εγω ειχα παραγγειλει Πεμπτη, Σαββατο πρωι με πηρε τηλεφωνο η dhl και μου ειπε επειδη δεν κανουν παραδοση Σαββατο εαν θελω να παω να το παρω εγω απο εκει αλλιως θα το φερουν Δευτερα πρωι, στα Χανια μιλαμε τωρα. Ενταξει εφαγες τον γαιδαρο, λιγο υπομονη ακομα
το καταστημα παντως ειναι αξιοπιστο, προφανως κατι παιζει αλλα στειλτε mail και βαλτε τους χερι, γιαυτο υποτιθεται οτι πληρωνεις τοσα μεταφορικα, για να το παρεις σε 2 μερες
καλησπερα παιδια, το τηλεφωνο υποστηριζει fast charge απ οσο ξερω, φορτιστη ομως που βρισκουμε?? αυτος που εχει μεσα στο κουτι ειναι απλος, υπαρχει καποιος φορτιστης που να γινεται fast charge η θα βγει στο μελλον?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Καλησπερα, ξερω σας εχω ζαλισει αλλα θελω να βεβαιωθω οτι τα εκανα ολα σωστα , ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και στο τελος Screenshot_16_zpsbuelfurt.png τα εκανα σωστα ολα?Το τηλ ανοιξε και δεν εχει χασει τιποτα, ουτε εφαρμογες που ειχα κατεβασει ουτε τπτ, απλα εβγαλε και μερικες εφαρμογες στα κινεζικα.
παντως ειναι φοβερη συσκευη, και με την global που ηρθε δεν εχει κανενα προβλημα, ουτε lags μεχρι τωρα ουτε τιποτα περιεργο οσο και αν ψαχνω. Φοβερη οθονη και μπαταρια, μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο value for money εχω παρει μεχρι στιγμης. Το μοναδικο μειον που βρισκω ειναι οτι δεν νομιζω να συμβιβαστει καποιος σε ποιο μικρη οθονη σε μελλοντικες συσκευες
Ε,ναι λογικά έπρεπε νά είχε βγάλει update τώρα άν ήταν. εκανα παντως τις κινησεις που διαβασα για ξεκλειδωμα του bootloader και μου ειπε σε 10 ημερες περιπου θα μου στειλουν κωδικο η κατι τετοιο , ηταν ενα βημα που απ οτι καταλαβα ετσι κ αλλιως επρεπε να κανω.
παρελαβα σημερα τελικα, εχει μεσα την MIUI Global 7.3 Stable 7.3.11.0 , εχει playstore δεν ειδα ιχνος κιεζικα πουθενα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν κανει update, φανταζομαι οτι πρεπει να την αλλαξω ετσι?
καλημερα παιδια, διαβαζω το θεμα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα, θα παραλαβω σημερα το 3/64 απο honorbuy, να αλλαξω την rom? να αφησω αυτην που εχει μεσα? θα κανει update με αυτην που εχει? ειλικρινα δεν εχω βγαλει ακρη.