Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 121.
-
Εμένα σε Mi Max pro δύο ώρες τώρα πάνε όλα καλά, και η προηγούμενη ήταν πολύ καλή πάντως. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από merlinios: “Καλησπέρα στην παρέα , Το Mimax 3/64 κανονικά δεν είναι η pro έκδοση ? Και αν ναι δεν θα έπρεπε να φορούσε τον cpu 652 ? Ρωτάω γιατί το cpu z μου δείχνει στο κινητό ότι έχω τον 650. Ευχαριστώ ” ετσι ελεγε και σε εμενα το cpu z φιλε μου, αμα βαλεις το x νομιζω που εβαλα μετα σου δειχνει κανονικα τον 652
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fotis_lyk: “λοιπόν επιστρέφω με λίγες ερωτήσεις επειδή μου ήρθε πριν το μήνυμα από xiaomi για ξεκλείδωμα. Να πω καταρχάς ότι τώρα έχω stable ROM version 8.0.1.0. Έχω στήσει το τηλέφωνο στα μέτρα μου Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά. Έχω όμως θέμα με κάποιες κινεζικές εφαρμογές που μου πετάνε που και που ειδοποιήσεις όπως επίσης με το ότι έχει προεπιλεγμένες εφαρμογές το δικό τους store και browser. Αυτά μπορώ κάπως να τα αλλάξω με την ήδη υπάρχουσα Ρομ η θα πρέπει να πάω σε ελληνική …
-
καλα εμενα με ενδιαφερει οτι λειτουργουν ολα σωστα, και by ψησταρια ο τσελιγκας να γραφει το ιδιο μου κανει
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από matsakonas: “απο Σαββατο πρωι που την εχω σε mi max pro κανενα προβλημα, ολα δουλευουν ρολοι ” Για δες και πες μου, στις ρυθμισεις εκδοση Miui τι γραφει, Miui 8 by xiaomi.eu η by mkui-hellas ?Γιατι θα μας τρελανει η Rom .... ” by xiaomi.eu γραφει
-
απο Σαββατο πρωι που την εχω σε mi max pro κανενα προβλημα, ολα δουλευουν ρολοι
-
Εμένα 4 ώρες τώρα πάει μια χαρά πάντως, κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την πέρασα και πρώτη φορά σαν update και ήταν πανεύκολα όλα, δλδ κατέβασα τη ρομ απευθείας με το κινητό, την έστειλα σε ένα φάκελο που ονομασα update_rom, πήγα από το update της συσκευής, με έβγαλε στο twrp, έκανα wipe dalvik-cache και install μετά και όλα καλά, άνοιξε το κινητό με μια μπάρα κάτω από το mui όπως κάνει update άμα έχεις official. Γενικά ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα κανένα …
-
Πέμπτη παρήγγειλα από honorbuy και το πήρα Σάββατο, στα Χανιά μιλάμε τώρα, vickmall, geekbuing είναι πολύ αξιόπιστα site όπως αξιόπιστο είναι και το gearbest που έχω κάνει δεκάδες αγορές. Από Κίνα αν παραγγειλεις με συστημένο 99%δεν θα περάσει τελωνείο αλλά κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθει ότι δεν θα είσαι στο 1%.Εσύ αποφασίζεις. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spiross4: “γεια σας παιδια και απο μενα...ειχα το redminote 2 το εδωσα λογω μπαταριας και παρειγγειλα το mi max 3/32 με official stable china rom...σε περιπτωση που μου ερθει με πειραγμενη μουλτι απο το κινεζομαγαζο πως μπορω να περασω την official stable china? διαβασα το αρθρο και βρηκα 2 οδηγους στα αγγλικα και δεν καταλαβα τιποτα σαν ασχετος και με οχι καλη γνωση αγγλικων και τωρα μπερδευτηκα πιο πολυ μη ξεροντας τι κανω σε περιπτωση που ερθει με unofficial... συγνωμη για την αγ…
-
like και απο εμενα
-
την δοκιμασες και ειναι η 1.0.31? γιατι και εγω ειχα την 1.0.31 και κατεβασα αυτη απο το πρωτο ποστ και ηταν η 1.0.32