθος μεχρι που κ…
-
σε mi max 3/64 απο εχθες το πρωι ολα μια χαρα(οπως παντα) και ωραια η αλλαγη στη γραμμη καταστασης
-
κοιτα, εγω 80αρι ειδα στο antutu με την Ελληνικη, με την official 76 kai με την rom του κινεζομαγαζου 72 , τωρα εγω προσωπικα δεν δινω σημασια, ειδικα στο antutu που παιζουν πολλα ρολο στο σκορ που θα γραψει, αυτο που βλεπω ειναι σε καθημερινη χρηση απο τοτε που εχω Ελληνικη ρομ μεσα δεν υπαρχει lag ουτε για δειγμα και το τηλεφωνο(στη χρηση πυ του κανω εγω) παει σφαιρα και ανταποκρινεται τελεια.
-
Να ρωτησω κατι ακαδημαικα, εαν θελω να επιστρεψω σε μια official rom απο την Ελληνικη, τα κανω ολα wipe και περναω την official με sideload πχ? φανταζομαι θα υπαρχουν διαφοροι τροποι αλλα αυτος που σκεφτηκα ειναι οκ? ακαδημαικα ρωταω σε περιπτωση που δωσω το τηλ πχ για να παρω αλλο και θελει official ο αγοραστης(προς το παρων δεν σκεφτομαι να το δωσω παντως ) και μετα φανταζομαι δεν θα υπαρχει ουτε twrp ουτε τιποτα?
-
Παράθεση από g47: “Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook? Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα. Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα. ” εμενα το προβλημα λυθηκε μονο οταν εβαλα την Ελληνικη, δεν ξερω εαν υπαρχει λυση ετσι οπως ειναι αλλα με την Ελληνικη δεν θα εχεις κανενα θεμα.
-
AmazFit bt Xiaomi
matsakonas - - Amazfit
Μήνυμαμε εχει φρεναρει μονο το οτι ειναι στα κινεζικα το ρολοι, σε γενικες γραμμες πως ειναι σε προγραμματα προπονησης κτλπ?η μπαταρια του?